Škotiški kiaušiniai
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
INGREDIENTAI:
8 vienetai kiaušiniai (kietai virti)
1 stiklinė pienas (padažui)
3 valgomieji šaukštai majonezas (padažui)
3 valgomieji šaukštai kečupas (padažui)
800 gramų kiaulienos faršas
2 vienetai kiaušiniai (kietai virti)
2 valgomieji šaukštai žalumynų
100 gramų džiūvėsėliai
šiek tiek druska
šiek tiek juodieji pipirai (malti)
šiek tiek aliejaus (kepimui)
1 vienetas morkos (padažui)
1 vienetas svogūnai (padažui)
2 skiltelės česnakas (padažui)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Svogūną ir česnakus labai smulkiai supjaustyti. Į indą su faršu suberti svogūnus, česnakus, žalumynus, duonos trupinėlius, įmušti kiaušinius, pagardinti druska bei pipirais. Viską labai gerai išmaišyti. Iš faršo suformuoti du paplotėlius. Į kiekvieno vidurį dėti po virtą kiaušinį ir gražiai apspausti faršu iš visų pusių, kad kiaušinis liktų viduje.
Keptuvėje įkaitinti aliejų ir apkepti kukulius iš visų pusių, kol gražiai apskrus. Keptuvę uždengti dangčiu, viryklę prisukti iki minimumo ir patroškinti dar 10 - 15 min.

Padažas: Viską supjaustyti, apkepti ir suberti į puodelį, sumaišyti kečupą su majonezu ir pienu ir supylus i puodą, viską dar kartą išmaišyti. Sudėti kotletukus ir troškinti apie 15 min. ant silpnos ugnies. Patiekti galima su ryžiais, raugintais agurkėliais ar salotomis. Skanaus!

Populiariausi receptai šią savaitę

Škotiški kiaušiniai

Komentarai: 5
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Svogūną ir česnakus labai smulkiai supjaustyti. Į indą su faršu suberti svogūnus, česnakus, žalumynus, duonos trupinėlius, įmušti kiaušinius, pagardinti druska bei pipirais. Viską labai gerai išmaišyti. Iš faršo suformuoti du paplotėlius. Į kiekvieno vidurį dėti po virtą kiaušinį ir gražiai apspausti faršu iš visų pusių, kad kiaušinis liktų viduje.
Keptuvėje įkaitinti aliejų ir apkepti kukulius iš visų pusių, kol gražiai apskrus. Keptuvę uždengti dangčiu, viryklę prisukti iki minimumo ir patroškinti dar 10 - 15 min.

Padažas: Viską supjaustyti, apkepti ir suberti į puodelį, sumaišyti kečupą su majonezu ir pienu ir supylus i puodą, viską dar kartą išmaišyti. Sudėti kotletukus ir troškinti apie 15 min. ant silpnos ugnies. Patiekti galima su ryžiais, raugintais agurkėliais ar salotomis. Skanaus!

Reklama:

Komentarai (5)


  • Inga 2015-06-21 19:59

    Labai skanu tiesiog super


  • ASTA 2015-05-06 20:27

    Jo as irgi nesupratau su tais kiausiniais.kiek ju reikia ir kokiu :-D


  • Afigiet 2015-05-06 15:20

    Čia su tais kiaušiniais tai gerai primakliavota. Ingrediantuose 8 virti, po to dar du virti. Aprašyme įmušti (virtus?), po to naudoti du. kažkoks kratinys, taip ir neaišku kiek ir kokių kiaušinių....


  • Rosita 2014-05-30 21:53

    gavosi labai skanus (y)


Daugiau receptų