Karališkas kepsnys
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
| 2 vienetai | jautiena (pjausniai) |
| šiek tiek | čiobreliai |
| šiek tiek | druska |
| šiek tiek | juodieji pipirai |
| šiek tiek | imbieras |
| 1 vienetas | kiaušiniai |
| 3 valgomieji šaukštai | kvietiniai miltai |
| 2 valgomieji šaukštai | avižinių dribsnių |
| 100 gramų | sūris (fermentinis) |
| 2 valgomieji šaukštai | alyvuogių aliejaus |
| 50 gramų | majonezas |
| 30 gramų | pomidorų padažas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Jautienos pjausnius išmušame pagardiname juodaisiais pipirais, imbieru, čiobrelio lapeliais ir druska. Mėsą susukame į volelį ir dedame į plastikinį maišelį laikome apie valandą. Avižinius dribsnius paskrudiname keptuvėje. Išplakame kiaušinį. Mėsą pavoliojame miltuose, po to kiaušinyje bei dribsniuose. Kepame ant keptuvėje. Sūrį sutarkuojame, sumaišome su majonezu ir pomidorų padažu. Visą masę uždedame ant kepsnių ir dedame į įkaitintą orkaitę apie 10 min.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Naminiai kotletukai
-
Bifšteksas ant grotelių
-
Kėdainių maltinis
-
Įdaryti mėsos kukuliai
-
Jautienos antrekotas su pomidorų ir grybų padažu
-
Čipolino galvelės
-
Jautienos didkepsnis su pistacijomis
-
Šašlykai su granatų sulčių padažu
-
Blynai su kepenų įdaru
-
Kiaulienos kotletai su sūriu
-
Avienos šašlykas
-
Kotletai su įdaru
-
Kiauliena su krakmolu medaus ir apelsinų padaže
-
Maltiniai su grybų padažu
-
Skani kiauliena "Funtikas"
-
Daržovės su mėsa ir sūriu
-
Basturma
-
Jautiena gurmanams
-
Troškinta veršiena
-
Prancūziškas mėsos pyragas
Karališkas kepsnys
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Jautiena, pjausniai,
2 vienetai - Čiobreliai
- Druska
- Juodieji pipirai
- Imbieras
-
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Kvietiniai miltai,
3 valgomieji šaukštai -
Avižiniai dribsniai,
2 valgomieji šaukštai -
Sūris, fermentinis,
100 gramų -
Alyvuogių aliejus,
2 valgomieji šaukštai -
Majonezas,
50 gramų -
Pomidorų padažas,
30 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Jautienos pjausnius išmušame pagardiname juodaisiais pipirais, imbieru, čiobrelio lapeliais ir druska. Mėsą susukame į volelį ir dedame į plastikinį maišelį laikome apie valandą. Avižinius dribsnius paskrudiname keptuvėje. Išplakame kiaušinį. Mėsą pavoliojame miltuose, po to kiaušinyje bei dribsniuose. Kepame ant keptuvėje. Sūrį sutarkuojame, sumaišome su majonezu ir pomidorų padažu. Visą masę uždedame ant kepsnių ir dedame į įkaitintą orkaitę apie 10 min.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
