Bulves gerai nuplaukite ir nusausinkite. Peiliu padarykite jose gilias įpjovas kas 0,5 cm.
Supjaustytas bulves papurkškite alyvuogių aliejumi, sudėkite į kepimo popieriumi ar folija išklotą skardą ir kepkite 200 °C orkaitėje apie 15 min.
Metaliniame dubenėlyje ištirpinkite sviestą ir sumaišykite su sutrintu česnaku bei šaukštu aliejaus.
Išimkite bulves iš orkaitės ir šepetėliu aptepkite sviesto bei aliejaus mišiniu (pasilikite jo dar vienam ar dviem kartams aptepti). Griežinėlius peiliu atsargiai praskleiskite, kad mišinio patektų ir į tarpelius. Tada dėkite skardą atgal į orkaitę ir kepkite dar maždaug 20 min.

Švediškos bulvės su ZIGMO Bocmano silke
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
4 vienetai | bulvių |
4 valgomieji šaukštai | alyvuogių aliejaus |
4 valgomieji šaukštai | sviestas |
3 skiltelės | česnakas |
300 gramų | zigmo bocmano silkių filė garstyčių padaže |
1 saujelė | žalumynų |
šiek tiek | maltų juodųjų pipirų |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Lašiša garuose
-
Lynas, keptas ant grotelių
-
Aštrios krevetės grilyje
-
Marinuotas ir keptas upėtakis
-
Švediškos bulvės su ZIGMO Bocmano silke
-
Krevetės su saulėje džiovintų pomidorų, špinatų ir grietinėlės padažu
-
Silkė su svogunais marinate
-
Virtas karšis
-
Karpis, pomidorų padaže
-
Folijoje kepta skumbrė
-
Keptas karpis Kūčioms
-
Dorada su bulvėmis ispaniskai
-
Gurmaniškas lašišos kepsnys
-
Tagliatelle all`astice
-
Kepta balta žuvis (Tilapia)
-
Tešloje kepta lašiša
-
Tradicinė dvaro žuvis adventui
-
Keptos seliavos su kiaušiniais
-
Kepta lašiša su brokolių padažu
-
Bacalaitos – menkės kepsneliai
Švediškos bulvės su ZIGMO Bocmano silke
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Bulvės,
4 vienetai -
Alyvuogių aliejus,
4 valgomieji šaukštai -
Sviestas,
4 valgomieji šaukštai -
Česnakas,
3 skiltelės -
ZIGMO Bocmano silkių filė garstyčių padaže,
300 gramų -
Žalumynai,
1 saujelė - Malti juodieji pipirai
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Bulves gerai nuplaukite ir nusausinkite. Peiliu padarykite jose gilias įpjovas kas 0,5 cm.
Supjaustytas bulves papurkškite alyvuogių aliejumi, sudėkite į kepimo popieriumi ar folija išklotą skardą ir kepkite 200 °C orkaitėje apie 15 min.
Metaliniame dubenėlyje ištirpinkite sviestą ir sumaišykite su sutrintu česnaku bei šaukštu aliejaus.
Išimkite bulves iš orkaitės ir šepetėliu aptepkite sviesto bei aliejaus mišiniu (pasilikite jo dar vienam ar dviem kartams aptepti). Griežinėlius peiliu atsargiai praskleiskite, kad mišinio patektų ir į tarpelius. Tada dėkite skardą atgal į orkaitę ir kepkite dar maždaug 20 min.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...