
Kiaulienos karis
Porcijų skaičius:
5
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
500 gramų | kiauliena |
6 skiltelės | česnakas |
šiek tiek | druska |
3 arbatiniai šaukšteliai | karis |
6 vienetai | gvazdikėliai |
3 vienetai | lauro lapų |
1 arbatinis šaukštelis | kalendra (sėklos) |
šiek tiek | pipirai (aitrieji, džiovinti) |
150 mililitrų | vanduo |
šiek tiek | aliejaus |
šiek tiek | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Česnakus nulupti ir smulkiai supjaustyti, bet nespausti. Mėsą supjaustyti stambiais kubeliais. Kario prieskonius ištirpinti vandenyje.
2.
Į keptuvę pilti aliejaus, pakepinti česnakus apie 3 minutes, pridėti kiaulienos. Gardinti druska bei pipirais. Dar po 15 minučių pridėti gvazdikų, lauro lapų, kalendros sėklų ir apibarstyti aitriąja paprika. Likus kepti 10 minučių pridėti kario prieskonius, ištirpintus vandenyje. Patiekti su virtais ryžiais. Labai skanu ryžius apipilti padažu, kuris atsirado, kepant kiaulieną.
Skanaus!
Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Spanguolinis šašlykas
-
Mūsų šašlikas
-
Kiauliena troškinta su ryžiais ir pomidorais
-
Varškės ir maltos mėsos apkepas su sūriu
-
Mėsos paplotėlis
-
Maltinukai su sūriu
-
Avienos čiopsai su polenta ir mėtomis
-
Malta mėsa tešloje
-
Jautienos kepsnys
-
Sibiro koldūnai
-
Ugniniai šonkauliukai
-
Mėsos - daržovių troškinys
-
Įdarytas netikras zuikis
-
Virtiniai su mėsa
-
Jautienos didkepsnis su pistacijomis
-
Jautienos kotletai
-
Jautienos pjausnys garstyčių marinate
-
Tradiciniai šašlykai
-
Kapota keri mėsa
-
Kiaulienos ir varškės maltinukai
Kiaulienos karis
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 5
-
Kiauliena,
500 gramų -
Česnakas,
6 skiltelės - Druska
-
Karis,
3 arbatiniai šaukšteliai -
Gvazdikėliai,
6 vienetai -
Lauro lapai,
3 vienetai -
Kalendra, sėklos,
1 arbatinis šaukštelis - Pipirai, aitrieji, džiovinti
-
Vanduo,
150 mililitrų - Aliejus
- Pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Česnakus nulupti ir smulkiai supjaustyti, bet nespausti. Mėsą supjaustyti stambiais kubeliais. Kario prieskonius ištirpinti vandenyje.
Į keptuvę pilti aliejaus, pakepinti česnakus apie 3 minutes, pridėti kiaulienos. Gardinti druska bei pipirais. Dar po 15 minučių pridėti gvazdikų, lauro lapų, kalendros sėklų ir apibarstyti aitriąja paprika. Likus kepti 10 minučių pridėti kario prieskonius, ištirpintus vandenyje. Patiekti su virtais ryžiais. Labai skanu ryžius apipilti padažu, kuris atsirado, kepant kiaulieną.
Skanaus!
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai