Pupeles ir bulves sutriname. Įmaišome smulkiai supjaustytus pievagrybius ir svogūną.
Įmaišome sutrintą česnaką, kiaušinį, krakmolą ir prieskonius.
Suformuojame plonus blynelius. Juos pavoliojame džiūvėsėliuose ir kepame įkaitintame aliejuje, kol gražiai pagelsta (po 1-2 minutes kiekvieną pusę).

Bulvių, pupelių ir grybų paplotėliai
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
šiek tiek | juodieji pipirai (malti) |
1 sauja | džiūvėsėliai |
šiek tiek | aliejaus (kepimui) |
1 vienetas | svogūnai |
1 skiltelė | česnakas |
2 valgomieji šaukštai | krakmolas |
1 vienetas | kiaušiniai |
šiek tiek | druska |
3 vienetai | bulvių (virtos) |
100 gramų | pievagrybiai |
400 gramų | pupelės (konservuotų arba virtų) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vaivorikštinė bulvių košė
-
Bulviniai grybų sklindžiai
-
Bulvių kukuliai grybų padaže
-
Bajoriškas kugelis su kiaulės koja
-
Bulvių suflė
-
Bulvių ir špinatų apkepas
-
Keptos armonikos
-
Bulviniai blynai iš tarkuotų bulvių
-
Faršu įdarytos bulvės
-
Bulvių košė su vištiena
-
Greitas bulvių apkepas
-
Įdarytos bulvės
-
Bulvinės bandelės
-
Rudens blynai
-
Pica su bulvėmis ir kumpiu
-
Bulvių armonikos
-
Bulvių apkepas su morkomis
-
Bulvės su grietine ir sūriu
-
Įdarytos bulvės su vištienos faršu
-
Bulvytės su dešrelėmis
Bulvių, pupelių ir grybų paplotėliai
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Juodieji pipirai, malti
-
Džiūvėsėliai,
1 sauja - Aliejus, kepimui
-
Svogūnai,
1 vienetas -
Česnakas,
1 skiltelė -
Krakmolas,
2 valgomieji šaukštai -
Kiaušiniai,
1 vienetas - Druska
-
Bulvės, virtos,
3 vienetai -
Pievagrybiai,
100 gramų -
Pupelės, konservuotų arba virtų,
400 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Pupeles ir bulves sutriname. Įmaišome smulkiai supjaustytus pievagrybius ir svogūną.
Įmaišome sutrintą česnaką, kiaušinį, krakmolą ir prieskonius.
Suformuojame plonus blynelius. Juos pavoliojame džiūvėsėliuose ir kepame įkaitintame aliejuje, kol gražiai pagelsta (po 1-2 minutes kiekvieną pusę).
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...