Pupeles ir bulves sutriname. Įmaišome smulkiai supjaustytus pievagrybius ir svogūną.
Įmaišome sutrintą česnaką, kiaušinį, krakmolą ir prieskonius.
Suformuojame plonus blynelius. Juos pavoliojame džiūvėsėliuose ir kepame įkaitintame aliejuje, kol gražiai pagelsta (po 1-2 minutes kiekvieną pusę).

Bulvių, pupelių ir grybų paplotėliai
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
šiek tiek | juodieji pipirai (malti) |
1 sauja | džiūvėsėliai |
šiek tiek | aliejaus (kepimui) |
1 vienetas | svogūnai |
1 skiltelė | česnakas |
2 valgomieji šaukštai | krakmolas |
1 vienetas | kiaušiniai |
šiek tiek | druska |
3 vienetai | bulvių (virtos) |
100 gramų | pievagrybiai |
400 gramų | pupelės (konservuotų arba virtų) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Faršu ir sūriu įdarytos bulvių geldelės
-
Norvegiški bulviniai blynai
-
Bulvių vėdarai
-
Bulvių ir cukinijų pyragas
-
Bulvių, įdarytų mėsa, troškinys
-
Faršu įdarytos bulvės
-
Apkeptos bulvės su sūriu
-
Bulviniai grybų sklindžiai
-
Plokštainis iš bulvių, su kumpiu
-
Įdarytos bulvės
-
Vėdarai su cukinijomis
-
Vyžos iš bulvių
-
Bulviniai zrazai su grybų įdaru
-
Bulviniai blynai iš tarkuotų bulvių
-
Bulvių apkepas su svogūnais
-
Migdoliniai kotletėliai
-
Bulvių apkepas su morkomis
-
Tarkuotų bulvių cepelinai su mėsos ir varškės įdarais
-
Bulviniai blynai su krabų lazdelėmis
-
Keptos armonikos
Bulvių, pupelių ir grybų paplotėliai
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Juodieji pipirai, malti
-
Džiūvėsėliai,
1 sauja - Aliejus, kepimui
-
Svogūnai,
1 vienetas -
Česnakas,
1 skiltelė -
Krakmolas,
2 valgomieji šaukštai -
Kiaušiniai,
1 vienetas - Druska
-
Bulvės, virtos,
3 vienetai -
Pievagrybiai,
100 gramų -
Pupelės, konservuotų arba virtų,
400 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Pupeles ir bulves sutriname. Įmaišome smulkiai supjaustytus pievagrybius ir svogūną.
Įmaišome sutrintą česnaką, kiaušinį, krakmolą ir prieskonius.
Suformuojame plonus blynelius. Juos pavoliojame džiūvėsėliuose ir kepame įkaitintame aliejuje, kol gražiai pagelsta (po 1-2 minutes kiekvieną pusę).
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...