
Orkaitėje keptos telapijos
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
6 vienetai | tilapija (filė) |
0.5 arbatinio šaukštelio | kmynai (malti) |
0.5 arbatinio šaukštelio | pipirai (juodieji, malti) |
2 skiltelės | česnakas (trinti) |
šiek tiek | aitriosios paprikos (malti) |
šiek tiek | druska |
4 valgomieji šaukštai | alyvuogių aliejaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Aliejų sumaišykite su visais prieskoniais, česnaku ir druska. Į kepimo formą sudėkite žuvies filė ir užpilkite jas prieskoniniu aliejumi. Kepkite 200°C temp. orkaitėje, kol taps gražios auksinės spalvos.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Žuvies maltinukai su žirnelių įdaru
-
Lašiša su daržovėmis ir apelsinu
-
Keptos plekšnės
-
Skani zuvytė
-
Sicilijos ešerys
-
Keptos seliavos
-
Spalvota žuvies užkepėlė
-
Lašiša sluoksniuotoje tešloje
-
Lašiša su bulvių ir morkų koše
-
Cukinijos ir žuvies blyneliai
-
Lašišų šašlykai
-
Lašiša „My little secret“
-
Kepta lašiša su kiaušiniais
-
Žuvis su brokoliais
-
Žuvies blyneliai su krevetėmis
-
Lašiša su daržovėmis ir grybais
-
Keptas lašišų gabalėlis su sterko putėsiais
-
Silkė su svogūniukais
-
Folijoje kepta lašiša
-
Bajoriška žuvis su pasninko spirgučiais pagal Radvilų virėjo receptą
Orkaitėje keptos telapijos
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Tilapija, filė,
6 vienetai -
Kmynai, malti,
0.5 arbatinio šaukštelio -
Pipirai, juodieji, malti,
0.5 arbatinio šaukštelio -
Česnakas, trinti,
2 skiltelės - Aitrioji paprika, malti
- Druska
-
Alyvuogių aliejus,
4 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Aliejų sumaišykite su visais prieskoniais, česnaku ir druska. Į kepimo formą sudėkite žuvies filė ir užpilkite jas prieskoniniu aliejumi. Kepkite 200°C temp. orkaitėje, kol taps gražios auksinės spalvos.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...