Pupeles ir bulves sutriname. Įmaišome smulkiai supjaustytus pievagrybius ir svogūną.
Įmaišome sutrintą česnaką, kiaušinį, krakmolą ir prieskonius.
Suformuojame plonus blynelius. Juos pavoliojame džiūvėsėliuose ir kepame įkaitintame aliejuje, kol gražiai pagelsta (po 1-2 minutes kiekvieną pusę).
Bulvių, pupelių ir grybų paplotėliai
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
| šiek tiek | juodieji pipirai (malti) |
| 1 sauja | džiūvėsėliai |
| šiek tiek | aliejaus (kepimui) |
| 1 vienetas | svogūnai |
| 1 skiltelė | česnakas |
| 2 valgomieji šaukštai | krakmolas |
| 1 vienetas | kiaušiniai |
| šiek tiek | druska |
| 3 vienetai | bulvių (virtos) |
| 100 gramų | pievagrybiai |
| 400 gramų | pupelės (konservuotų arba virtų) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Bulvių pica
-
Pikantiškos bulvės
-
Faršu ir sūriu įdarytos bulvių geldelės
-
Bulvių ir varškės apkepas
-
Bulvių kroketai
-
Bulvės su grietine ir sūriu
-
Linksmoji bulvių košė
-
Įdaryti bulvių kukuliai
-
Bulviniai blynai su grybais
-
Bulvių ir cukinijų pyragas
-
Sicilietiškas bulvių pyragas
-
Čanachai su čiobreliais
-
Cepelinai
-
Baltarusiški bulviniai
-
Bulviniai blynai su lašiša
-
Bulviniai blynai su sūriu
-
Vyžos iš bulvių
-
Su žalumynais keptos šviežios bulvės
-
Arkliukas "alia Žemaitis"
-
Troškinys čenachinėse
Bulvių, pupelių ir grybų paplotėliai
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Juodieji pipirai, malti
-
Džiūvėsėliai,
1 sauja - Aliejus, kepimui
-
Svogūnai,
1 vienetas -
Česnakas,
1 skiltelė -
Krakmolas,
2 valgomieji šaukštai -
Kiaušiniai,
1 vienetas - Druska
-
Bulvės, virtos,
3 vienetai -
Pievagrybiai,
100 gramų -
Pupelės, konservuotų arba virtų,
400 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Pupeles ir bulves sutriname. Įmaišome smulkiai supjaustytus pievagrybius ir svogūną.
Įmaišome sutrintą česnaką, kiaušinį, krakmolą ir prieskonius.
Suformuojame plonus blynelius. Juos pavoliojame džiūvėsėliuose ir kepame įkaitintame aliejuje, kol gražiai pagelsta (po 1-2 minutes kiekvieną pusę).
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
