Virta veršienos krūtininė
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
| 800 gramų | veršiena (krūtininė) |
| 1 vienetas | svogūnai |
| 1 vienetas | petražolės |
| 1 vienetas | salierai |
| 3 vienetai | juodieji pipirai |
| 1 vienetas | lauro lapų (lapelis) |
| 1 stiklinė | grietinė |
| šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Veršienos krūtininė padalijama pusiau, kad išvirusią būtų patogu supjaustyti. Mėsa dedama į verdantį vandenį ir, subėrus stambiai supjaustytas prieskonines daržoves bei prieskonius, kaitinama ant mažos ugnies apie 1 val. Vėliau pasūdoma. Išvirusi mėsa supjaustoma taip, kad kiekviename gabale būtų po 2 šonkaulius. Mėsa tiekiama užpilta grietine. Prie šio patiekalo tinka virti žiediniai kopūstai, ryžių ar bulvių košė.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Lęšiai su vynu
-
Aleksandro troškinys
-
Kareiviškas kiaulienos troškinys
-
Su daržovėmis troškinta vištiena
-
Kiaulienos išpjova su daržovėmis
-
Sotusis lauko troškinys greitai
-
Raudonieji ryžiai su vištiena ir daržovėmis
-
Troškinys su kopūstais
-
Avienos ragu
-
Aluje troškinta jautiena
-
Troškinta briediena
-
Klajoklių kiškiena
-
Ispaniški ryžiai su vištiena ir kriauklytėmis (almehomis)
-
Troškinta kiauliena
-
Raudonasis vištienos ir imbiero karis su žaliaisiais žirneliais
-
Troškinti veršienos šonkauliai
-
Triušienos troškinys
-
Troškinta jautiena su paprika
-
Aluje troškinta višta
-
Troškinta triušiena su burokėlių salotomis
Virta veršienos krūtininė
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Veršiena, krūtininė,
800 gramų -
Svogūnai,
1 vienetas -
Petražolės,
1 vienetas -
Salierai,
1 vienetas -
Juodieji pipirai,
3 vienetai -
Lauro lapai, lapelis,
1 vienetas -
Grietinė,
1 stiklinė - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Veršienos krūtininė padalijama pusiau, kad išvirusią būtų patogu supjaustyti. Mėsa dedama į verdantį vandenį ir, subėrus stambiai supjaustytas prieskonines daržoves bei prieskonius, kaitinama ant mažos ugnies apie 1 val. Vėliau pasūdoma. Išvirusi mėsa supjaustoma taip, kad kiekviename gabale būtų po 2 šonkaulius. Mėsa tiekiama užpilta grietine. Prie šio patiekalo tinka virti žiediniai kopūstai, ryžių ar bulvių košė.
Reklama:
Komentarai (6)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
