
4 vienetai | mėsainių bandelių |
500 gramų | kiaulienos faršas |
4 riekės | sūris (naudojau Čederio) |
4 lapai | salotos |
1 vienetas | pomidorai |
1 vienetas | marinuoti agurkai |
0.5 galvos | svogūnai |
4 valgomieji šaukštai | majonezas |
4 valgomieji šaukštai | pomidorų padažas |
4 valgomieji šaukštai | padažas (naudojau mėsainių) |
1 valgomasis šaukštas | aliejaus |
1 žiupsnelis | prieskoniai |
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kiaulienos išpjova su gnocchi virtinukais
-
Zuikis - vyniotinis su šparagais ir raudona paprika
-
Netikras zuikis tešloje
-
Sultingieji šonkauliukai
-
Pica su saliami ir žirneliais
-
Kepsnys su morkomis, kumpiu ir sūriu
-
Kotletukai su sūriu
-
Įdaryti pievagrybiai
-
Karališkas kepsnys
-
Mėsos ir daržovių vėrinukai
-
Kotletai su morkų, pievagrybių ir sūrio įdaru
-
Margaritos įdarytos paprikos
-
Kepenys su mandarinais
-
Totoriška aviena su garstyčių padažu
-
Aluje troškinta jautiena
-
Kepta triušiena
-
Kiaulienos kepsniukai svogūnėlių padaže
-
Kiaulienos kotletai, kepti ant laužo
-
Jautienos brandintas steikas T-BONE su gražgarstėmis
-
Mėsos kukuliukai
Naminiai hamburgeriai

- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Mėsainių bandelės,
4 vienetai -
Kiaulienos faršas,
500 gramų -
Sūris, naudojau Čederio,
4 riekės -
Salotos,
4 lapai -
Pomidorai,
1 vienetas -
Marinuoti agurkai,
1 vienetas -
Svogūnai,
0.5 galvos -
Majonezas,
4 valgomieji šaukštai -
Pomidorų padažas,
4 valgomieji šaukštai -
Padažas, naudojau mėsainių,
4 valgomieji šaukštai -
Aliejus,
1 valgomasis šaukštas -
Prieskoniai,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Kiaulienos faršą sumaišome su mėgstamais prieskoniais (aš naudoju kiaulienos prieskonius,druską, pipirus, aitriosios paprikos prieskonius), formuojame paplotelius ir dedame kepti į įkaitintą keptuvę, kol gražiai iškeps.
Bandeles perpjauname per pusę ir dedame į orkaitę, kad truputi apskrustų.
Kol viskas kepa, susipjaustome pomidorus, svogūnus bei agurkus griežinėliais. Nupjauname salotos lapus.
Ant apskrudusių bandelių tepame majonezą bei pomidorų padažą ir gražiai paskirstome, kad susimaišytų jie tarpusavyje.
Tuomet ant bandelių dedame iškeptus, dar karštus kiaulienos paplotelius, ant jų iškarto dedame čederio sūrį, kad išsilydytų.
Tada ant viršaus dedame salotos lapą, pomidoro, svogūno bei marinuotų agurkėlių griežinėlius. Ant viršaus išspaudžiame padažo, uždedame bandelės viršų ir ragaujame.