1 galva | kopūstai ( raudongūžiai) |
4 galvos | svogūnai |
5 vienetai | kiaušiniai |
5 valgomieji šaukštai | aliejaus |
3 žiupsneliai | pipirai ( juodieji) |
2 lapai | tešla (sluoksniuota) |
6 valgomieji šaukštai | druska |
Populiariausi receptai šią savaitę
- Pyragas „Skanumėlis“
- Klasikinis pyragas "Tosca"
- Mielinis vyniotinis su aguonomis
- Sluoksniuotos tešlos pyragas su varške ir rūkyta lašiša
- Šokoladinis vyšnių pyragas
- Olandiškas ryžių pyragas
- Skanus riešutų pyragas
- Vyniotinis su braškine uogiene
- Šokoladinis pyragas su moliūgais
- Pyragas su kondensuotu pienu
- Varškės pyragas su jogurtu
- Velykinė banda
- Apvalus „Napoleonas“
- Mėlynių pyragas
- Varškės pyragas
- Greitas varškės apkepas
- Aviečių pyragas
- Šokoladinis pyragėlis
- Vyniotinis su obuolienės ir grietinės įdaru
- Kriaušių pyragas
Mėlynas raudongūžių kopūstų pyragas
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 3
-
Kopūstai, raudongūžiai,
1 galva -
Svogūnai,
4 galvos -
Kiaušiniai,
5 vienetai -
Aliejus,
5 valgomieji šaukštai -
Pipirai, juodieji,
3 žiupsneliai -
Tešla, sluoksniuota,
2 lapai -
Druska,
6 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Kopūstus susmulkinti tarka arba sūrio pjaustykle. Sumaišyti su druska, palikti 15 min. pastovėti. Per tą laiką supjaustyti svogūnus plonais pusžiedžiais ir apkepinti keptuvėje, aliejuje. Kopūstus saujos dydžio porcijomis nusunkti per drobelę ir sudėti į keptuvę su svogūnais, lengvai apkepinti. Išjungus paskaninti šviežiai maltais pipirais.
Kiaušinius išvirti kietai, ir susmulkinus sudėti į kopūstų - svogūnų masę.
Skardą (formą) iškloti tešla, sudėti įdarą, užkloti tešla. Kepti orkaitėje, kol tešla iškeps.
Komentarai (3)
-
Regina Zlabyte
2022-10-07 17:03
Druskos ne per daug, Nusunkiant perteklius pasišalina su kopūstų sultimis.
-
realbabajus
2015-02-09 17:58
"Druska, 6 valgomieji šaukštai" gal šiek tiek perdaug