500 gramų | kiauliena |
6 skiltelės | česnakas |
šiek tiek | druska |
3 arbatiniai šaukšteliai | karis |
6 vienetai | gvazdikėliai |
3 vienetai | lauro lapų |
1 arbatinis šaukštelis | kalendra (sėklos) |
šiek tiek | pipirai (aitrieji, džiovinti) |
150 mililitrų | vanduo |
šiek tiek | aliejaus |
šiek tiek | pipirai |
Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
- Karališkas kepsnys
- Kiaulienos nugarinės kepsneliai su svogūnų-grietinėlės padažu
- Vikšrų vakarienė
- Kiaulienos kepsneliai su ananasais
- Stirnienos kumpis
- Kiaulienos šašlykai
- Veršienos maltiniai
- Kiaulienos suktinukai
- Jautienos kukuliai
- Mėsos pyragas
- Guliašas su kiauliena
- Guliašas
- Tiuringijos kepsnys puodelyje
- Mėsos kukuliai su padažu
- Blynai su kepenų įdaru
- Bulvių patiekalas
- Įdaryti jautienos kepsneliai
- Smaližių liežuvis
- Šutinta kiškiena
- Balandėliai pekino kopūsto lapuose
Kiaulienos karis
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 5
-
Kiauliena,
500 gramų -
Česnakas,
6 skiltelės - Druska
-
Karis,
3 arbatiniai šaukšteliai -
Gvazdikėliai,
6 vienetai -
Lauro lapai,
3 vienetai -
Kalendra, sėklos,
1 arbatinis šaukštelis - Pipirai, aitrieji, džiovinti
-
Vanduo,
150 mililitrų - Aliejus
- Pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Česnakus nulupti ir smulkiai supjaustyti, bet nespausti. Mėsą supjaustyti stambiais kubeliais. Kario prieskonius ištirpinti vandenyje.
Į keptuvę pilti aliejaus, pakepinti česnakus apie 3 minutes, pridėti kiaulienos. Gardinti druska bei pipirais. Dar po 15 minučių pridėti gvazdikų, lauro lapų, kalendros sėklų ir apibarstyti aitriąja paprika. Likus kepti 10 minučių pridėti kario prieskonius, ištirpintus vandenyje. Patiekti su virtais ryžiais. Labai skanu ryžius apipilti padažu, kuris atsirado, kepant kiaulieną.
Skanaus!
Komentarai