Virta veršienos krūtininė
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
| 800 gramų | veršiena (krūtininė) |
| 1 vienetas | svogūnai |
| 1 vienetas | petražolės |
| 1 vienetas | salierai |
| 3 vienetai | juodieji pipirai |
| 1 vienetas | lauro lapų (lapelis) |
| 1 stiklinė | grietinė |
| šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Veršienos krūtininė padalijama pusiau, kad išvirusią būtų patogu supjaustyti. Mėsa dedama į verdantį vandenį ir, subėrus stambiai supjaustytas prieskonines daržoves bei prieskonius, kaitinama ant mažos ugnies apie 1 val. Vėliau pasūdoma. Išvirusi mėsa supjaustoma taip, kad kiekviename gabale būtų po 2 šonkaulius. Mėsa tiekiama užpilta grietine. Prie šio patiekalo tinka virti žiediniai kopūstai, ryžių ar bulvių košė.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Virta aviena su pomidorais
-
Vištiena troškinta su morkomis
-
Triušienos troškinys
-
Kiaulienos išpjova su daržovėmis
-
Jautienos troškinys su bruknėm
-
Kepta kiauliena su raugintais kopūstais
-
Kiauliena troškinta su marinuotomis daržovėmis
-
Daržovės su mėsa ir sūriu
-
Šviežių ir raugintų kopūstų troškinys
-
Vyniotiniai su stirniena
-
Vištiena su grybais
-
Nesudėtingas mėsos ir daržovių troškinys
-
Studentiškas troškinys su dešrelėmis
-
Mėsos kukuliukai su daržovėmis
-
Vištiena su daržovemis
-
Troškinukas su krevetėmis
-
Troškinys žarijose
-
Troškinta vištiena
-
Jautienos troškinys su moliūgais
-
Aluje troškinta jautiena
Virta veršienos krūtininė
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Veršiena, krūtininė,
800 gramų -
Svogūnai,
1 vienetas -
Petražolės,
1 vienetas -
Salierai,
1 vienetas -
Juodieji pipirai,
3 vienetai -
Lauro lapai, lapelis,
1 vienetas -
Grietinė,
1 stiklinė - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Veršienos krūtininė padalijama pusiau, kad išvirusią būtų patogu supjaustyti. Mėsa dedama į verdantį vandenį ir, subėrus stambiai supjaustytas prieskonines daržoves bei prieskonius, kaitinama ant mažos ugnies apie 1 val. Vėliau pasūdoma. Išvirusi mėsa supjaustoma taip, kad kiekviename gabale būtų po 2 šonkaulius. Mėsa tiekiama užpilta grietine. Prie šio patiekalo tinka virti žiediniai kopūstai, ryžių ar bulvių košė.
Reklama:
Komentarai (6)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
