Tešlai: | ||
4 vienetai | kiaušiniai | |
120 gramų | cukrus | |
120 gramų | miltai | |
1 arbatinis šaukštelis | kepimo milteliai | |
3 valgomieji šaukštai | kakava | |
Kremui: | ||
180 gramų | sviestas | |
180 gramų | varškė | |
0.5 skardinės | kondensuotas pienas |
Kiaušinio trynius atskiriame nuo baltymų.
Į trynius dedame cukrų ir gerai išplakame iki purumo.
Iki standumo atskirai išplakame baltymus.
Miltus sumaišome su kepimo milteliais, kakava ir persijojame.
Į trynių masę dedame 1/3 plaktų baltymų, maišome mediniu šaukštu ir po truputį dedame miltus. Galiausiai sudedame likusius baltymus ir išmaišome.
Kepimo skardą išklojame kepimo popieriumi ir supilame tešlą.
Tolygiai paskirstome.
Kepame orkaitėje įkaitintoje iki 200 C maždaug 15 minučių.
Iškepusį biskvitą iš karto suvyniojame ir atvėsiname.
Aš tiesiog apverčiau ant rankšluosčio, nuėmiau kepimo popierių ir su rankšluosčio pagalba suvyniojau.
Varškę pertriname per smulkų sietelį.
Gerai išplakame sviestą.
Plakant po truputį pilame kondensuotą pieną.
Po to sudedame varškę ir išmaišome.
Palaikome šaldytuve nors 2 valandas.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Pynė su džemu
- Varškės pyragas "Draugytė" pagal Gabiją
- Kakavinis varškės pyragas
- Šokoladinis keksas
- Biskvitinis obuolių pyragas
- Torteliai su uogomis
- Bulka "Pynutė"
- Everestas
- Kepta eglutė
- Plokštainis su abrikosais ir varške
- Velykinis varškės traputis
- Aguonų pyragas su "DanSukker" vaniliniu cukrumi su tikra vanile
- Morkų pyrgas
- Kakavinis pyragaitis
- Minkštutėlė mielinė pynė
- Varškinis keksas
- Abrikosinis pyragas
- Kefyro pyragas Zebriukas
- Moliūgų duona
- Obuolių pyragas su džemu
Vyniotinis su varške
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 8
-
Kiaušiniai,
4 vienetai -
Cukrus,
120 gramų -
Miltai,
120 gramų -
Kepimo milteliai,
1 arbatinis šaukštelis -
Kakava,
3 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Sviestas,
180 gramų -
Varškė,
180 gramų -
Kondensuotas pienas,
0.5 skardinės - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Biskvitas:
Kiaušinio trynius atskiriame nuo baltymų.
Į trynius dedame cukrų ir gerai išplakame iki purumo.
Iki standumo atskirai išplakame baltymus.
Miltus sumaišome su kepimo milteliais, kakava ir persijojame.
Į trynių masę dedame 1/3 plaktų baltymų, maišome mediniu šaukštu ir po truputį dedame miltus. Galiausiai sudedame likusius baltymus ir išmaišome.
Kepimo skardą išklojame kepimo popieriumi ir supilame tešlą.
Tolygiai paskirstome.
Kepame orkaitėje įkaitintoje iki 200 C maždaug 15 minučių.
Iškepusį biskvitą iš karto suvyniojame ir atvėsiname.
Aš tiesiog apverčiau ant rankšluosčio, nuėmiau kepimo popierių ir su rankšluosčio pagalba suvyniojau.Kremas:
Varškę pertriname per smulkų sietelį.
Gerai išplakame sviestą.
Plakant po truputį pilame kondensuotą pieną.
Po to sudedame varškę ir išmaišome.Išvyniojame mūsų biskvitą, sutepame kremu ir vėl suvyniojame.
Palaikome šaldytuve nors 2 valandas.