Įdarui papildomai reiks: 3 jauno veršio inkstai, 500 g veršienos, 100 g taukų, 2 galvutės svogūnų, morka, druskos, pipirų.
Veršiena ir gerai išmirkyti inkstai supjaustoma kubeliais, pavoliojama miltuose ir kartu su svogūno žiedeliais bei morkų griežinėliais apkepinama riebaluose, po to pasūdoma, papipirinama ir dar truputį patroškinama. Galima įpilti truputį vandens arba sultinio. Užminkoma smėlinė tešla. Ji 0,5 val. palaikoma šaltoje vietoje, kad sustingtų. Forma ištepama riebalais, 2/3 jos užpildoma tešla, ant jos uždedama truputį atvėsusios mėsos, o ant mėsos — vėl tešlos sluoksnis. Apkepas aptepamas kiaušinio tryniu ir kepamas orkaitėje 20—30 min.
Veršio inkstų apkepas
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
| 250 gramų | kvietiniai miltai |
| 60 gramų | taukai (kiaulių) |
| 2 vienetai | kiaušiniai (trynys) |
| šiek tiek | druska |
| 1 vienetas | kiaušiniai (trynys) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Žuvies pyragas
-
Pica su vištiena
-
Žuvies apkepas su ryžiais ir daržovėmis
-
Stebuklingas omletas
-
Bulvių apkepas su svogūnais
-
Riešutų plokštainis (kugelis)
-
Itališka pica
-
Sotusis omletas
-
Mamos picos padas
-
Šventinė kiaušinienė
-
Varškės ir ryžių apkepas
-
Avižinės košės apkepas
-
Prancūziškas pyragas
-
Kiaušinių apkepėlė
-
Tikroji pica (kitokia nei picerijoje)
-
Apkepėlė su ZIGMO Bismarck silke
-
Kepta tilapija su krevečių "kepuraite"
-
Moliūgų ir ryžių apkepas
-
Margaritos žuvies apkepas
-
Olandiškas ryžių apkepas
Veršio inkstų apkepas
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kvietiniai miltai,
250 gramų -
Taukai (kiaulių),
60 gramų -
Kiaušiniai, trynys,
2 vienetai - Druska
-
Kiaušiniai, trynys,
1 vienetas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Įdarui papildomai reiks: 3 jauno veršio inkstai, 500 g veršienos, 100 g taukų, 2 galvutės svogūnų, morka, druskos, pipirų.
Veršiena ir gerai išmirkyti inkstai supjaustoma kubeliais, pavoliojama miltuose ir kartu su svogūno žiedeliais bei morkų griežinėliais apkepinama riebaluose, po to pasūdoma, papipirinama ir dar truputį patroškinama. Galima įpilti truputį vandens arba sultinio. Užminkoma smėlinė tešla. Ji 0,5 val. palaikoma šaltoje vietoje, kad sustingtų. Forma ištepama riebalais, 2/3 jos užpildoma tešla, ant jos uždedama truputį atvėsusios mėsos, o ant mėsos — vėl tešlos sluoksnis. Apkepas aptepamas kiaušinio tryniu ir kepamas orkaitėje 20—30 min.
Reklama:
Komentarai (6)
-
kulinaras
2016-03-19 13:41
fui
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
