Kiaulienos faršą išmaišyti su sukapotu svogūnu ir prieskoniais. Rankomis suformuoti nedidelius rutuliukus.
Kiaušinius išplakti su druska ir soda. Įpilti alaus ir suberti miltus.
Mėsos kukulius pavolioti tešloje ir kepti įkaitintame aliejuje. Abi mėsos kukulio pusės turi gražiai pagelsti.
Išvirusius mėsos kukulius sudėkite ant popierinių rankšluostėlių, kad nusivarvėtų riebalai.
Mėsos kukuliukai
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
| 3 valgomieji šaukštai | kvietiniai miltai |
| 400 mililitrų | aliejaus |
| 700 gramų | kiaulienos faršas |
| 1 vienetas | svogūnai |
| šiek tiek | juodieji pipirai |
| 4 vienetai | kiaušiniai |
| 0.5 stiklinės | alaus (šviesus) |
| 0.5 arbatinio šaukštelio | soda |
| šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kiaulienos vyniotinis su granatais
-
Orkaitėje keptas paršelis
-
Sauliaus kibinai
-
Mėsos apkepėlė
-
Avienos šonkauliukai
-
Aštrus karbonadas
-
Itališkų makaronų apkepas, Lazanija
-
Kiškio kepsnys
-
Steikas medaus, cinamono ir čili marinate
-
Pikantiškai troškinti kotletai
-
Kiaulienos nugarinė ananasų sultyse
-
Kiaulienos kepsniai orkaitėje su pomidorais ir pievagrybiais
-
Lengvas Zuikis
-
Sprandinės suktinukai su malta mėsa ir sūriu
-
Skanūs kiaulienos kepsniukai
-
Naminės dešrelės
-
Keptos kepenėlės su obuoliais
-
Ugniniai šonkauliukai
-
Daržovės su mėsa ir sūriu
-
Šašlykai, marinuoti kefyre
Mėsos kukuliukai
Komentarai:
7
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kvietiniai miltai,
3 valgomieji šaukštai -
Aliejus,
400 mililitrų -
Kiaulienos faršas,
700 gramų -
Svogūnai,
1 vienetas - Juodieji pipirai
-
Kiaušiniai,
4 vienetai -
Alus, šviesus,
0.5 stiklinės -
Soda,
0.5 arbatinio šaukštelio - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kiaulienos faršą išmaišyti su sukapotu svogūnu ir prieskoniais. Rankomis suformuoti nedidelius rutuliukus.
Kiaušinius išplakti su druska ir soda. Įpilti alaus ir suberti miltus.
Mėsos kukulius pavolioti tešloje ir kepti įkaitintame aliejuje. Abi mėsos kukulio pusės turi gražiai pagelsti.
Išvirusius mėsos kukulius sudėkite ant popierinių rankšluostėlių, kad nusivarvėtų riebalai.
Reklama:
Komentarai (7)
-
renata
2013-08-28 19:23
labai skanu :) ,aciu uz skanu receptuka :)
-
violeta
2013-08-28 12:50
patiko skanu
-
Zivile
2013-01-08 13:56
Labai labai patiko, tik soda nugesinau grietines saukstu. toj pacioj tesloj ir desreles kepem, isvis fantastika. :super:
-
su
2012-04-19 16:00
actu soda reikia nugesinti :-)
-
(anonimas)
2012-04-19 09:28
:super: skanumelis
-
frezija
2012-02-27 00:08
o su kuo soda nugesint
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
