Nuluptus avokadus supjaustyti kubeliais. Išspausti iš citrinos sultis. Suberti susmulkintas česnako skilteles ir supilti alyvuogių aliejų.
Sutrinti elektriniu trintuvu.
Padažą paskaninti citrinos žievelėmis.
Krevečių padažas numeris 1!

Avokadų padažas su citrina
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
3 valgomieji šaukštai | alyvuogių aliejaus |
2 skiltelės | česnakas |
1 valgomasis šaukštas | citrinos (sultys) |
1 vienetas | citrinos (žievelė, sutarkuota) |
2 vienetai | avokadų |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Salotų padažas
-
Padažas keptai mėsai
-
Varškės užtepėlė su ikrais
-
Padažas bulvėms
-
Avokado padažas
-
Avokadų padažas su citrina
-
Krienų-majonezo padažas
-
Aštrus padažas
-
Lenkiškas padažas prie virtos žuvies
-
Labai greitai paruošiamas padažas
-
Saldžiarūgštis padažas žiemai
-
Pomidorų, krienų ir česnakų padažas
-
Pomidorų padažas su grybais
-
Marinuotų agurkėlių česnakų ir padažas
-
Baravykų padažas
-
Džiūvėsėlių padažas
-
Sojų padažo dažinys
-
Morkų ir svogūnu padažas
-
Kari padažas
-
Guacamole
Avokadų padažas su citrina
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Alyvuogių aliejus,
3 valgomieji šaukštai -
Česnakas,
2 skiltelės -
Citrinos, sultys,
1 valgomasis šaukštas -
Citrinos, žievelė, sutarkuota,
1 vienetas -
Avokadai,
2 vienetai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nuluptus avokadus supjaustyti kubeliais. Išspausti iš citrinos sultis. Suberti susmulkintas česnako skilteles ir supilti alyvuogių aliejų.
Sutrinti elektriniu trintuvu.
Padažą paskaninti citrinos žievelėmis.
Krevečių padažas numeris 1!
Reklama:
Komentarai (4)
-
Dovile
2011-10-25 14:58
prie ko dar galima valgyti šį padažą?
-
ass
2011-10-19 20:36
skanu :-) :super:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...