500 gramų | burokėliai |
1 vienetas | morkos (didelė) |
50 gramų | sviestas |
2 valgomieji šaukštai | petražolės (kapotos) |
1 vienetas | sultinys (daržovių, kubeliais) |
4 valgomieji šaukštai | grietinė |
šiek tiek | juodieji pipirai |
Populiariausi receptai šią savaitę
- Soti sriuba
- Pupelių sriuba su miško grybais
- Šamienė
- Brokolių sriuba
- Trinta brokolių sriuba
- Lapienė
- Pievagrybių ir brokolių sriuba
- Tiršta pievagrybių sriuba
- Imbierinė voveraičių - moliūgų sriuba
- Trinta morkų ir moliūgų sriuba
- Maitiška bulvienė su širdimi
- Bulbienė
- Kreminė vištienos sriuba
- Kopūstų sriuba
- Avokadų sriuba su imbieru
- Ryžių sriuba su pievagrybiais
- Sriubytė su ryžiais ir vištiena
- Kopūstų sriuba su vištos šlaunelėmis
- Miško grybų sriuba su triušiena (ar zuikiena)
- Salierų sriuba
Skani burokėlių sriuba
- Paruošimo laikas:
-
Burokėliai,
500 gramų -
Morkos, didelė,
1 vienetas -
Sviestas,
50 gramų -
Petražolės, kapotos,
2 valgomieji šaukštai -
Sultinys, daržovių, kubeliais,
1 vienetas -
Grietinė,
4 valgomieji šaukštai - Juodieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Keptuvėje su išlydytu sviestu pakepiname burokine tarka tarkuotas morkas. Į puodą pilame apie 1,5 l vandens, dedame burokine tarka tarkuotus burokėlius, kepintas morkas ir kubelį daržovių sultinio. Verdame apie 40 minučių. Sriubą pagardiname juodaisiais pipirais, druska, petražolėmis. Tiekiame su grietine. Skanaus
Komentarai (5)
-
Dovile
2018-02-27 23:24
Labaī skani ir lengwai pariuosiama
-
bibis
2017-02-15 21:40
Sita sriuba skani
-
I.P.
2015-03-31 02:34
Manau, kad butinai reikia baigiant virti, isspausti citrinos sulciu i barscius, paragauti, ar jau geras skonis. As irgi dedu bulviu, bet nedaug.
-
evelina
2012-03-14 13:48
be bulviu nebandziau tokios sriubos :-)