
4 vienetai | mėsainių bandelių |
500 gramų | kiaulienos faršas |
4 riekės | sūris (naudojau Čederio) |
4 lapai | salotos |
1 vienetas | pomidorai |
1 vienetas | marinuoti agurkai |
0.5 galvos | svogūnai |
4 valgomieji šaukštai | majonezas |
4 valgomieji šaukštai | pomidorų padažas |
4 valgomieji šaukštai | padažas (naudojau mėsainių) |
1 valgomasis šaukštas | aliejaus |
1 žiupsnelis | prieskoniai |
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Blynai su paprika, pomidorais ir kumpiu
-
Kiauliena grill
-
Kepta veršiena
-
Kiaulienos kumpis giroje
-
Balandėliai pekino kopūsto lapuose
-
Kepenėlės su vaisiais
-
Sprandinės kepsnys grilyje
-
Orkaitėje kepti kotletai su sūriu
-
Bulvių, cukinijų ir faršo kotletai
-
Kebabas ant iešmo
-
Įdarytas faršo zuikis
-
Kiauliena česnakiniame marinate
-
Avienos kebabas
-
Kiaulienos kotletai, kepti ant laužo
-
Cukinijų laiveliai
-
Kepsnys garstyčių padaže
-
Jautienos muštinis su svogūnais
-
Naminis šnicelis
-
Jautiena su garstyčių padažu
-
Paprikų laiveliai
Naminiai hamburgeriai

- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Mėsainių bandelės,
4 vienetai -
Kiaulienos faršas,
500 gramų -
Sūris, naudojau Čederio,
4 riekės -
Salotos,
4 lapai -
Pomidorai,
1 vienetas -
Marinuoti agurkai,
1 vienetas -
Svogūnai,
0.5 galvos -
Majonezas,
4 valgomieji šaukštai -
Pomidorų padažas,
4 valgomieji šaukštai -
Padažas, naudojau mėsainių,
4 valgomieji šaukštai -
Aliejus,
1 valgomasis šaukštas -
Prieskoniai,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Kiaulienos faršą sumaišome su mėgstamais prieskoniais (aš naudoju kiaulienos prieskonius,druską, pipirus, aitriosios paprikos prieskonius), formuojame paplotelius ir dedame kepti į įkaitintą keptuvę, kol gražiai iškeps.
Bandeles perpjauname per pusę ir dedame į orkaitę, kad truputi apskrustų.
Kol viskas kepa, susipjaustome pomidorus, svogūnus bei agurkus griežinėliais. Nupjauname salotos lapus.
Ant apskrudusių bandelių tepame majonezą bei pomidorų padažą ir gražiai paskirstome, kad susimaišytų jie tarpusavyje.
Tuomet ant bandelių dedame iškeptus, dar karštus kiaulienos paplotelius, ant jų iškarto dedame čederio sūrį, kad išsilydytų.
Tada ant viršaus dedame salotos lapą, pomidoro, svogūno bei marinuotų agurkėlių griežinėlius. Ant viršaus išspaudžiame padažo, uždedame bandelės viršų ir ragaujame.