
Kiaulienos karis
Porcijų skaičius:
5
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
500 gramų | kiauliena |
6 skiltelės | česnakas |
šiek tiek | druska |
3 arbatiniai šaukšteliai | karis |
6 vienetai | gvazdikėliai |
3 vienetai | lauro lapų |
1 arbatinis šaukštelis | kalendra (sėklos) |
šiek tiek | pipirai (aitrieji, džiovinti) |
150 mililitrų | vanduo |
šiek tiek | aliejaus |
šiek tiek | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Česnakus nulupti ir smulkiai supjaustyti, bet nespausti. Mėsą supjaustyti stambiais kubeliais. Kario prieskonius ištirpinti vandenyje.
2.
Į keptuvę pilti aliejaus, pakepinti česnakus apie 3 minutes, pridėti kiaulienos. Gardinti druska bei pipirais. Dar po 15 minučių pridėti gvazdikų, lauro lapų, kalendros sėklų ir apibarstyti aitriąja paprika. Likus kepti 10 minučių pridėti kario prieskonius, ištirpintus vandenyje. Patiekti su virtais ryžiais. Labai skanu ryžius apipilti padažu, kuris atsirado, kepant kiaulieną.
Skanaus!
Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Maltos jautienos vyniotiniai
-
Citrininė karka su keptomis daržovėmis
-
Šašlykas baltojo vyno marinate
-
Kiaulienos faršo kukuliukai įdaryti sūriu
-
Kukuliai su padažu
-
Įdaryti pomidorai
-
Šašlykai
-
Jautienos muštinis su svogūnais
-
Neįprasti šašlykai
-
Kiaulienos kumpis giroje
-
Kopūstų lapų apkepas su mėsa
-
Blynai su paprika, pomidorais ir kumpiu
-
Skani kiauliena "Funtikas"
-
Mėsa su apelsinais
-
Jautiena kopūstų padaže
-
Kotletai
-
Kotletai su įdaru
-
Kumpis su šparaginėmis pupelėmis
-
Baklažanai įdaryti jautienos faršu
-
Kiaulienos nugarinės kepsneliai su svogūnų-grietinėlės padažu
Kiaulienos karis
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 5
-
Kiauliena,
500 gramų -
Česnakas,
6 skiltelės - Druska
-
Karis,
3 arbatiniai šaukšteliai -
Gvazdikėliai,
6 vienetai -
Lauro lapai,
3 vienetai -
Kalendra, sėklos,
1 arbatinis šaukštelis - Pipirai, aitrieji, džiovinti
-
Vanduo,
150 mililitrų - Aliejus
- Pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Česnakus nulupti ir smulkiai supjaustyti, bet nespausti. Mėsą supjaustyti stambiais kubeliais. Kario prieskonius ištirpinti vandenyje.
Į keptuvę pilti aliejaus, pakepinti česnakus apie 3 minutes, pridėti kiaulienos. Gardinti druska bei pipirais. Dar po 15 minučių pridėti gvazdikų, lauro lapų, kalendros sėklų ir apibarstyti aitriąja paprika. Likus kepti 10 minučių pridėti kario prieskonius, ištirpintus vandenyje. Patiekti su virtais ryžiais. Labai skanu ryžius apipilti padažu, kuris atsirado, kepant kiaulieną.
Skanaus!
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai