200 gramų | pienas |
500 gramų | miltai |
1 vienetas | kiaušiniai |
20 gramų | mielės (šviežios) |
300 gramų | cukrus |
300 gramų | aguonų |
400 gramų | sviestas |
Padalinti į 4 dalis.
Iškočioti labai ploną lakštą, ištepti lydytu sviestu, pabarstyti cukrumi ir ant viršaus dėti kitą iškočiotą lakštą.
Taip sudėti visus keturis.
Ant paskutinio dar uždėti maltų aguonų, skanintų medumi.
Skanauti po 12 valandų, reikia, kad pastovėtų ir sugertų sviestą.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Firminis mamos persikų pyragas
- Varškės pyragas
- Trupininis pyragas
- Aguonų-migdolų pyragas
- Tikrasis Popiežiaus pyragas
- Pyragas su bulvėmis
- Ananasų pyragas puodelyje
- Gardusis Kuršėnų vyniotinis
- Aguonų pyragas su puta
- Varškės pyragas su vyšniomis ir kokoso pienu
- Šokoladinis pyragas su biskvito širdelėmis
- Morkų pyragas
- Juodųjų serbentų pyragas su varške
- Aguonų vyniotinis
- Meduolis
- Pyragas su špinatų-varškės įdaru
- Obuolių pyragas su varške ir aguonomis
- Sūrio desertas
- Obuolių pyragas
- La Chocolate Brownie II
Šimtalapis su meile
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 8
-
Pienas,
200 gramų -
Miltai,
500 gramų -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Mielės, šviežios,
20 gramų -
Cukrus,
300 gramų -
Aguonos,
300 gramų -
Sviestas,
400 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Iš pieno, miltų (dėti tiek, kad tešla būtų minkoma), mielių ir kiaušinio užminkyti tešlą.
Padalinti į 4 dalis.
Iškočioti labai ploną lakštą, ištepti lydytu sviestu, pabarstyti cukrumi ir ant viršaus dėti kitą iškočiotą lakštą.
Taip sudėti visus keturis.
Ant paskutinio dar uždėti maltų aguonų, skanintų medumi.Susukti ir kepti iki 180C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 1 valandą.
Skanauti po 12 valandų, reikia, kad pastovėtų ir sugertų sviestą.
Komentarai (4)
-
jooo
2017-01-07 18:57
čia šimtalapis su neapykanta
-
Rasa
2016-12-16 14:14
kur deti mieles???