
Ant garų kepta lašiša su prieskoniais
Porcijų skaičius:
2
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
2 gabalai | lašiša |
0.5 vieneto | citrinos |
1 žiupsnelis | prieskonių mišinys ((džiovinta paprika, svogūnas, česnakas, salieras, poras)) |
1 žiupsnelis | druska |
1 žiupsnelis | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Lašiša įtrinama druska ir pipirais. Apšlakstyti iš pusės citrinos išspaustomis sultimis.
2.
Lašišos gabaliukai dedami į garpuodį ir apibarstomi prieskonių mišiniu.
3.
Ant garų virti apie 20 minučių. Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kepta žuvis su daržovėmis
-
ZIGMO lašiša su karamelizuota sojos, cukranendrių cukraus ir laimo plutele
-
Austrės su lietuviškais obuoliais
-
Salotos su šaltai rūkyta lašiša ir granatais
-
Kepta balta žuvis (Tilapia)
-
Žuvis pagal Ingą
-
Lašiša folijoje
-
Orkaitėje kepta žuvis
-
Keptas karpis su pomidorais
-
Midijų šašlykai
-
Tešloje kepta lašiša
-
Žuvies filė
-
Lašišos kepsneliai
-
Armėniškai keptas upėtakis
-
Rūkyti naminiai vijūnai
-
Kepta plekšnė padaže
-
Lašiša „My little secret“
-
Sojos kepsniai su lašiša
-
Kulebekas
-
Lašiša grietinėlės padaže
Ant garų kepta lašiša su prieskoniais
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Lašiša,
2 gabalai -
Citrinos,
0.5 vieneto -
Prieskonių mišinys, (džiovinta paprika, svogūnas, česnakas, salieras, poras),
1 žiupsnelis -
Druska,
1 žiupsnelis -
Pipirai,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Lašiša įtrinama druska ir pipirais. Apšlakstyti iš pusės citrinos išspaustomis sultimis.
Lašišos gabaliukai dedami į garpuodį ir apibarstomi prieskonių mišiniu.
Ant garų virti apie 20 minučių. Skanaus.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai