Pupeles ir bulves sutriname. Įmaišome smulkiai supjaustytus pievagrybius ir svogūną.
Įmaišome sutrintą česnaką, kiaušinį, krakmolą ir prieskonius.
Suformuojame plonus blynelius. Juos pavoliojame džiūvėsėliuose ir kepame įkaitintame aliejuje, kol gražiai pagelsta (po 1-2 minutes kiekvieną pusę).
Bulvių, pupelių ir grybų paplotėliai
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
| šiek tiek | juodieji pipirai (malti) |
| 1 sauja | džiūvėsėliai |
| šiek tiek | aliejaus (kepimui) |
| 1 vienetas | svogūnai |
| 1 skiltelė | česnakas |
| 2 valgomieji šaukštai | krakmolas |
| 1 vienetas | kiaušiniai |
| šiek tiek | druska |
| 3 vienetai | bulvių (virtos) |
| 100 gramų | pievagrybiai |
| 400 gramų | pupelės (konservuotų arba virtų) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Šviežios bulvės su grietinės padažu
-
Bulvių apkepas su morkomis
-
Linksmoji bulvių košė
-
Bulvių kukuliai
-
Žemaičių blynai su grybų padažu
-
Žemaičių blynai su spirgučiais
-
Bulviniai blynai iš tarkuotų bulvių
-
Bulviniai zrazai su jautiena
-
Bulvių kotletai su porais
-
Virtų bulvių blynai
-
Troškinys čenachinėse
-
Keptos bulvės folijoje, žarijose
-
Keptos bulvės su žolelių aliejumi
-
Dešros tarta
-
Bulvių suflė
-
Bulvių vyniotinis
-
Sklindžiai su spirgais
-
Bulvių pyragėliai su grybais
-
Apkepas „La Graikija“
-
Tarkuotų bulvių blynai
Bulvių, pupelių ir grybų paplotėliai
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Juodieji pipirai, malti
-
Džiūvėsėliai,
1 sauja - Aliejus, kepimui
-
Svogūnai,
1 vienetas -
Česnakas,
1 skiltelė -
Krakmolas,
2 valgomieji šaukštai -
Kiaušiniai,
1 vienetas - Druska
-
Bulvės, virtos,
3 vienetai -
Pievagrybiai,
100 gramų -
Pupelės, konservuotų arba virtų,
400 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Pupeles ir bulves sutriname. Įmaišome smulkiai supjaustytus pievagrybius ir svogūną.
Įmaišome sutrintą česnaką, kiaušinį, krakmolą ir prieskonius.
Suformuojame plonus blynelius. Juos pavoliojame džiūvėsėliuose ir kepame įkaitintame aliejuje, kol gražiai pagelsta (po 1-2 minutes kiekvieną pusę).
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
