ZIGMO lašišos kepsnys su Dižono garstyčiomis
AUTORIUS:
Zigmas,
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
600 gramų zigmo atlantinių lašišų filė
2 vienetai morkos
50 mililitrų alyvuogių aliejaus
5 skiltelės česnakas
3 valgomieji šaukštai majonezas
3 valgomieji šaukštai dižono garstyčios
1 vienetas rozmarinas
šiek tiek druska
šiek tiek pipirai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Majonezą sumaišykite su garstyčiomis.
2.
Morką švariai nuskuskite ir supjaustykite plonais griežinėliais. Nulupkite česnaką.
3.
Į kepimo indą dėkite rozmarino šakelę, morkų griežinėlius ir česnako skilteles, viską pagardinkite druska, pipirais ir apšlakstykite aliejumi.
4.
Lašišos filė aptepkite paruoštu majonezo-garstyčių padažu ir kepkite 180 laipsnių temperatūroje 15 min. Pasakiškai gardi lašiša!

Populiariausi receptai šią savaitę

ZIGMO lašišos kepsnys su Dižono garstyčiomis

Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 4
Ingredientai:
Gaminimo eiga:
  1. Majonezą sumaišykite su garstyčiomis.

  2. Morką švariai nuskuskite ir supjaustykite plonais griežinėliais. Nulupkite česnaką.

  3. Į kepimo indą dėkite rozmarino šakelę, morkų griežinėlius ir česnako skilteles, viską pagardinkite druska, pipirais ir apšlakstykite aliejumi.

  4. Lašišos filė aptepkite paruoštu majonezo-garstyčių padažu ir kepkite 180 laipsnių temperatūroje 15 min. Pasakiškai gardi lašiša!

Receptą atsiuntė Zigmas
Reklama:

Komentarai


Daugiau receptų