100 gramų | kiaulienos lašiniai (rūkytis) |
1 arbatinis šaukštelis | taukai (kiaulių) |
1 kilogramas | jautiena (nugarinė) |
šiek tiek | druska |
Populiariausi receptai šią savaitę
- Aurimo šašlykas
- Steikai
- Naminiai hamburgeriai
- Mėsos kepsniukai su kumpio juostelėmis
- Naminis šnicelis
- Suktinukai patale
- Mūsų šašlikas
- Pietų kotletukai
- Triušienos pjausniai
- Jautiena gurmanams
- Kiaulienos vyniotinis su granatais
- Šonkauliukai
- Mėsos - daržovių troškinys
- Mėsos pyragas
- Keptos kepenėlės su obuoliais
- Guliašas su šafranu
- Kotletukai šventiškai
- Grill dešrelės
- Ūkininko suktinukas
- Strėvos suktinis kitaip
Kepta jautiena
- Paruošimo laikas:
-
Kiaulienos lašiniai, rūkytis,
100 gramų -
Taukai (kiaulių),
1 arbatinis šaukštelis -
Jautiena, nugarinė,
1 kilogramas - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Kad būtų trapesnė, mėsa laikoma šaldytuve 4 paras. Prieš kepant įtrinama druska, prismaigstoma lašiniukų. Įdėta į indą užpilama riebalais ir kepama orkaitėje nuolat palaistant. Atvėsusi mėsa supjaustoma, sudedama į plokščią pusdubenį ir puošiama virtomis daržovėmis, žalumynais.
Komentarai (11)
-
as
2017-08-01 17:55
na turbut reikia kepti ,kol iskeps .DDD na tikrai gerai iskepe , bet gal nori su juom ,kad susisiektu recepto neisduoda ..
-
Regina
2011-03-02 00:01
:-D "Vejas" :-D o ne receptas, nenurodta kiek laiko kepti, juk jautiena geriau nedakepusi nei neykandamai perkepusi.