1 skardinė | pupelės (konservuotos) |
300 gramų | mėsa (faršas) |
šiek tiek | prieskoniai |
2 vienetai | morkos |
2 vienetai | pomidorai |
1 vienetas | paprika (raudona) |
1 vienetas | svogūnai |
šiek tiek | aliejaus |
Populiariausi receptai šią savaitę
- Virta veršienos krūtininė
- Ryžių makaronai su kumpiu
- Uzbekiškas plovas
- Veršienos troškinys su daržovėmis
- Vištiena, šutinta su daržovėmis
- Bajoriška Radvilų virėjo vištiena su krienais
- Kiauliena bulgariškai
- Mėsos kukuliukai su daržovėmis
- Troškinta veršiena
- Jautiena kopūstų padaže
- Meksikietiškas Sigitos troškinys
- Vištiena su ananasais
- Vištiena dižono garstyčių padaže su troškintais žirneliais ir bulvių koše
- Čachochbilis
- Vištienos krūtinėlė
- Troškinta kiauliena
- Krapuose ir petražolėse troškintas viščiukas
- Troškintas triušis
- Jautienos troškinys su moliūgais
- Rauginti kopūstai su rūkytomis ausimis
Troškinys su faršu
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Pupelės, konservuotos,
1 skardinė -
Mėsa, faršas,
300 gramų - Prieskoniai
-
Morkos,
2 vienetai -
Pomidorai,
2 vienetai -
Paprika, raudona,
1 vienetas -
Svogūnai,
1 vienetas - Aliejus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Įpilkite šlakelį aliejaus ir sudėkite mėsos faršą. Patroškinkite 10 min., tada įdėkite susmulkintą svogūną ir patroškinkite apie 5 min., tada sudėkite burokine tarka sutarkuotas morkas, patroškinkite dar 5 min. , jei reikia galite įpilti truputėlį vandens ir paskiausiai sudėkite konservuotas pupeles, nuluptus ir susmulkintus pomidorus, susmulkintą papriką, pasūdykite, sudėkite susmulkintus žalumynus ir mėgstamus prieskonius. Dar kelias min. patroškinkite.
Komentarai (3)
-
N
2016-01-26 17:31
Receptas tragiškas. Kodėl negalima parašyt kur viską troškinat, puode ar keptuvėj apkepat. Kokie tie jusu žalumynai ar prieskoniai kuriuos naudojate. Nes dabar tas receptas yra tas pats kas sudet y kruva visa turini ir sukapot su kapokle kur kiaulem bulves kapoja ir pavirus bandyt est.