Orkaitėje keptos telapijos
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
| 6 vienetai | tilapija (filė) |
| 0.5 arbatinio šaukštelio | kmynai (malti) |
| 0.5 arbatinio šaukštelio | pipirai (juodieji, malti) |
| 2 skiltelės | česnakas (trinti) |
| šiek tiek | aitriosios paprikos (malti) |
| šiek tiek | druska |
| 4 valgomieji šaukštai | alyvuogių aliejaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Aliejų sumaišykite su visais prieskoniais, česnaku ir druska. Į kepimo formą sudėkite žuvies filė ir užpilkite jas prieskoniniu aliejumi. Kepkite 200°C temp. orkaitėje, kol taps gražios auksinės spalvos.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Farširuota lydeka
-
Žuvies ir daržovių apkepas
-
Kepta jūros ešerio filė su grikiais
-
Keptas lašišų gabalėlis su sterko putėsiais
-
Žuvis pagal Ingą
-
Žuvis su cukinija
-
Silkė su morkomis
-
Lydekos kepsneliai
-
Orkaitėje kepta žuvis
-
Lašišų arba upėtakių filė kepsnys su duonos plutele
-
Žuvies pyragas
-
Žuvies kotletai (sterkas, lydeka, ešerys arba menkė)
-
Orkaitėje kepta lašiša
-
Keptas karpis pomidorų padaže
-
Karpis, marinuotas česnake
-
Kulebekas
-
Lašiša sluoksniuotoje tešloje
-
Kepta žuvis su grybais
-
Armėniškai keptas upėtakis
-
Orkaitėje kepta lašiša su garstyčiomis ir česnaku
Orkaitėje keptos telapijos
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Tilapija, filė,
6 vienetai -
Kmynai, malti,
0.5 arbatinio šaukštelio -
Pipirai, juodieji, malti,
0.5 arbatinio šaukštelio -
Česnakas, trinti,
2 skiltelės - Aitrioji paprika, malti
- Druska
-
Alyvuogių aliejus,
4 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Aliejų sumaišykite su visais prieskoniais, česnaku ir druska. Į kepimo formą sudėkite žuvies filė ir užpilkite jas prieskoniniu aliejumi. Kepkite 200°C temp. orkaitėje, kol taps gražios auksinės spalvos.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
