Pertrinta pievagrybių sriuba
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
šiek tiek | druska |
2 vienetai | bulvių (virtos) |
2 valgomieji šaukštai | česnakas (lapai, kapoti) |
1 skiltelė | česnakas (lapai, kapoti) |
2 stiklinės | sultinys (vištienos) |
250 gramų | pievagrybiai |
2 valgomieji šaukštai | sviestas |
šiek tiek | petražolės |
200 gramų | grietinė (liesa) |
šiek tiek | juodieji pipirai |
1 valgomasis šaukštas | kvietiniai miltai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Grybus supjaustome. Keptuvėje ištirpiname sviestą, sudedame kapotą česnaką, pjaustytus svogūnus ir grybus. Kepame, kol svogūnai suminkštės. Įdedame miltų ir gerai sumaišome. Vėliau maišant supilame sultinį, sudedame smulkiai pjaustytas virtas bulves, viską pagardiname prieskoniais ir kelias minutes paverdame. Supilame grietinę ir laukiame, kol užvirs. Sriubą sutriname blenderiu. Patiekiame šiltą su petražolėmis.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Paprasta makaronų sriuba "Jaunystė"
- Lauros šaltibarščiai
- Meksikietiška čili sriuba
- Pupelių sriuba
- Vištienos sriuba su koldūnais
- Miško grybų ir burokėlių sriuba
- Soti čili sriuba - troškinys
- Pupelių ir kukurūzų sriuba
- Kreminė krevečių sriuba
- Voveraičių sriuba su džiovintais šaltalankiais ir kmynais
- Vasariška sriuba
- Tiršta pievagrybių sriuba
- Sūrio sriuba su krevetėmis
- Tiršta sūrio sriuba
- Aštri pomidorų sriuba su pupelėmis
- Olandiška pievagrybių sriuba
- Lašišos galvyčių sriubytė
- Sriuba „Minestrone“
- Žiedinių kopūstų tyrė
- Kaimiška sriubikė
Pertrinta pievagrybių sriuba
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Druska
-
Bulvės, virtos,
2 vienetai -
Česnakas, lapai, kapoti,
2 valgomieji šaukštai -
Česnakas, lapai, kapoti,
1 skiltelė -
Sultinys, vištienos,
2 stiklinės -
Pievagrybiai,
250 gramų -
Sviestas,
2 valgomieji šaukštai - Petražolės
-
Grietinė, liesa,
200 gramų - Juodieji pipirai
-
Kvietiniai miltai,
1 valgomasis šaukštas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Grybus supjaustome. Keptuvėje ištirpiname sviestą, sudedame kapotą česnaką, pjaustytus svogūnus ir grybus. Kepame, kol svogūnai suminkštės. Įdedame miltų ir gerai sumaišome. Vėliau maišant supilame sultinį, sudedame smulkiai pjaustytas virtas bulves, viską pagardiname prieskoniais ir kelias minutes paverdame. Supilame grietinę ir laukiame, kol užvirs. Sriubą sutriname blenderiu. Patiekiame šiltą su petražolėmis.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...