1 pakelis | miltai (Spelta mišinys picai) | |
210 mililitrų | vanduo | |
40 mililitrų | aliejaus | |
1 žiupsnelis | druska | |
200 gramų | kumpis | |
3 vienetai | pomidorai | |
200 gramų | sūris | |
3 valgomieji šaukštai | kečupas | |
3 valgomieji šaukštai | majonezas | |
šiek tiek | bazilikas | |
šiek tiek | pipirai | |
1 saujelė | svogūnų laiškai | |
1 žiupsnelis | džiovintas raudonėlis | |
Aptepimui: | ||
1 skiltelė | česnakas | |
1 valgomasis šaukštas | aliejaus |
Sūrį sutarkuoti.
Kečupą sumaišyti su majonezu.
Aptepti kečupo - majonezo padažu.
Berti 2/3 tarkuoto sūrio.
Dėti kumpį, pomidorus, svogūnų laiškus.
Berti likusį sūrį ir prieskonius.
Ištraukus iš orkaitės kraštelį aptepti aliejaus ir česnako padažu (česnaką nulupti ir sutrinti belderiu su aliejumi) bei apiberti bazilikais ir raudonėliais.
Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
- Kepta tilapija su krevečių "kepuraite"
- Žuvies pyragas
- Pica su vištiena
- Picos paplotėlis su varške
- Kepta lašiša
- Žuvies ir daržovių apkepas
- Suflė su žirneliais
- Moliūgų ir ryžių apkepas
- Sluoksniuotos tešlos pica su krevetėmis
- Avižinių dribsnių apkepas su obuoliais
- Tarta su špinatais ir dešrelėmis
- Batono-obuolių apkepas
- Įdaryti pievagrybiai
- Tradicinė pica
- Olandiškas ryžių apkepas
- Žuvies pudingas
- Apkepas „Greitukas“
- Purus rikotos sūrio apkepas
- Pica su saliamiu
- Ukrainietiškas ryžių apkepas
Speltos pica
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Miltai, Spelta mišinys picai,
1 pakelis -
Vanduo,
210 mililitrų -
Aliejus,
40 mililitrų -
Druska,
1 žiupsnelis -
Kumpis,
200 gramų -
Pomidorai,
3 vienetai -
Sūris,
200 gramų -
Kečupas,
3 valgomieji šaukštai -
Majonezas,
3 valgomieji šaukštai - Bazilikas
- Pipirai
-
Svogūnų laiškai,
1 saujelė -
Džiovintas raudonėlis,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Česnakas,
1 skiltelė -
Aliejus,
1 valgomasis šaukštas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Paruošti picos paplotį, kaip nurodyta ant pakuotės (sumaišyti su šiltu vandeniu ir aliejumi, palikti kilti).
Kumpį supjaustyti juostelėmis, pomidorus - skiltelėmis.
Sūrį sutarkuoti.
Kečupą sumaišyti su majonezu.Pakilusią tešlą iškočioti, subadyti šakute.
Aptepti kečupo - majonezo padažu.
Berti 2/3 tarkuoto sūrio.
Dėti kumpį, pomidorus, svogūnų laiškus.
Berti likusį sūrį ir prieskonius.Kepti iki 180 C įkaitintoje orkaitėje, kol padas iškeps.
Ištraukus iš orkaitės kraštelį aptepti aliejaus ir česnako padažu (česnaką nulupti ir sutrinti belderiu su aliejumi) bei apiberti bazilikais ir raudonėliais.
Skanaus!