Mieles ištirpiname su cukrumi ir šiltu vandeniu. Tada suberiame miltus, druską, aliejų, pomidorų kubelius, rūkyto kumpio gabaliukus ir minkome. Paliekame šiltoje vietoje, kad pakiltų ir dar kartą išminkome.
Suformuojame kepaliuką.
Kepame 250 laipsnių temperatūros orkaitėje 10 minučių, tada ugnį sumažiname iki 150 laipsnių ir kepame 1,5 valandos.
Iškepusią duoną paliekame atvėsti.

Duona su pomidorais
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
4 vienetai | pomidorai |
80 gramų | kiaulienos šoninė |
6 valgomieji šaukštai | aliejaus |
0.5 kilogramo | kvietiniai miltai |
3 arbatiniai šaukšteliai | druska |
40 gramų | mielės |
1 arbatinis šaukštelis | cukrus |
2 stiklinės | vanduo |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Meduolis
-
Trupininis pyragas su varške ir persikais
-
Lietinių pyragas
-
Sotus pyragas su vištiena
-
Pyragas "Obuolinis"
-
Traškius
-
Džiovintų slyvų pyragas
-
Kakavinis pyragaitis
-
Morkų pyragas
-
Bulvinis pyragas
-
Prancūziškas mėsos pyragas
-
Moliūgų pyragas
-
Apelsininis pyragas
-
Pyragas su žuvies įdaru
-
Pyragas „Sniegas“
-
Varškės pyragas
-
Biskvitinis obuolių pyragas
-
Skanausias varškės pyragas
-
Veršienos pyragas, įdarytas pistacijomis ir ančių kepenėlėmis
-
Pyragas su varškės įdaru
Duona su pomidorais
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Pomidorai,
4 vienetai -
Kiaulienos šoninė,
80 gramų -
Aliejus,
6 valgomieji šaukštai -
Kvietiniai miltai,
0.5 kilogramo -
Druska,
3 arbatiniai šaukšteliai -
Mielės,
40 gramų -
Cukrus,
1 arbatinis šaukštelis -
Vanduo,
2 stiklinės - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Mieles ištirpiname su cukrumi ir šiltu vandeniu. Tada suberiame miltus, druską, aliejų, pomidorų kubelius, rūkyto kumpio gabaliukus ir minkome. Paliekame šiltoje vietoje, kad pakiltų ir dar kartą išminkome.
Suformuojame kepaliuką.
Kepame 250 laipsnių temperatūros orkaitėje 10 minučių, tada ugnį sumažiname iki 150 laipsnių ir kepame 1,5 valandos.
Iškepusią duoną paliekame atvėsti.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...