Iš pieno, miltų (dėti tiek, kad tešla būtų minkoma), mielių ir kiaušinio užminkyti tešlą.
Padalinti į 4 dalis.
Iškočioti labai ploną lakštą, ištepti lydytu sviestu, pabarstyti cukrumi ir ant viršaus dėti kitą iškočiotą lakštą.
Taip sudėti visus keturis.
Ant paskutinio dar uždėti maltų aguonų, skanintų medumi.

Šimtalapis su meile
Porcijų skaičius:
8
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
200 gramų | pienas |
500 gramų | miltai |
1 vienetas | kiaušiniai |
20 gramų | mielės (šviežios) |
300 gramų | cukrus |
300 gramų | aguonų |
400 gramų | sviestas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
1.
2.
Susukti ir kepti iki 180C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 1 valandą.
Skanauti po 12 valandų, reikia, kad pastovėtų ir sugertų sviestą.
Skanauti po 12 valandų, reikia, kad pastovėtų ir sugertų sviestą.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Gardusis Beatos draugės Vilmos trupininis obuolių ir varškės pyragas
-
Sūrio plokštainis su gervuogėmis
-
Sluoksniuotos tešlos pyragas su pievagrybiais ir faršu
-
Slyvų pyragas
-
Moliūgų pyragas
-
Varškinis keksas
-
Kakavinis pyragaitis
-
Varškės pyragas su obuolių rožytėmis
-
Sūrio pyragas
-
Paprastas obuolių pyrgas
-
Norvegiška tuno pynė
-
Gražusis obuolių pyragas
-
Obuolių pyragas be tešlos
-
Baltas greitpyragis
-
Kalėdinė eglutė
-
Kakavinis varškės pyragas su kondensuotu pienu
-
Šokoladinis gardumynas
-
Varškės apkepas su juodaisiais serbentais
-
Šokoladionis keksas
-
Burokėlių pyragas
Šimtalapis su meile
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 8
-
Pienas,
200 gramų -
Miltai,
500 gramų -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Mielės, šviežios,
20 gramų -
Cukrus,
300 gramų -
Aguonos,
300 gramų -
Sviestas,
400 gramų
Gaminimo eiga:
Iš pieno, miltų (dėti tiek, kad tešla būtų minkoma), mielių ir kiaušinio užminkyti tešlą.
Padalinti į 4 dalis.
Iškočioti labai ploną lakštą, ištepti lydytu sviestu, pabarstyti cukrumi ir ant viršaus dėti kitą iškočiotą lakštą.
Taip sudėti visus keturis.
Ant paskutinio dar uždėti maltų aguonų, skanintų medumi.Susukti ir kepti iki 180C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 1 valandą.
Skanauti po 12 valandų, reikia, kad pastovėtų ir sugertų sviestą.
Reklama:
Komentarai (4)
-
jooo
2017-01-07 18:57
čia šimtalapis su neapykanta
-
Rasa
2016-12-16 14:14
kur deti mieles???
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...