Jogurtinis obuolių pyragas
Porcijų skaičius:
8
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
250 gramų | natūralaus jogurto |
4 vienetai | obuoliai |
3 vienetai | kiaušiniai |
150 mililitrų | miltai |
5 valgomieji šaukštai | cukrus |
1 arbatinis šaukštelis | kepimo milteliai |
1 arbatinis šaukštelis | vanilės esencijos |
šiek tiek | saulėgrąžos (lukštentos) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Kiaušinius išplakti su cukrumi, natūraliu jogurtu ir vanile. Suberti miltus su kepimo milteliais ir viską gerai išmaišyti.
2.
Obuolius nulupti, išimti sėklas ir supjaustyti stambesniais kubeliais. Obuolius suberti į masę.
3.
Tešlą pilti į skardą, išklotą kepimo popieriumi, ant viršaus pabarstyti išlukštentų saulėgrąžų.
4.
Kepti 30 minučių, 200 laipsnių temperatūroje. Skanus tiek karštas, tiek šaltas. Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
- Obuolių pyragas su juodaisiais serbentais
- Pyragas su Oreo sausainiais
- Paprastas šokoladinis pyragas
- Pyragas "Prie arbatos"
- Draugystės pyragas su varške ir obuoliais
- Šokoladinė tarta su kriaušėmis
- Sluoksniuotos tešlos pyragas su varške, špinatais ir pomidorais
- Citrininis pyragas
- Skonio kelias su abrikosais
- Onutės šimtalapis
- Aronijų uogienės greitpyragis su migdolais ir kokosų drožlėmis
- A la Brownie
- Apvalus „Napoleonas“
- Kalėdinė eglutė
- Napoleonas
- Žuvies pyragas
- Paprastas pyragas su persikais
- Paukštienos pyragas šventiniam stalui
- Pyragas su rikota
- Nekeptas šokoladinis sūrio tortas (Cheesecake)
Jogurtinis obuolių pyragas
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 8
-
Natūralus jogurtas,
250 gramų -
Obuoliai,
4 vienetai -
Kiaušiniai,
3 vienetai -
Miltai,
150 mililitrų -
Cukrus,
5 valgomieji šaukštai -
Kepimo milteliai,
1 arbatinis šaukštelis -
vanilės esencija,
1 arbatinis šaukštelis - Saulėgrąžos, lukštentos
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kiaušinius išplakti su cukrumi, natūraliu jogurtu ir vanile. Suberti miltus su kepimo milteliais ir viską gerai išmaišyti.
Obuolius nulupti, išimti sėklas ir supjaustyti stambesniais kubeliais. Obuolius suberti į masę.
Tešlą pilti į skardą, išklotą kepimo popieriumi, ant viršaus pabarstyti išlukštentų saulėgrąžų.
Kepti 30 minučių, 200 laipsnių temperatūroje. Skanus tiek karštas, tiek šaltas. Skanaus!
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...