
Ant garų kepta lašiša su prieskoniais
Porcijų skaičius:
2
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
2 gabalai | lašiša |
0.5 vieneto | citrinos |
1 žiupsnelis | prieskonių mišinys ((džiovinta paprika, svogūnas, česnakas, salieras, poras)) |
1 žiupsnelis | druska |
1 žiupsnelis | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Lašiša įtrinama druska ir pipirais. Apšlakstyti iš pusės citrinos išspaustomis sultimis.
2.
Lašišos gabaliukai dedami į garpuodį ir apibarstomi prieskonių mišiniu.
3.
Ant garų virti apie 20 minučių. Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Žuvies kukuliai
-
Dorada su bulvėmis ispaniskai
-
Žuvies pudingas
-
Margaritos žuvies apkepas
-
Lašiša su daržovėmis ir apelsinu
-
Menkė garuose
-
Karpis, šutintas aluje
-
Skumbrė pievagrybių padaže
-
Kepta lašiša
-
Žuvies kotletai
-
Karpis, pomidorų padaže
-
Troškinta menkė (ubagiškai)
-
Žuvies apkepas
-
Karpis, marinuotas česnake
-
Žuvis padaže
-
Skumbrė kepta orkaitėje
-
Keptos seliavos su kiaušiniais
-
Keptas ungurys
-
Lydekos kepsneliai
-
Marinuotas ir keptas upėtakis
Ant garų kepta lašiša su prieskoniais
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Lašiša,
2 gabalai -
Citrinos,
0.5 vieneto -
Prieskonių mišinys, (džiovinta paprika, svogūnas, česnakas, salieras, poras),
1 žiupsnelis -
Druska,
1 žiupsnelis -
Pipirai,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Lašiša įtrinama druska ir pipirais. Apšlakstyti iš pusės citrinos išspaustomis sultimis.
Lašišos gabaliukai dedami į garpuodį ir apibarstomi prieskonių mišiniu.
Ant garų virti apie 20 minučių. Skanaus.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai