Mieles ištirpiname su cukrumi ir šiltu vandeniu. Tada suberiame miltus, druską, aliejų, pomidorų kubelius, rūkyto kumpio gabaliukus ir minkome. Paliekame šiltoje vietoje, kad pakiltų ir dar kartą išminkome.
Suformuojame kepaliuką.
Kepame 250 laipsnių temperatūros orkaitėje 10 minučių, tada ugnį sumažiname iki 150 laipsnių ir kepame 1,5 valandos.
Iškepusią duoną paliekame atvėsti.

Duona su pomidorais
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
4 vienetai | pomidorai |
80 gramų | kiaulienos šoninė |
6 valgomieji šaukštai | aliejaus |
0.5 kilogramo | kvietiniai miltai |
3 arbatiniai šaukšteliai | druska |
40 gramų | mielės |
1 arbatinis šaukštelis | cukrus |
2 stiklinės | vanduo |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Karolio obuolių pyragas
-
Pyragas su rikota
-
Chocoflan – kakavinis pyragas su pudingu
-
Bananų pyragas
-
Dangiškas pyragas su Spelta
-
Sūrio pyragas
-
Morkų pyragas
-
Firminis mamos persikų pyragas
-
Nekeptas obuolių pyragas (nesaldus)
-
Varškės ir sūrio apkepas
-
Sausainių pyragas vaikams
-
Mėlynių pyragas
-
Šventnis varškės pyragas su vyšniomis
-
Miglės kakavinis pyragas
-
Ypatingasis keksas
-
Močiutės pyragas kitaip
-
Džiovintų slyvų pyragas
-
Moliūgų duona
-
Obuolių pyragas su juodaisiais serbentais
-
Pyragas "Vasarą palydint"
Duona su pomidorais
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Pomidorai,
4 vienetai -
Kiaulienos šoninė,
80 gramų -
Aliejus,
6 valgomieji šaukštai -
Kvietiniai miltai,
0.5 kilogramo -
Druska,
3 arbatiniai šaukšteliai -
Mielės,
40 gramų -
Cukrus,
1 arbatinis šaukštelis -
Vanduo,
2 stiklinės - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Mieles ištirpiname su cukrumi ir šiltu vandeniu. Tada suberiame miltus, druską, aliejų, pomidorų kubelius, rūkyto kumpio gabaliukus ir minkome. Paliekame šiltoje vietoje, kad pakiltų ir dar kartą išminkome.
Suformuojame kepaliuką.
Kepame 250 laipsnių temperatūros orkaitėje 10 minučių, tada ugnį sumažiname iki 150 laipsnių ir kepame 1,5 valandos.
Iškepusią duoną paliekame atvėsti.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...