Nuluptus avokadus supjaustyti kubeliais. Išspausti iš citrinos sultis. Suberti susmulkintas česnako skilteles ir supilti alyvuogių aliejų.
Sutrinti elektriniu trintuvu.
Padažą paskaninti citrinos žievelėmis.
Krevečių padažas numeris 1!

Avokadų padažas su citrina
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
3 valgomieji šaukštai | alyvuogių aliejaus |
2 skiltelės | česnakas |
1 valgomasis šaukštas | citrinos (sultys) |
1 vienetas | citrinos (žievelė, sutarkuota) |
2 vienetai | avokadų |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Savas pomidorų padažas
-
Pomidorų, krienų ir česnakų padažas
-
Pievagrybių padažas
-
Salotų padažas
-
Riešutų padažas
-
Arvydo aromatingas kečupas
-
Pomidorų padažas
-
Šviežių grybų padažas
-
Itališkas pomidorų padažas
-
Dietinis padažas
-
Olandiškas padažas
-
Pomidorų čatni
-
Aštrus padažas
-
Česnako padažas
-
Česnakų padažas keptai vištienai
-
Spanguolių ir obuolių padažas
-
Guacamole
-
Tikra Guacamole
-
Saldžiaaštris padažas
-
Mirkomasis sūrio padažas
Avokadų padažas su citrina
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Alyvuogių aliejus,
3 valgomieji šaukštai -
Česnakas,
2 skiltelės -
Citrinos, sultys,
1 valgomasis šaukštas -
Citrinos, žievelė, sutarkuota,
1 vienetas -
Avokadai,
2 vienetai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nuluptus avokadus supjaustyti kubeliais. Išspausti iš citrinos sultis. Suberti susmulkintas česnako skilteles ir supilti alyvuogių aliejų.
Sutrinti elektriniu trintuvu.
Padažą paskaninti citrinos žievelėmis.
Krevečių padažas numeris 1!
Reklama:
Komentarai (4)
-
Dovile
2011-10-25 14:58
prie ko dar galima valgyti šį padažą?
-
ass
2011-10-19 20:36
skanu :-) :super:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...