Kiaulienos karis
Porcijų skaičius:
5
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
| 500 gramų | kiauliena |
| 6 skiltelės | česnakas |
| šiek tiek | druska |
| 3 arbatiniai šaukšteliai | karis |
| 6 vienetai | gvazdikėliai |
| 3 vienetai | lauro lapų |
| 1 arbatinis šaukštelis | kalendra (sėklos) |
| šiek tiek | pipirai (aitrieji, džiovinti) |
| 150 mililitrų | vanduo |
| šiek tiek | aliejaus |
| šiek tiek | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Česnakus nulupti ir smulkiai supjaustyti, bet nespausti. Mėsą supjaustyti stambiais kubeliais. Kario prieskonius ištirpinti vandenyje.
2.
Į keptuvę pilti aliejaus, pakepinti česnakus apie 3 minutes, pridėti kiaulienos. Gardinti druska bei pipirais. Dar po 15 minučių pridėti gvazdikų, lauro lapų, kalendros sėklų ir apibarstyti aitriąja paprika. Likus kepti 10 minučių pridėti kario prieskonius, ištirpintus vandenyje. Patiekti su virtais ryžiais. Labai skanu ryžius apipilti padažu, kuris atsirado, kepant kiaulieną.
Skanaus!
Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kiaulienos šonkauliai su daržovėmis
-
Faršo vyniotinis
-
Kebabas ant iešmo
-
Kiaulienos išpjova po porais
-
Mėsos - bulvių apkepas
-
Virtos veršelio kojos
-
Įdaryta kepta kiauliena
-
Su kefyru marinuoti šašlykai
-
Mėsos apkepėlė
-
Netikras zuikis tešloje
-
Kepti inkstai
-
Grikių kotletai su mėsa
-
Šonkauliukai saldžiarūgščiame padaže
-
Kiaulienos šašlykai, marinuoti su kefyru
-
Liežuvis su grybais
-
Kepta marinuota veršiena
-
Kiauliena aštriame padaže
-
Vasaros šašlykas
-
Škotiški kiaušiniai
-
Šašlykas majoneze
Kiaulienos karis
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 5
-
Kiauliena,
500 gramų -
Česnakas,
6 skiltelės - Druska
-
Karis,
3 arbatiniai šaukšteliai -
Gvazdikėliai,
6 vienetai -
Lauro lapai,
3 vienetai -
Kalendra, sėklos,
1 arbatinis šaukštelis - Pipirai, aitrieji, džiovinti
-
Vanduo,
150 mililitrų - Aliejus
- Pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Česnakus nulupti ir smulkiai supjaustyti, bet nespausti. Mėsą supjaustyti stambiais kubeliais. Kario prieskonius ištirpinti vandenyje.
Į keptuvę pilti aliejaus, pakepinti česnakus apie 3 minutes, pridėti kiaulienos. Gardinti druska bei pipirais. Dar po 15 minučių pridėti gvazdikų, lauro lapų, kalendros sėklų ir apibarstyti aitriąja paprika. Likus kepti 10 minučių pridėti kario prieskonius, ištirpintus vandenyje. Patiekti su virtais ryžiais. Labai skanu ryžius apipilti padažu, kuris atsirado, kepant kiaulieną.
Skanaus!
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...

Komentarai