Įdarui papildomai reiks: 3 jauno veršio inkstai, 500 g veršienos, 100 g taukų, 2 galvutės svogūnų, morka, druskos, pipirų.
Veršiena ir gerai išmirkyti inkstai supjaustoma kubeliais, pavoliojama miltuose ir kartu su svogūno žiedeliais bei morkų griežinėliais apkepinama riebaluose, po to pasūdoma, papipirinama ir dar truputį patroškinama. Galima įpilti truputį vandens arba sultinio. Užminkoma smėlinė tešla. Ji 0,5 val. palaikoma šaltoje vietoje, kad sustingtų. Forma ištepama riebalais, 2/3 jos užpildoma tešla, ant jos uždedama truputį atvėsusios mėsos, o ant mėsos — vėl tešlos sluoksnis. Apkepas aptepamas kiaušinio tryniu ir kepamas orkaitėje 20—30 min.

Veršio inkstų apkepas
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
250 gramų | kvietiniai miltai |
60 gramų | taukai (kiaulių) |
2 vienetai | kiaušiniai (trynys) |
šiek tiek | druska |
1 vienetas | kiaušiniai (trynys) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Pica su ančiuviais
-
Žuvies pyragas
-
Žuvis pagal Ingą
-
Vasariškas omletas su špinatais
-
Varškės apkepas su ryžiais
-
Prancūziškas pyragas
-
Šventinė kiaušinienė
-
Lazanija su baziliku
-
Sluoksniuotos tešlos pica su krevetėmis
-
Soti pica
-
Sotusis omletas
-
Varškės ir manų apkepas
-
Rūkytos žuvies užkepėlė
-
Omletas su prieskoniniais žalumynais
-
Varškės ir ryžių apkepas
-
Kepta tilapija su krevečių "kepuraite"
-
Pyragas su špinatais, dešrelėmis ir sūriu
-
Olandiškas ryžių apkepas
-
Vištienos pyragas su grybais
-
Žuvies ir daržovių apkepas
Veršio inkstų apkepas
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kvietiniai miltai,
250 gramų -
Taukai (kiaulių),
60 gramų -
Kiaušiniai, trynys,
2 vienetai - Druska
-
Kiaušiniai, trynys,
1 vienetas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Įdarui papildomai reiks: 3 jauno veršio inkstai, 500 g veršienos, 100 g taukų, 2 galvutės svogūnų, morka, druskos, pipirų.
Veršiena ir gerai išmirkyti inkstai supjaustoma kubeliais, pavoliojama miltuose ir kartu su svogūno žiedeliais bei morkų griežinėliais apkepinama riebaluose, po to pasūdoma, papipirinama ir dar truputį patroškinama. Galima įpilti truputį vandens arba sultinio. Užminkoma smėlinė tešla. Ji 0,5 val. palaikoma šaltoje vietoje, kad sustingtų. Forma ištepama riebalais, 2/3 jos užpildoma tešla, ant jos uždedama truputį atvėsusios mėsos, o ant mėsos — vėl tešlos sluoksnis. Apkepas aptepamas kiaušinio tryniu ir kepamas orkaitėje 20—30 min.
Reklama:
Komentarai (6)
-
kulinaras
2016-03-19 13:41
fui
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...