Mieles ištirpiname su cukrumi ir šiltu vandeniu. Tada suberiame miltus, druską, aliejų, pomidorų kubelius, rūkyto kumpio gabaliukus ir minkome. Paliekame šiltoje vietoje, kad pakiltų ir dar kartą išminkome.
Suformuojame kepaliuką.
Kepame 250 laipsnių temperatūros orkaitėje 10 minučių, tada ugnį sumažiname iki 150 laipsnių ir kepame 1,5 valandos.
Iškepusią duoną paliekame atvėsti.
Duona su pomidorais
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
| 4 vienetai | pomidorai |
| 80 gramų | kiaulienos šoninė |
| 6 valgomieji šaukštai | aliejaus |
| 0.5 kilogramo | kvietiniai miltai |
| 3 arbatiniai šaukšteliai | druska |
| 40 gramų | mielės |
| 1 arbatinis šaukštelis | cukrus |
| 2 stiklinės | vanduo |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Obuolių pyragas su meile
-
Sūrio pyragas
-
Trupininis pyragas su uogiene
-
Moliūgų sezono atidarymo pyragas
-
Plokštainis su abrikosais ir varške
-
Pyragas „paprastutis“
-
Kakavinis pyragas su juodais serbentais
-
Varškės pyragas su slyvomis
-
Lukos obuolių pyragas
-
Sotus pyragas su vištiena
-
Kakavinis pyragas su sutirštintu pienu ir vyšniomis
-
Meduolis
-
Obuolių pyragas prie ledų
-
Pyragas „Skanumėlis“
-
Obuolių-rabarbarų pyragas
-
Moliūgų ir obuolių apkepas
-
Pyragas su braškėmis
-
Varkės pyragas
-
Mėlynių pyragas
-
Obuolių pyragas su riešutais
Duona su pomidorais
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Pomidorai,
4 vienetai -
Kiaulienos šoninė,
80 gramų -
Aliejus,
6 valgomieji šaukštai -
Kvietiniai miltai,
0.5 kilogramo -
Druska,
3 arbatiniai šaukšteliai -
Mielės,
40 gramų -
Cukrus,
1 arbatinis šaukštelis -
Vanduo,
2 stiklinės - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Mieles ištirpiname su cukrumi ir šiltu vandeniu. Tada suberiame miltus, druską, aliejų, pomidorų kubelius, rūkyto kumpio gabaliukus ir minkome. Paliekame šiltoje vietoje, kad pakiltų ir dar kartą išminkome.
Suformuojame kepaliuką.
Kepame 250 laipsnių temperatūros orkaitėje 10 minučių, tada ugnį sumažiname iki 150 laipsnių ir kepame 1,5 valandos.
Iškepusią duoną paliekame atvėsti.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
