šiek tiek | juodieji pipirai |
0.5 valgomojo šaukšto | čiobreliai (džiovinti) |
800 gramų | kiauliena (išpjova) |
1 valgomasis šaukštas | žemės riešutai |
3 valgomieji šaukštai | alyvuogių aliejaus |
1 vienetas | sultinys (KNORR BULJONETĖ grybų sultinys) |
2 valgomieji šaukštai | kvietiniai miltai |
400 gramų | daržovės |
Nuplaukite ir nusausinkite mėsą ir apvoliokite miltuose. Įkaitinkite 2 šaukštus aliejaus ir apkepkite mėsą.
Ištirpinkite Knorr Grybų sultinio kubelį 1,5 stiklinėje verdančio vandens. Supilkite sultinį į puodą. Tada sudėkite apkeptą mėsą. Troškinkite maždaug 10 min.
Įkaitinkite 1 šaukštą aliejaus ir apkepkite daržoves (pagal skonį). Pagardinkite čiobreliais, pipirais, druska. Gerai išmaišykite.
Sukapokite žemės riešutus ir suberkite į daržoves.
Išvirkite gnocchi virtinukus. Instrukcija būna ant pakelio.
Išimkite kiaulienos išpjovą iš padažo ir supjaustykite. Patiekite su padažu, virtinukais ir daržovėmis.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Smaližių liežuvis
- Pietų kotletukai
- Kepsneliai su sūriu
- Kotletukai su padažu su brokoliais
- Klasikinis sprandinės šašlykas
- Kepsniukai folijoje
- Šašlykai su majonezu
- Kepsnys su morkomis, kumpiu ir sūriu
- Šašlykai iškylai
- Paprasti balandėliai
- Škotiški kiaušiniai
- Karališkas kepsnys
- Įdaryti burokėliai
- Kepsnys Verseka
- Orkaitėje keptas paršelis
- Jautienos nugarinė su daržovėmis
- Paprastieji šašlykai
- Įdaryti pomidorai
- Mėsos kukuliai grietinėlės padaže
- Aštrios naminės dešrelės ant laužo
Kiaulienos išpjova su gnocchi virtinukais
- Paruošimo laikas:
- Juodieji pipirai
-
Čiobreliai, džiovinti,
0.5 valgomojo šaukšto -
Kiauliena, išpjova,
800 gramų -
Žemės riešutai,
1 valgomasis šaukštas -
Alyvuogių aliejus,
3 valgomieji šaukštai -
Sultinys, KNORR BULJONETĖ grybų sultinys,
1 vienetas -
Kvietiniai miltai,
2 valgomieji šaukštai -
Daržovės,
400 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Reikės dar 1 pakelio italų virtinukų gnocchi.
Nuplaukite ir nusausinkite mėsą ir apvoliokite miltuose. Įkaitinkite 2 šaukštus aliejaus ir apkepkite mėsą.
Ištirpinkite Knorr Grybų sultinio kubelį 1,5 stiklinėje verdančio vandens. Supilkite sultinį į puodą. Tada sudėkite apkeptą mėsą. Troškinkite maždaug 10 min.
Įkaitinkite 1 šaukštą aliejaus ir apkepkite daržoves (pagal skonį). Pagardinkite čiobreliais, pipirais, druska. Gerai išmaišykite.
Sukapokite žemės riešutus ir suberkite į daržoves.
Išvirkite gnocchi virtinukus. Instrukcija būna ant pakelio.
Išimkite kiaulienos išpjovą iš padažo ir supjaustykite. Patiekite su padažu, virtinukais ir daržovėmis.