Išdarinėtą nuplautą viščiuką supjaustyti j keturias dalis, apkepinti svieste, užbarstyti kmynų. Į puodą sudėti apkepintus viščiuko gabaliukus, nuplautas petražoles ir krapus, įpilti vandens, užbarstyti truputį citrinos rūgšties, druskos. Troškinti. Baigiant troškinti, supilti grietinę, išplaktą su miltais. Užvirinti.
Stalą paduoti su bulvių, ryžių, įvairių kruopų košėmis bei pakepintais pyrago skrebučiais.
Prie troškinto viščiuko galima paduoti bruknių košės, obuolienės, keptų obuolių ar obuolių skiltelių, apkepintų svieste, bei kitų mėgstamų daržovių, vaisių ar uogų.

Krapuose ir petražolėse troškintas viščiukas
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
1 vienetas | vištiena |
2 valgomieji šaukštai | krapai |
2 valgomieji šaukštai | petražolės |
10 gramų | sviestas |
1 stiklinė | vanduo |
1 stiklinė | grietinė |
šiek tiek | citrinos rūgštis |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | kmynai |
1 valgomasis šaukštas | miltai (miežiniai) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Stirnienos troškinys (ubagiškai)
-
Pupelių troškinys su sūriu
-
Kiaulienos troškinys
-
Daržovių - kiaulienos troškinukas
-
Troškinta kiauliena su daržovėmis
-
Šutinta šerniena
-
Paelja
-
Vištiena "afigiena"
-
Troškinta kiauliena
-
Greitas makaronų troškinys
-
Kiauliena bulgariškai
-
Pastarnokai su svogūnų laiškais
-
Virta šerno galva
-
Troškinys su kopūstais
-
Kiškiena, troškinta su grybais
-
Soti čili sriuba - troškinys
-
Troškinta antiena su raudongūžiais kopūstais
-
Indiškai kepta kiauliena
-
Avienos troškinys
-
Krapuose ir petražolėse troškintas viščiukas
Krapuose ir petražolėse troškintas viščiukas
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Vištiena,
1 vienetas -
Krapai,
2 valgomieji šaukštai -
Petražolės,
2 valgomieji šaukštai -
Sviestas,
10 gramų -
Vanduo,
1 stiklinė -
Grietinė,
1 stiklinė - Citrinos rūgštis
- Druska
- Kmynai
-
Miltai, miežiniai,
1 valgomasis šaukštas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išdarinėtą nuplautą viščiuką supjaustyti j keturias dalis, apkepinti svieste, užbarstyti kmynų. Į puodą sudėti apkepintus viščiuko gabaliukus, nuplautas petražoles ir krapus, įpilti vandens, užbarstyti truputį citrinos rūgšties, druskos. Troškinti. Baigiant troškinti, supilti grietinę, išplaktą su miltais. Užvirinti.
Stalą paduoti su bulvių, ryžių, įvairių kruopų košėmis bei pakepintais pyrago skrebučiais.
Prie troškinto viščiuko galima paduoti bruknių košės, obuolienės, keptų obuolių ar obuolių skiltelių, apkepintų svieste, bei kitų mėgstamų daržovių, vaisių ar uogų.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...