Obulių pyragas "Tau, mamyte"
Porcijų skaičius:
10
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
5 vienetai | obuoliai |
1.5 stiklinės | miltai |
1 stiklinė | cukrus |
3 vienetai | kiaušiniai |
2 arbatiniai šaukšteliai | kepimo milteliai |
1 arbatinis šaukštelis | cinamonas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Kiaušinius ir cukrų gerai išplakti.
2.
Berti miltus, kepimo miltelius ir vėl gerai išmaišyti.
3.
Ant skardos, išklotos kepimo popieriumi, sudėti supjaustytus obuolius, pabarstyti cinamonu ir užlieti paruoštą masę.
4.
Kepti orkaitėje apie 40 minučių 180 laipsnių tempertūroje.
5.
Iškepus, užbarstyti cukraus pudra.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Pyragas su lašišos įdaru
- Prancūziškų skrebučių gaminimas
- Kakavinis pyragas su varške, bananais ir juodaisiais serbentais
- Paprastas obuolių pyrgas
- Trapus pyragas su obuolių koše
- Vyšnių tortas
- Močiutės keksas
- Svogūnų pyragas
- Vyniotinis su braškine uogiene
- Plokštainis su abrikosais ir varške
- Dangiškas pyragas su Spelta
- Braškių ir bananų pyragas
- Šokoladinis pyragėlis
- Pyragas su obuoliais ir juodaisiais serbentais
- Aronijų uogienės greitpyragis su migdolais ir kokosų drožlėmis
- Amerikietiškas pyragas
- Šimtalapis su meile
- Pyragas su žuvies įdaru
- Šokoladinis pyragas su moliūgais
- Kakavinis varškės pyragas su kondensuotu pienu
Obulių pyragas "Tau, mamyte"
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 10
-
Obuoliai,
5 vienetai -
Miltai,
1.5 stiklinės -
Cukrus,
1 stiklinė -
Kiaušiniai,
3 vienetai -
Kepimo milteliai,
2 arbatiniai šaukšteliai -
Cinamonas,
1 arbatinis šaukštelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gražina
Gaminimo eiga:
Kiaušinius ir cukrų gerai išplakti.
Berti miltus, kepimo miltelius ir vėl gerai išmaišyti.
Ant skardos, išklotos kepimo popieriumi, sudėti supjaustytus obuolius, pabarstyti cinamonu ir užlieti paruoštą masę.
Kepti orkaitėje apie 40 minučių 180 laipsnių tempertūroje.
Iškepus, užbarstyti cukraus pudra.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai