Ant garų kepta lašiša su prieskoniais
Porcijų skaičius:
2
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
| 2 gabalai | lašiša |
| 0.5 vieneto | citrinos |
| 1 žiupsnelis | prieskonių mišinys ((džiovinta paprika, svogūnas, česnakas, salieras, poras)) |
| 1 žiupsnelis | druska |
| 1 žiupsnelis | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Lašiša įtrinama druska ir pipirais. Apšlakstyti iš pusės citrinos išspaustomis sultimis.
2.
Lašišos gabaliukai dedami į garpuodį ir apibarstomi prieskonių mišiniu.
3.
Ant garų virti apie 20 minučių. Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Lašiša garuose
-
Žuvies kukuliai
-
Žuvis ekvadorietiškai kokosų pieno padaže
-
Žuvies paplotėliai
-
Saidos filė su ryžiais
-
Greiti lašišos kepsneliai
-
Rūkytos žuvies užkepėlė
-
Lietuviški "sushiai"
-
Sicilijos ešerys
-
Lašiša folijoje
-
Vėrinukai su žuvies kukulaičiais
-
Žuvies ir krevečių šašlykai
-
Menkė tešloje
-
Troškinta žuvis
-
Lašiša su krapų ir petražolių padažu
-
Žuvies blyneliai su krevetėmis
-
Pica su lašiša
-
Krevečių užkepėlė
-
Kepta tilapija su krevečių "kepuraite"
-
Žuvis su persikais
Ant garų kepta lašiša su prieskoniais
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Lašiša,
2 gabalai -
Citrinos,
0.5 vieneto -
Prieskonių mišinys, (džiovinta paprika, svogūnas, česnakas, salieras, poras),
1 žiupsnelis -
Druska,
1 žiupsnelis -
Pipirai,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Lašiša įtrinama druska ir pipirais. Apšlakstyti iš pusės citrinos išspaustomis sultimis.
Lašišos gabaliukai dedami į garpuodį ir apibarstomi prieskonių mišiniu.
Ant garų virti apie 20 minučių. Skanaus.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...

Komentarai