Išdarinėtą nuplautą viščiuką supjaustyti j keturias dalis, apkepinti svieste, užbarstyti kmynų. Į puodą sudėti apkepintus viščiuko gabaliukus, nuplautas petražoles ir krapus, įpilti vandens, užbarstyti truputį citrinos rūgšties, druskos. Troškinti. Baigiant troškinti, supilti grietinę, išplaktą su miltais. Užvirinti.
Stalą paduoti su bulvių, ryžių, įvairių kruopų košėmis bei pakepintais pyrago skrebučiais.
Prie troškinto viščiuko galima paduoti bruknių košės, obuolienės, keptų obuolių ar obuolių skiltelių, apkepintų svieste, bei kitų mėgstamų daržovių, vaisių ar uogų.

Krapuose ir petražolėse troškintas viščiukas
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
1 vienetas | vištiena |
2 valgomieji šaukštai | krapai |
2 valgomieji šaukštai | petražolės |
10 gramų | sviestas |
1 stiklinė | vanduo |
1 stiklinė | grietinė |
šiek tiek | citrinos rūgštis |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | kmynai |
1 valgomasis šaukštas | miltai (miežiniai) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Veršienos troškinys drebučiuose
-
Pupelių troškinys su sūriu
-
Soti čili sriuba - troškinys
-
Meksikietiškas jautienos ir pupelių troškinys
-
Pupelių ir mėsos troškinys
-
Vištienos ir bulvių čenachai
-
Vištienos blauzdelės su žirnių padažu
-
Studentiškas troškinys su dešrelėmis
-
Itališkai troškintas triušis su citrininiu petražolių pagardu gremolata
-
Uzbekiškas plovas
-
Troškinta kalakutiena
-
Troškinta jautiena su paprika
-
Avienos troškinys su ryžiais
-
Mėsa su pipirais
-
Baltasis čili troškinys
-
Keri viščiukas
-
Rūgštus kabesas
-
Miglės guliašas
-
Troškinta pikantiška kiauliena
-
Troškinta veršiena
Krapuose ir petražolėse troškintas viščiukas
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Vištiena,
1 vienetas -
Krapai,
2 valgomieji šaukštai -
Petražolės,
2 valgomieji šaukštai -
Sviestas,
10 gramų -
Vanduo,
1 stiklinė -
Grietinė,
1 stiklinė - Citrinos rūgštis
- Druska
- Kmynai
-
Miltai, miežiniai,
1 valgomasis šaukštas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išdarinėtą nuplautą viščiuką supjaustyti j keturias dalis, apkepinti svieste, užbarstyti kmynų. Į puodą sudėti apkepintus viščiuko gabaliukus, nuplautas petražoles ir krapus, įpilti vandens, užbarstyti truputį citrinos rūgšties, druskos. Troškinti. Baigiant troškinti, supilti grietinę, išplaktą su miltais. Užvirinti.
Stalą paduoti su bulvių, ryžių, įvairių kruopų košėmis bei pakepintais pyrago skrebučiais.
Prie troškinto viščiuko galima paduoti bruknių košės, obuolienės, keptų obuolių ar obuolių skiltelių, apkepintų svieste, bei kitų mėgstamų daržovių, vaisių ar uogų.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...