Lašišos kepsneliai
AUTORIUS:
Milda
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
500 gramų lašiša
1 arbatinis šaukštelis dižono garstyčios
šiek tiek augalinio aliejaus
1 vienetas kiaušiniai
4 valgomieji šaukštai miltai
0.5 arbatinio šaukštelio druska
100 mililitrų mineralinis vanduo (gazuotas)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Lašiša supjaustyti plonais pailgais gabaliukais ir apšlakstyti citrinų sultimis.
2.
Plakti kiaušinį ir po truputį (maišant) bertii miltus, mineralinį vandenį ir druską.
3.
Tešloje apvolioti lašišą ir kepti įkaitintuose riebaluose apie 10 minučių iš abiejų pusių.

Populiariausi receptai šią savaitę

Lašišos kepsneliai

Komentarai: 5
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 4
Ingredientai:
Gaminimo eiga:
  1. Lašiša supjaustyti plonais pailgais gabaliukais ir apšlakstyti citrinų sultimis.

  2. Plakti kiaušinį ir po truputį (maišant) bertii miltus, mineralinį vandenį ir druską.

  3. Tešloje apvolioti lašišą ir kepti įkaitintuose riebaluose apie 10 minučių iš abiejų pusių.

Receptą atsiuntė Milda
Reklama:

Komentarai (5)


  • Karolina 2015-03-23 21:10

    Yra toks dalykas kaip pescetarians, vegetarai kurie valgo zuvi.


  • ausra 2014-09-26 13:01

    skanu :-)) paragaukit


  • Rita 2013-11-25 00:25

    Žuvies vegetarai nevalgo.


  • Sis patiekalas tikrai ne vegetariskas 2013-11-14 15:39

    Argi tai vegetariskas patiekalas??? Jeigu zuvis saltakraujis gyvunas, tai dar nereiskia, kad ne gyvas...


  • ALDONA 2013-11-02 14:50

    labai skanu


Daugiau receptų