Pagautas plekšnes nuvalykite, nupjaukite galvas (nebūtina), išimkite vidurius, išplaukite.
Tuomet jas pasūdykite ir užpilkite valandai pienu. Po valandos jau galima aliejuje kepti žuvis, pavoliojus jas miltuose, arba kiaušinyje, o po to miltuose.
Keptos plekšnės
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
| šiek tiek | kvietiniai miltai |
| 5 vienetai | plekšnė |
| šiek tiek | druska |
| 0.5 litro | pienas |
| šiek tiek | aliejaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Išmarinuota žuvis
-
Spageti su krevetėmis
-
Šamų kotletukai
-
Lazanija su lašiša
-
Žuvies apkepas su ryžiais ir daržovėmis
-
Žuvies paplotėliai
-
Menkė garuose
-
Žuvies kotletai
-
Spalvota žuvies užkepėlė
-
Aštrios krevetės grilyje
-
Keptos midijos su sūriu
-
Keptos plekšnės
-
Pica su lašiša
-
Lašiša su bulvių ir morkų koše
-
Keptas karpis Kūčioms
-
Marinuotas keptas sterkas
-
Pyragas su lašišos įdaru
-
Kepti karosai
-
Žuvies maltinukai su žirnelių įdaru
-
Žuvis "lenkiškame" padaže
Keptos plekšnės
Komentarai:
13
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Kvietiniai miltai
-
Plekšnė,
5 vienetai - Druska
-
Pienas,
0.5 litro - Aliejus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Pagautas plekšnes nuvalykite, nupjaukite galvas (nebūtina), išimkite vidurius, išplaukite.
Tuomet jas pasūdykite ir užpilkite valandai pienu. Po valandos jau galima aliejuje kepti žuvis, pavoliojus jas miltuose, arba kiaušinyje, o po to miltuose.
Reklama:
Komentarai (13)
-
jo
2014-02-17 14:09
kuo paprasciau tuo geriau ir greiciau
-
Inga
2012-09-17 22:15
Dariau-patiko :) Bandziau ir piene ir ne :) Skonis nesikeite :D
-
a
2010-11-23 09:51
o kam piene mirkyti? ka tai duoda?
-
a
2010-11-23 09:51
o kam piene mirkyt?
-
petras
2010-06-04 09:52
visai nieko
-
vijole
2009-11-21 13:57
nusipirkau pleksniu ir pabandysiu taip iskepti. %-)
-
paprastumas
2009-10-30 13:39
O as palaikau paprastuma. Kaip tik isbandziau, ir man labai patiko
-
Giedre
2009-03-10 19:20
kur fantazija,dar paprasciau negalima...
-
Antanas Raciunas
2008-12-08 20:20
cepelinu tauta......
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
