
Jogurtinis obuolių pyragas
Porcijų skaičius:
8
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
250 gramų | natūralaus jogurto |
4 vienetai | obuoliai |
3 vienetai | kiaušiniai |
150 mililitrų | miltai |
5 valgomieji šaukštai | cukrus |
1 arbatinis šaukštelis | kepimo milteliai |
1 arbatinis šaukštelis | vanilės esencijos |
šiek tiek | saulėgrąžos (lukštentos) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Kiaušinius išplakti su cukrumi, natūraliu jogurtu ir vanile. Suberti miltus su kepimo milteliais ir viską gerai išmaišyti.
2.
Obuolius nulupti, išimti sėklas ir supjaustyti stambesniais kubeliais. Obuolius suberti į masę.
3.
Tešlą pilti į skardą, išklotą kepimo popieriumi, ant viršaus pabarstyti išlukštentų saulėgrąžų.
4.
Kepti 30 minučių, 200 laipsnių temperatūroje. Skanus tiek karštas, tiek šaltas. Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Tiramisu
-
Trupiniuotis su slyvomis
-
Džiovintų vaisių pyragas
-
Dvisluoksnis obuolių pyragas
-
Trijų skonių pynė
-
Napoleonas iš sluoksniuotos bemielės tešlos
-
Everestas
-
Špinatų tortas su varškės kremu ir braškėmis
-
Pyragas su razinomis
-
Varškės ir moliūgų apkepas
-
Obuolių ir varškės pyragas prie kavos
-
Pyragas su kriaušėmis
-
Apelsininis pyragas
-
Pyragas prie sultinio ar sriubos
-
Varškės "Extazy"
-
Varškės pyragas su bananų įdaru
-
Apvalus „Napoleonas“
-
Morkų pyragas
-
Manų kruopų pyragas su uogomis
-
Sūrio desertas
Jogurtinis obuolių pyragas
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 8
-
Natūralus jogurtas,
250 gramų -
Obuoliai,
4 vienetai -
Kiaušiniai,
3 vienetai -
Miltai,
150 mililitrų -
Cukrus,
5 valgomieji šaukštai -
Kepimo milteliai,
1 arbatinis šaukštelis -
vanilės esencija,
1 arbatinis šaukštelis - Saulėgrąžos, lukštentos
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kiaušinius išplakti su cukrumi, natūraliu jogurtu ir vanile. Suberti miltus su kepimo milteliais ir viską gerai išmaišyti.
Obuolius nulupti, išimti sėklas ir supjaustyti stambesniais kubeliais. Obuolius suberti į masę.
Tešlą pilti į skardą, išklotą kepimo popieriumi, ant viršaus pabarstyti išlukštentų saulėgrąžų.
Kepti 30 minučių, 200 laipsnių temperatūroje. Skanus tiek karštas, tiek šaltas. Skanaus!
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...