
Lašišos kepsneliai
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
500 gramų | lašiša |
1 arbatinis šaukštelis | dižono garstyčios |
šiek tiek | augalinio aliejaus |
1 vienetas | kiaušiniai |
4 valgomieji šaukštai | miltai |
0.5 arbatinio šaukštelio | druska |
100 mililitrų | mineralinis vanduo (gazuotas) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Lašiša supjaustyti plonais pailgais gabaliukais ir apšlakstyti citrinų sultimis.
2.
Plakti kiaušinį ir po truputį (maišant) bertii miltus, mineralinį vandenį ir druską.
3.
Tešloje apvolioti lašišą ir kepti įkaitintuose riebaluose apie 10 minučių iš abiejų pusių.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Lietuviški "sushiai"
-
Kepta tilapija su krevečių "kepuraite"
-
Kepti ešeriukai su svogūnų laiškų ir paprikos užklotu
-
Virta žuvis tešloje
-
Lašišos faršo ir grikių kotletukai
-
Kepta jūros ešerio filė su grikiais
-
Spalvota jūros ešerio filė
-
Silkė pataluose
-
Suktinukai
-
Jūros gėrybių šašlykas
-
Žuvies apkepas su ryžiais ir daržovėmis
-
Keptuvėje kepti traškūs ešeriai
-
Troškintas karpis raudonajame padaže
-
Įdaryta lydeka
-
Žuvis krakmolo apvalkale
-
Keptas upėtakis
-
Troškinta žuvis su morkomis
-
Spalvota žuvies užkepėlė
-
Spageti su alyvuogėmis
-
Keptas upėtakis
Lašišos kepsneliai
Komentarai:
8
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Lašiša,
500 gramų -
Dižono garstyčios,
1 arbatinis šaukštelis - Augalinis aliejus
-
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Miltai,
4 valgomieji šaukštai -
Druska,
0.5 arbatinio šaukštelio -
Mineralinis vanduo, gazuotas,
100 mililitrų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Lašiša supjaustyti plonais pailgais gabaliukais ir apšlakstyti citrinų sultimis.
Plakti kiaušinį ir po truputį (maišant) bertii miltus, mineralinį vandenį ir druską.
Tešloje apvolioti lašišą ir kepti įkaitintuose riebaluose apie 10 minučių iš abiejų pusių.
Reklama:
Komentarai (8)
-
Karolina
2015-03-23 21:10
Yra toks dalykas kaip pescetarians, vegetarai kurie valgo zuvi.
-
ausra
2014-09-26 13:01
skanu :-)) paragaukit
-
Rita
2013-11-25 00:25
Žuvies vegetarai nevalgo.
-
Sis patiekalas tikrai ne vegetariskas
2013-11-14 15:39
Argi tai vegetariskas patiekalas??? Jeigu zuvis saltakraujis gyvunas, tai dar nereiskia, kad ne gyvas...
-
ALDONA
2013-11-02 14:50
labai skanu
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...