Pupeles ir bulves sutriname. Įmaišome smulkiai supjaustytus pievagrybius ir svogūną.
Įmaišome sutrintą česnaką, kiaušinį, krakmolą ir prieskonius.
Suformuojame plonus blynelius. Juos pavoliojame džiūvėsėliuose ir kepame įkaitintame aliejuje, kol gražiai pagelsta (po 1-2 minutes kiekvieną pusę).
Bulvių, pupelių ir grybų paplotėliai
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
| šiek tiek | juodieji pipirai (malti) |
| 1 sauja | džiūvėsėliai |
| šiek tiek | aliejaus (kepimui) |
| 1 vienetas | svogūnai |
| 1 skiltelė | česnakas |
| 2 valgomieji šaukštai | krakmolas |
| 1 vienetas | kiaušiniai |
| šiek tiek | druska |
| 3 vienetai | bulvių (virtos) |
| 100 gramų | pievagrybiai |
| 400 gramų | pupelės (konservuotų arba virtų) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Bulvių kukuliai grybų padaže
-
Tarkuotų bulvių blynai
-
Bulvių pyragėliai su grybais
-
Bulviniai blynai su grybais
-
Apkeptos bulvės su sūriu
-
Skanu ir greita
-
Skaniosios bulvės su sūrio užpilu
-
Pyragas su bulvėmis
-
Žemaičių blynai
-
Bulvių pica
-
Bulvių armonikos
-
Bulvių kukuliai
-
Sklindžiai su spirgais
-
Mėsos apkepas
-
Irinos bulvių iešmeliai
-
Bulvių ir kamambero apkepas
-
Bulviniai pyragėliai su dešrelėmis
-
Itališkai pagamintos bulvės
-
Faršu ir sūriu įdarytos bulvių geldelės
-
Bulviniai blynukai
Bulvių, pupelių ir grybų paplotėliai
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Juodieji pipirai, malti
-
Džiūvėsėliai,
1 sauja - Aliejus, kepimui
-
Svogūnai,
1 vienetas -
Česnakas,
1 skiltelė -
Krakmolas,
2 valgomieji šaukštai -
Kiaušiniai,
1 vienetas - Druska
-
Bulvės, virtos,
3 vienetai -
Pievagrybiai,
100 gramų -
Pupelės, konservuotų arba virtų,
400 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Pupeles ir bulves sutriname. Įmaišome smulkiai supjaustytus pievagrybius ir svogūną.
Įmaišome sutrintą česnaką, kiaušinį, krakmolą ir prieskonius.
Suformuojame plonus blynelius. Juos pavoliojame džiūvėsėliuose ir kepame įkaitintame aliejuje, kol gražiai pagelsta (po 1-2 minutes kiekvieną pusę).
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
