400 gramų | žuvis (rūkyta) |
300 gramų | pomidorai (konservuoti) |
1 vienetas | svogūnai |
2 skiltelės | česnakas |
1 valgomasis šaukštas | alyvuogių aliejaus |
100 mililitrų | sultinys (daržovių) |
50 gramų | duona (juoda) |
150 gramų | kietasis sūris |
3 valgomieji šaukštai | majonezas (nebūtina) |
Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Žuvies pyragas
- Lašiša su krapų ir petražolių padažu
- Įdaryta lazanija
- Midijų šašlykai
- Žuvies blynukai
- Marinuota žuvis su padažu
- Troškinta lydeka
- Žuvis pagal Ingą
- Kepta stinta su krapais
- Menkės kotletukai su baravykais
- Saidos filė su ryžiais
- Kepta jūros ešerio filė krevečių padaže
- Aštrios krevetės grilyje
- Kepta jūros ešerio filė su grikiais
- Jūros lydeka su kuskusu
- Kepti karosai
- Midijos su špinatais
- Keptas karpis pomidorų padaže
- Žuvies spurgytės
- Aromatinga ant grotelių kepta žuvis
Rūkytos žuvies užkepėlė
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Žuvis, rūkyta,
400 gramų -
Pomidorai, konservuoti,
300 gramų -
Svogūnai,
1 vienetas -
Česnakas,
2 skiltelės -
Alyvuogių aliejus,
1 valgomasis šaukštas -
Sultinys, daržovių,
100 mililitrų -
Duona, juoda,
50 gramų -
Kietasis sūris,
150 gramų -
Majonezas, nebūtina,
3 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Supjaustykite svogūną plonais žiedais. Smulkiai sukapokite česnaką . Apkepinkite svogūnus ir česnaką alyvuogių aliejuje. Pridėkite kubeliais pjaustytų pomidorų ir supilkite daržovių sultinį. Troškinkite 5 minutes.
Žuvį sumaigykite šakute, sumaišykite su keptuvės turiniu ir viską sudėkite į kepimo formą. Kepkite įkaitintoje orkaitėje 10 minučių (jeigu mėgstate, galite tepti ploną sluoksnį majonezo). Tada sumaišykite tarkuotą sūrį su duonos gabaliukais ir apibarstykite apkepą. Kepkite dar 10 minučių.
Skanaus.