1 vienetas | vištiena |
2 valgomieji šaukštai | krapai |
2 valgomieji šaukštai | petražolės |
10 gramų | sviestas |
1 stiklinė | vanduo |
1 stiklinė | grietinė |
šiek tiek | citrinos rūgštis |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | kmynai |
1 valgomasis šaukštas | miltai (miežiniai) |
Stalą paduoti su bulvių, ryžių, įvairių kruopų košėmis bei pakepintais pyrago skrebučiais.
Prie troškinto viščiuko galima paduoti bruknių košės, obuolienės, keptų obuolių ar obuolių skiltelių, apkepintų svieste, bei kitų mėgstamų daržovių, vaisių ar uogų.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Uzbekiškas plovas
- Jautienos troškinys
- Jautiena su ryžiais
- Vištienos guliašas su bruknių padažu
- Troškinys - ruduo
- Meksikietiškas jautienos ir pupelių troškinys
- Troškinti šonkauliai su kmynais
- Aviena totoriškai
- Troškinta triušiena su burokėlių salotomis
- Triušienos troškinys
- Troškinta vištiena
- Vištiena troškinta daržovėse
- Arvydo troškinti kopūstai su parūkyta dešra
- Tikras močiutės guliašas
- Troškinta aviena su moliūgais
- Raudonieji ryžiai su vištiena ir daržovėmis
- Kiaulienos išpjova su daržovėmis
- Guliašas su kiauliena
- Vištiena grybų padaže
- Troškinti įdaryti agurkai
Krapuose ir petražolėse troškintas viščiukas
- Paruošimo laikas:
-
Vištiena,
1 vienetas -
Krapai,
2 valgomieji šaukštai -
Petražolės,
2 valgomieji šaukštai -
Sviestas,
10 gramų -
Vanduo,
1 stiklinė -
Grietinė,
1 stiklinė - Citrinos rūgštis
- Druska
- Kmynai
-
Miltai, miežiniai,
1 valgomasis šaukštas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Išdarinėtą nuplautą viščiuką supjaustyti j keturias dalis, apkepinti svieste, užbarstyti kmynų. Į puodą sudėti apkepintus viščiuko gabaliukus, nuplautas petražoles ir krapus, įpilti vandens, užbarstyti truputį citrinos rūgšties, druskos. Troškinti. Baigiant troškinti, supilti grietinę, išplaktą su miltais. Užvirinti.
Stalą paduoti su bulvių, ryžių, įvairių kruopų košėmis bei pakepintais pyrago skrebučiais.
Prie troškinto viščiuko galima paduoti bruknių košės, obuolienės, keptų obuolių ar obuolių skiltelių, apkepintų svieste, bei kitų mėgstamų daržovių, vaisių ar uogų.