Įdarui papildomai reiks: 3 jauno veršio inkstai, 500 g veršienos, 100 g taukų, 2 galvutės svogūnų, morka, druskos, pipirų.
Veršiena ir gerai išmirkyti inkstai supjaustoma kubeliais, pavoliojama miltuose ir kartu su svogūno žiedeliais bei morkų griežinėliais apkepinama riebaluose, po to pasūdoma, papipirinama ir dar truputį patroškinama. Galima įpilti truputį vandens arba sultinio. Užminkoma smėlinė tešla. Ji 0,5 val. palaikoma šaltoje vietoje, kad sustingtų. Forma ištepama riebalais, 2/3 jos užpildoma tešla, ant jos uždedama truputį atvėsusios mėsos, o ant mėsos — vėl tešlos sluoksnis. Apkepas aptepamas kiaušinio tryniu ir kepamas orkaitėje 20—30 min.

Veršio inkstų apkepas
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
250 gramų | kvietiniai miltai |
60 gramų | taukai (kiaulių) |
2 vienetai | kiaušiniai (trynys) |
šiek tiek | druska |
1 vienetas | kiaušiniai (trynys) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Varškės ir manų apkepas
-
Sluoksniuotas apkepas
-
Desertinis manų apkepas
-
Ryžių pyragas su silke
-
Sluoksniuotos tešlos pica su krevetėmis
-
Apkepas „Vienas ir du“
-
Žuvies ir daržovių apkepas
-
Olandiškas ryžių apkepas
-
Silkės apkepas su ryžiais
-
Morkos su pievagrybiais
-
Olandiškas omletas
-
Duonos skrebučių apkepas
-
Skumbrės apkepas su svogūnais
-
Spalvota žuvies užkepėlė
-
Napoletana picos gaminimas namie
-
Sočiausioji pica
-
Apkepėlė su ZIGMO Bismarck silke
-
Pica su vištiena
-
Tarta su špinatais ir dešrelėmis
-
Žuvies apkepas
Veršio inkstų apkepas
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kvietiniai miltai,
250 gramų -
Taukai (kiaulių),
60 gramų -
Kiaušiniai, trynys,
2 vienetai - Druska
-
Kiaušiniai, trynys,
1 vienetas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Įdarui papildomai reiks: 3 jauno veršio inkstai, 500 g veršienos, 100 g taukų, 2 galvutės svogūnų, morka, druskos, pipirų.
Veršiena ir gerai išmirkyti inkstai supjaustoma kubeliais, pavoliojama miltuose ir kartu su svogūno žiedeliais bei morkų griežinėliais apkepinama riebaluose, po to pasūdoma, papipirinama ir dar truputį patroškinama. Galima įpilti truputį vandens arba sultinio. Užminkoma smėlinė tešla. Ji 0,5 val. palaikoma šaltoje vietoje, kad sustingtų. Forma ištepama riebalais, 2/3 jos užpildoma tešla, ant jos uždedama truputį atvėsusios mėsos, o ant mėsos — vėl tešlos sluoksnis. Apkepas aptepamas kiaušinio tryniu ir kepamas orkaitėje 20—30 min.
Reklama:
Komentarai (6)
-
kulinaras
2016-03-19 13:41
fui
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...