2 valgomieji šaukštai | aliejaus |
3 stiklinės | kvietiniai miltai |
5.5 gramo | mielės (trintos) |
1 arbatinis šaukštelis | druska |
1 valgomasis šaukštas | cukrus |
Tešlą reikia palaikyti 2 val. šilumoje, po to paminkyti ir įdėti 1 valandai į šaldytuvą. Ištraukus vėl išminkyti ir su kočėlu padaryti ploną padą. Ant picos galite viską dėti pagal skonį.
Aš dedu: pomidorų padažą, pomidorus, krevetes, pievagrybius, šiek tiek porų, žalumynų ir tarkuotą sūrį.
Kepti orkaitėje, kol padas gražiai pagels t.y. apie 25 minutes 200° C temperatūros orkaitėje.
Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
- Sočiausioji pica
- Grybų apkepas
- Manų apkepas su razinomis
- Tinginių pica
- Avižinės košės apkepas
- Gardžioji pica
- Žuvies apkepas su ryžiais ir daržovėmis
- Pica su saliamiu
- Speltos pica
- Tarta su špinatais ir dešrelėmis
- Pievagrybių apkepas
- Veršio inkstų apkepas
- Duonos apkepas
- Kopūstų apkepas
- Maža pica
- Bulvių plokštainis su grybais
- Apkepas iš žuvies
- Riešutų plokštainis (kugelis)
- Pyragas su žuvies įdaru
- Varškės ir ryžių apkepas
Pica su pievagrybiais ir krevetėmis
- Paruošimo laikas:
-
Aliejus,
2 valgomieji šaukštai -
Kvietiniai miltai,
3 stiklinės -
Mielės, trintos,
5.5 gramo -
Druska,
1 arbatinis šaukštelis -
Cukrus,
1 valgomasis šaukštas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Viską išmaišyti ir užpilti puoduku šilto vandens, išminkyti (kol tešla nebekibs prie rankų).
Tešlą reikia palaikyti 2 val. šilumoje, po to paminkyti ir įdėti 1 valandai į šaldytuvą. Ištraukus vėl išminkyti ir su kočėlu padaryti ploną padą. Ant picos galite viską dėti pagal skonį.
Aš dedu: pomidorų padažą, pomidorus, krevetes, pievagrybius, šiek tiek porų, žalumynų ir tarkuotą sūrį.
Kepti orkaitėje, kol padas gražiai pagels t.y. apie 25 minutes 200° C temperatūros orkaitėje.
Skanaus!