Naminiai hamburgeriai
AUTORIUS:
Eisvina
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Autorius apie receptą: Skaniausi naminiai hamburgeriai! Paragaukite ir įsitikinkite patys! Skaniausi naminiai hamburgeriai! Paragaukite ir įsitikinkite patys! Eisvina
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
4 vienetai mėsainių bandelių
500 gramų kiaulienos faršas
1 vienetas pomidorai
1 vienetas marinuoti agurkai
4 lapai salotos
4 riekės sūris (naudojau Čederio)
0.5 galvos svogūnai
4 valgomieji šaukštai majonezas
4 valgomieji šaukštai pomidorų padažas
1 valgomasis šaukštas aliejaus
4 valgomieji šaukštai padažas (naudojau mėsainių)
1 žiupsnelis prieskoniai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Kiaulienos faršą sumaišome su mėgstamais prieskoniais (aš naudoju kiaulienos prieskonius,druską, pipirus, aitriosios paprikos prieskonius), formuojame paplotelius ir dedame kepti į įkaitintą keptuvę, kol gražiai iškeps.
2.
Bandeles perpjauname per pusę ir dedame į orkaitę, kad truputi apskrustų.
3.
Kol viskas kepa, susipjaustome pomidorus, svogūnus bei agurkus griežinėliais. Nupjauname salotos lapus.
4.
Ant apskrudusių bandelių tepame majonezą bei pomidorų padažą ir gražiai paskirstome, kad susimaišytų jie tarpusavyje.
5.
Tuomet ant bandelių dedame iškeptus, dar karštus kiaulienos paplotelius, ant jų iškarto dedame čederio sūrį, kad išsilydytų.
6.
Tada ant viršaus dedame salotos lapą, pomidoro, svogūno bei marinuotų agurkėlių griežinėlius. Ant viršaus išspaudžiame padažo, uždedame bandelės viršų ir ragaujame.

Populiariausi receptai šią savaitę

Naminiai hamburgeriai

Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 2
Ingredientai:
Autoriaus žodis: Skaniausi naminiai hamburgeriai! Paragaukite ir įsitikinkite patys! Eisvina
Gaminimo eiga:
  1. Kiaulienos faršą sumaišome su mėgstamais prieskoniais (aš naudoju kiaulienos prieskonius,druską, pipirus, aitriosios paprikos prieskonius), formuojame paplotelius ir dedame kepti į įkaitintą keptuvę, kol gražiai iškeps.

  2. Bandeles perpjauname per pusę ir dedame į orkaitę, kad truputi apskrustų.

  3. Kol viskas kepa, susipjaustome pomidorus, svogūnus bei agurkus griežinėliais. Nupjauname salotos lapus.

  4. Ant apskrudusių bandelių tepame majonezą bei pomidorų padažą ir gražiai paskirstome, kad susimaišytų jie tarpusavyje.

  5. Tuomet ant bandelių dedame iškeptus, dar karštus kiaulienos paplotelius, ant jų iškarto dedame čederio sūrį, kad išsilydytų.

  6. Tada ant viršaus dedame salotos lapą, pomidoro, svogūno bei marinuotų agurkėlių griežinėlius. Ant viršaus išspaudžiame padažo, uždedame bandelės viršų ir ragaujame.

Receptą atsiuntė Eisvina
Reklama:

Komentarai


Daugiau receptų