Vištienos užkepėlė
Porcijų skaičius:
10
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
1 pakelis | tešla (bemielė sluoksniuota ) |
100 gramų | vištiena (filė) |
1 vienetas | poras |
1 vienetas | paprika |
1 saujelė | grybai (marinuotos voveraitės) |
1 žiupsnelis | prieskoniai (Vegeta) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Kepimo formą išklojame kepimo popieriumi, dedame vieną lakštą tešlos.
2.
Sudedame supjaustytą vištienos filė, porą, papriką, marinuotas voveraites.
Pagardiname prieskoniai.
Ant viršaus dedame antrą lakštą tešlos ir gerai užspaudžiame kraštus.
Pagardiname prieskoniai.
Ant viršaus dedame antrą lakštą tešlos ir gerai užspaudžiame kraštus.
3.
Šauname kepti į orkaitę apie 40 minučių.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Saldžiarūgštė vištiena
- Vištos sparneliai sojos ir medaus marinate
- Vištienos kotletukai su varške
- Keptas tetervinas
- Antis, kepta aluje
- Vištiena su bulvių koše
- Vištiena su kalendra tailandietiškai
- Antis, įdaryta džiovintomis slyvomis, razinomis ir obuoliais
- Kepta žąsis įdaryta kopūstais
- Vištienos troškinys
- Naminis šnicelis
- Vištiena medaus garstyčių marinate
- Kepti vištų sparneliai
- Kepta anties krūtinėlė, pateikiama su burokų griežinėliais, slyvomis, spanguolių padažu
- Vištienos filė su imbieru
- Kalakutienos maltiniai su migdolais
- Keri viščiukas
- "Girta vištiena"
- Filiukai pataluose
- Vištienos troškinys su bulvėmis
Vištienos užkepėlė
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 10
-
Tešla, bemielė sluoksniuota ,
1 pakelis -
Vištiena, filė,
100 gramų -
Poras,
1 vienetas -
Paprika,
1 vienetas -
Grybai, marinuotos voveraitės,
1 saujelė -
Prieskoniai, Vegeta,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kepimo formą išklojame kepimo popieriumi, dedame vieną lakštą tešlos.
Sudedame supjaustytą vištienos filė, porą, papriką, marinuotas voveraites.
Pagardiname prieskoniai.
Ant viršaus dedame antrą lakštą tešlos ir gerai užspaudžiame kraštus.Šauname kepti į orkaitę apie 40 minučių.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...