ZIGMO lašišos kepsnys su Dižono garstyčiomis
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
| 600 gramų | zigmo atlantinių lašišų filė |
| 2 vienetai | morkos |
| 50 mililitrų | alyvuogių aliejaus |
| 5 skiltelės | česnakas |
| 3 valgomieji šaukštai | majonezas |
| 3 valgomieji šaukštai | dižono garstyčios |
| 1 vienetas | rozmarinas |
| šiek tiek | druska |
| šiek tiek | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Majonezą sumaišykite su garstyčiomis.
2.
Morką švariai nuskuskite ir supjaustykite plonais griežinėliais. Nulupkite česnaką.
3.
Į kepimo indą dėkite rozmarino šakelę, morkų griežinėlius ir česnako skilteles, viską pagardinkite druska, pipirais ir apšlakstykite aliejumi.
4.
Lašišos filė aptepkite paruoštu majonezo-garstyčių padažu ir kepkite 180 laipsnių temperatūroje 15 min. Pasakiškai gardi lašiša!
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Užkandėlė su „Klasikine“ silke
-
Norvegiška menkė vasariškai
-
Folijoje kepta žuvis
-
Žuvis su daržovėmis
-
ZIGMO lašiša su karamelizuota sojos, cukranendrių cukraus ir laimo plutele
-
Orkaitėje kepta lašiša su garstyčiomis ir česnaku
-
Kepta marinuota žuvis
-
Kepta lydeka su daržovėmis
-
Lynas, keptas ant grotelių
-
Jūros lydeka Graikiškai
-
Kepta žuvis su daržovėmis
-
Keptas upėtakis
-
Žuvies pyragas
-
Lazanija su lašiša
-
Menkės kukuliai
-
Keptos seliavos su kiaušiniais
-
Keptas įdarytas karpis
-
Spageti su lašiša ir krevetėmis
-
Lašiša su vaisiais
-
Farširuota lydeka kepta orkaitėje
ZIGMO lašišos kepsnys su Dižono garstyčiomis
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
ZIGMO Atlantinių lašišų filė,
600 gramų -
Morkos,
2 vienetai -
Alyvuogių aliejus,
50 mililitrų -
Česnakas,
5 skiltelės -
Majonezas,
3 valgomieji šaukštai -
Dižono garstyčios,
3 valgomieji šaukštai -
Rozmarinas,
1 vienetas - Druska
- Pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Majonezą sumaišykite su garstyčiomis.
Morką švariai nuskuskite ir supjaustykite plonais griežinėliais. Nulupkite česnaką.
Į kepimo indą dėkite rozmarino šakelę, morkų griežinėlius ir česnako skilteles, viską pagardinkite druska, pipirais ir apšlakstykite aliejumi.
Lašišos filė aptepkite paruoštu majonezo-garstyčių padažu ir kepkite 180 laipsnių temperatūroje 15 min. Pasakiškai gardi lašiša!
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
