Voveraites sumaišyti su prieskoniais, susmulkintu svogūnu ir pakepinti keptuvėje 3-4 minutes. Išmaišyti su grietine.
Bulves išvirti, nukošti ir sutrinti. Į atvėsusias bulves įmaišyti kiaušinius.
Kepimo indą iškloti kepimo popieriumi.
Pusę bulvių masės sudėti į kepimo indą, išlyginti paviršių. Sudėti grybus ir ant viršaus likusias bulves.
Viršų aptepti likusia grietine.
Kepti 180 laipsnių orkaitėje apie 25-30 minučių.

Bulvių plokštainis su grybais
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
300 gramų | voveraitės |
8 vienetai | bulvių |
2 vienetai | kiaušiniai |
1 vienetas | svogūnai |
3 valgomieji šaukštai | grietinė |
šiek tiek | prieskoniai (įvairūs) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Bulvių plokštainis
-
Bulvių kukuliai grybų padaže
-
Pyragas su bulvėmis
-
Faršu ir sūriu įdarytos bulvių geldelės
-
Bulvės su grietine ir sūriu
-
Vėdarai
-
Greitas bulvių apkepas
-
Studentiškas bulvių plokštainis
-
Bulvių apkepas su morkomis
-
Bulvinukai
-
Raganos kepsniukas
-
Bulvinės bandelės
-
Bulvinė pica
-
Blynai su moliūgais
-
Keptos bulvės su cukinija
-
Bulviniai pyragėliai su dešrelėmis
-
Bulviniai krabų blyneliai
-
Baltarusiškas bulvių apkepas
-
Bulvių apkepas pagal Vanill
-
Bulvytės su dešrelėmis
Bulvių plokštainis su grybais
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Voveraitės,
300 gramų -
Bulvės,
8 vienetai -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Svogūnai,
1 vienetas -
Grietinė,
3 valgomieji šaukštai - Prieskoniai, įvairūs
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Voveraites sumaišyti su prieskoniais, susmulkintu svogūnu ir pakepinti keptuvėje 3-4 minutes. Išmaišyti su grietine.
Bulves išvirti, nukošti ir sutrinti. Į atvėsusias bulves įmaišyti kiaušinius.
Kepimo indą iškloti kepimo popieriumi.
Pusę bulvių masės sudėti į kepimo indą, išlyginti paviršių. Sudėti grybus ir ant viršaus likusias bulves.
Viršų aptepti likusia grietine.
Kepti 180 laipsnių orkaitėje apie 25-30 minučių.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...