Išdarinėtą nuplautą viščiuką supjaustyti j keturias dalis, apkepinti svieste, užbarstyti kmynų. Į puodą sudėti apkepintus viščiuko gabaliukus, nuplautas petražoles ir krapus, įpilti vandens, užbarstyti truputį citrinos rūgšties, druskos. Troškinti. Baigiant troškinti, supilti grietinę, išplaktą su miltais. Užvirinti.
Stalą paduoti su bulvių, ryžių, įvairių kruopų košėmis bei pakepintais pyrago skrebučiais.
Prie troškinto viščiuko galima paduoti bruknių košės, obuolienės, keptų obuolių ar obuolių skiltelių, apkepintų svieste, bei kitų mėgstamų daržovių, vaisių ar uogų.

Krapuose ir petražolėse troškintas viščiukas
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
1 vienetas | vištiena |
2 valgomieji šaukštai | krapai |
2 valgomieji šaukštai | petražolės |
10 gramų | sviestas |
1 stiklinė | vanduo |
1 stiklinė | grietinė |
šiek tiek | citrinos rūgštis |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | kmynai |
1 valgomasis šaukštas | miltai (miežiniai) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Triušienos troškinys su ryžiais
-
Pupelių troškinys su mėsa
-
Karštieji kukurūzai su šonine ir porais
-
Maltos jautienos vyniotiniai
-
Vengriškas troškinys su ryžiais
-
Kiaulienos išpjova su daržovėmis
-
Meksikietiškas troškinys
-
Šparaginių pupelių troškinys su dešra
-
Kiauliena su krakmolu medaus ir apelsinų padaže
-
Troškinukas
-
Paprastas lietuviškas troškinukas
-
Meksikietiškas ragu
-
Veršiena su vyno padažu
-
Baltasis čili troškinys
-
Troškinta vištiena su daržovėmis
-
Troškinys su faršu
-
Troškinta antiena su raudongūžiais kopūstais
-
Vištiena dižono garstyčių padaže su troškintais žirneliais ir bulvių koše
-
Raudonasis vištienos ir imbiero karis su žaliaisiais žirneliais
-
Kiaulienos troškinys
Krapuose ir petražolėse troškintas viščiukas
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Vištiena,
1 vienetas -
Krapai,
2 valgomieji šaukštai -
Petražolės,
2 valgomieji šaukštai -
Sviestas,
10 gramų -
Vanduo,
1 stiklinė -
Grietinė,
1 stiklinė - Citrinos rūgštis
- Druska
- Kmynai
-
Miltai, miežiniai,
1 valgomasis šaukštas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išdarinėtą nuplautą viščiuką supjaustyti j keturias dalis, apkepinti svieste, užbarstyti kmynų. Į puodą sudėti apkepintus viščiuko gabaliukus, nuplautas petražoles ir krapus, įpilti vandens, užbarstyti truputį citrinos rūgšties, druskos. Troškinti. Baigiant troškinti, supilti grietinę, išplaktą su miltais. Užvirinti.
Stalą paduoti su bulvių, ryžių, įvairių kruopų košėmis bei pakepintais pyrago skrebučiais.
Prie troškinto viščiuko galima paduoti bruknių košės, obuolienės, keptų obuolių ar obuolių skiltelių, apkepintų svieste, bei kitų mėgstamų daržovių, vaisių ar uogų.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...