Menkės apkepas su grybais
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
INGREDIENTAI:
250 gramų menkės (be kaulų)
1 vienetas svogūnai
100 gramų grybai
3 vienetai bulvių
1 valgomasis šaukštas džiūvėsėliai
0.5 valgomojo šaukšto sviestas
šiek tiek juodieji pipirai
šiek tiek druska
šiek tiek prieskoniai (žuvies)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Išvirti aštriame prieskonių nuovire menkės gabaliukai sudedami į keptuvę ar ugniai atsparų stiklinį indą, aplink apdedami virtų bulvių gabalėliais, užpilami padažu, apibarstomi džiūvėsėliais, pasūdomi, aplaistomi ištirpintu sviestu arba aliejumi ir iškepami.
Žuvis patiekiama tame pačiame inde, kuriame kepė. Taip galima paruošti ir lydeką, sterką arba šamą.
Padažui smulkinti svogūnai su grybais pakepinami, kol paruduos, tuomet įdedama šiek tiek grietinės ir dar pakepinama apie minutę.

Populiariausi receptai šią savaitę

Menkės apkepas su grybais

Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Išvirti aštriame prieskonių nuovire menkės gabaliukai sudedami į keptuvę ar ugniai atsparų stiklinį indą, aplink apdedami virtų bulvių gabalėliais, užpilami padažu, apibarstomi džiūvėsėliais, pasūdomi, aplaistomi ištirpintu sviestu arba aliejumi ir iškepami.
Žuvis patiekiama tame pačiame inde, kuriame kepė. Taip galima paruošti ir lydeką, sterką arba šamą.
Padažui smulkinti svogūnai su grybais pakepinami, kol paruduos, tuomet įdedama šiek tiek grietinės ir dar pakepinama apie minutę.

Reklama:

Komentarai


Daugiau receptų