Orkaitėje keptos telapijos
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
| 6 vienetai | tilapija (filė) |
| 0.5 arbatinio šaukštelio | kmynai (malti) |
| 0.5 arbatinio šaukštelio | pipirai (juodieji, malti) |
| 2 skiltelės | česnakas (trinti) |
| šiek tiek | aitriosios paprikos (malti) |
| šiek tiek | druska |
| 4 valgomieji šaukštai | alyvuogių aliejaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Aliejų sumaišykite su visais prieskoniais, česnaku ir druska. Į kepimo formą sudėkite žuvies filė ir užpilkite jas prieskoniniu aliejumi. Kepkite 200°C temp. orkaitėje, kol taps gražios auksinės spalvos.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kepti karosai
-
Tuno blyneliai
-
Plekšnės filė su plutele
-
Kepta tilapija su krevečių "kepuraite"
-
Eršketas šampane
-
Žuvis ekvadorietiškai kokosų pieno padaže
-
Keptos kuojos
-
Keptuvėje kepti traškūs ešeriai
-
Pyragas su lašišos įdaru
-
Keptas lašišų gabalėlis su sterko putėsiais
-
Keptos seliavos
-
Keptas upėtakis
-
Kepta lašiša tešloje
-
Silkė su morkomis
-
Bulvių apkepas su svogūnais
-
Lašišos kepsneliai
-
Krevetės su saulėje džiovintų pomidorų, špinatų ir grietinėlės padažu
-
Kepta lašiša su brokolių padažu
-
Kepta žuvis jogurto padaže
-
Bajoriška žuvis su pasninko spirgučiais pagal Radvilų virėjo receptą
Orkaitėje keptos telapijos
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Tilapija, filė,
6 vienetai -
Kmynai, malti,
0.5 arbatinio šaukštelio -
Pipirai, juodieji, malti,
0.5 arbatinio šaukštelio -
Česnakas, trinti,
2 skiltelės - Aitrioji paprika, malti
- Druska
-
Alyvuogių aliejus,
4 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Aliejų sumaišykite su visais prieskoniais, česnaku ir druska. Į kepimo formą sudėkite žuvies filė ir užpilkite jas prieskoniniu aliejumi. Kepkite 200°C temp. orkaitėje, kol taps gražios auksinės spalvos.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
