1 kilogramas | avienos (faršas) |
1 vienetas | svogūnai (didelis) |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | druska |
Svogūną labai smulkiai sutarkuojame, paskui dedame į marlę ar kažką panašaus ir gerai nugręžiame svogūno sultis, kad turinys liktų kiek galima sausesnis.
Paskui nugręžtą, sausą, svogūną sudedame į faršą, dedame druskos, pipirų pagal skoni. Viska gerai išmaišome ir lipdome ant iešmo, kepame kaip šašlyką.
SKANAUS !!!
Populiariausi receptai šią savaitę
- Jautienos didkepsnis su pistacijomis
- Šašlykai su pikantišku majonezu
- Gruziškas jautienos šašlykas
- Įdaryti pomidorai
- Mėsos kukuliukai
- Skanutėlis kiaulienos šašlykas
- Jautienos nugarinė, marinuota daržovių sultinyje ir sojų padaže
- Paprasti virtinukai su mėsa
- Troškinta jautiena su bruknėmis
- Kiaulienos karis
- Kopūstainiai su mėsa
- Baklažanai įdaryti jautienos faršu
- Daniškas plovas
- Kiaulienos kotletai
- Prancūziškas triušis
- Šonkauliukai
- Sprandinės kepsnys grilyje
- Suadytas karbonadas
- Pikantiškai troškinti kotletai
- Kepta menkė
Avienos kebabas
- Paruošimo laikas:
-
Aviena, faršas,
1 kilogramas -
Svogūnai, didelis,
1 vienetas - Juodieji pipirai
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Avienos faršas 2-3 kartus permaltas, nelabai riebaus, nes vėliau kepant jei bus labai riebus - faršas kris nuo iešmo.
Svogūną labai smulkiai sutarkuojame, paskui dedame į marlę ar kažką panašaus ir gerai nugręžiame svogūno sultis, kad turinys liktų kiek galima sausesnis.
Paskui nugręžtą, sausą, svogūną sudedame į faršą, dedame druskos, pipirų pagal skoni. Viska gerai išmaišome ir lipdome ant iešmo, kepame kaip šašlyką.
SKANAUS !!!
Komentarai (3)
-
Arvydas Z
2012-11-02 22:29
nesuprantu, kam dėti išspaustą svogūną? Juk esmė - skonyje, o skonis - sultyse!!!