100 gramų | grietinė |
1 arbatinis šaukštelis | kepimo milteliai |
70 gramų | sviestas (skardai patepti) |
200 gramų | cukrus |
4 vienetai | kiaušiniai |
2 valgomieji šaukštai | kakava |
120 gramų | kvietiniai miltai |
20 gramų | sviestas (skardai patepti) |
Populiariausi receptai šią savaitę
- Duona su pomidorais
- Morkų pyragas
- Jogurtinis obuolių pyragas
- Kopūstų tortas
- Gardus medaus pyragas
- Kepta eglutė
- Aguonų vyniotinukai
- Bananų pyragas
- Draugystės pyragas su varške ir obuoliais
- Lukos obuolių pyragas
- Kokosinis pyragas
- Trupininis pyragas su varške ir nektarinais
- Varškės pyragas su vyšnaitėmis
- Keksas su razinomis
- Tortas "kriaušė"
- Špinatų tortas su varškės kremu ir braškėmis
- Varškės pyragas su slyvomis
- Žuvies pyragas
- Pyragas "Magdė"
- Olandiškas ryžių pyragas
Dviejų sluoksnių pyragas
- Paruošimo laikas:
-
Grietinė,
100 gramų -
Kepimo milteliai,
1 arbatinis šaukštelis -
Sviestas, skardai patepti,
70 gramų -
Cukrus,
200 gramų -
Kiaušiniai,
4 vienetai -
Kakava,
2 valgomieji šaukštai -
Kvietiniai miltai,
120 gramų -
Sviestas, skardai patepti,
20 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Į grietinę suberti kepimo miltelius ir išmaišykite, įmaišyti kiaušinius išplaktus su cukrumi. Tuomet pilkite išlydytą ir atvėsintą sviestą. Nenustodami maišyti po truputėlį berti miltus. Tešla turi išeiti tirštoka. Trečdalį tešlos sumaišyti su kakava. Apvalią kekso formą ištepti sviestu ir pilti pusę šviesios tešlos. Ant jos pilti pusę kakavinės tešlos, tada vėl pilti šviesią tešlą ir vėl kakavinę. Kepti 180 0C orkaitėje apie 30 minučių. Skanaus :)
Komentarai (4)
-
(anonimas)
2010-11-27 02:56
Panasu i keksa, tik va as sausainiu idejau pamirkiusi juos piene :) paprastas pyragelis ir tiek