Nuluptus avokadus supjaustyti kubeliais. Išspausti iš citrinos sultis. Suberti susmulkintas česnako skilteles ir supilti alyvuogių aliejų.
Sutrinti elektriniu trintuvu.
Padažą paskaninti citrinos žievelėmis.
Krevečių padažas numeris 1!

Avokadų padažas su citrina
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
3 valgomieji šaukštai | alyvuogių aliejaus |
2 skiltelės | česnakas |
1 valgomasis šaukštas | citrinos (sultys) |
1 vienetas | citrinos (žievelė, sutarkuota) |
2 vienetai | avokadų |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Jogurto padažas
-
Arvydo greipfrutų-alyvuogių padažas
-
Mango padažas
-
Labai greitai paruošiamas padažas
-
Mirkomasis sūrio padažas
-
Žuvies padažas su krienais
-
Tikra Guacamole
-
Moliūgų kečupas
-
Itališkas pomidorų padažas
-
Nektarinų salsa kepsniams
-
Krienų padažas prie mėsos
-
Marinuotų agurkėlių česnakų ir padažas
-
Česnakinis padažas
-
Kari padažas
-
Padažas su avokadu
-
Gvakamolė
-
Graikiškas pomidorų padažas
-
Baravykų padažas
-
Džiūvėsėlių padažas
-
Riešutų padažas
Avokadų padažas su citrina
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Alyvuogių aliejus,
3 valgomieji šaukštai -
Česnakas,
2 skiltelės -
Citrinos, sultys,
1 valgomasis šaukštas -
Citrinos, žievelė, sutarkuota,
1 vienetas -
Avokadai,
2 vienetai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nuluptus avokadus supjaustyti kubeliais. Išspausti iš citrinos sultis. Suberti susmulkintas česnako skilteles ir supilti alyvuogių aliejų.
Sutrinti elektriniu trintuvu.
Padažą paskaninti citrinos žievelėmis.
Krevečių padažas numeris 1!
Reklama:
Komentarai (4)
-
Dovile
2011-10-25 14:58
prie ko dar galima valgyti šį padažą?
-
ass
2011-10-19 20:36
skanu :-) :super:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...