
Ant garų kepta lašiša su prieskoniais
Porcijų skaičius:
2
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
2 gabalai | lašiša |
0.5 vieneto | citrinos |
1 žiupsnelis | prieskonių mišinys ((džiovinta paprika, svogūnas, česnakas, salieras, poras)) |
1 žiupsnelis | druska |
1 žiupsnelis | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Lašiša įtrinama druska ir pipirais. Apšlakstyti iš pusės citrinos išspaustomis sultimis.
2.
Lašišos gabaliukai dedami į garpuodį ir apibarstomi prieskonių mišiniu.
3.
Ant garų virti apie 20 minučių. Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Lašiša su kuskuso kruopomis ir keptomis daržovėmis
-
Bacalaitos – menkės kepsneliai
-
Žuvis ant grilio
-
Kepta lašiša
-
Žuvies pyragas
-
Kepta plekšnė padaže
-
Silkė su slyvomis ir muskatu
-
Papuošta kepta lydeka
-
Kepta žuvies filė
-
Karpis su salotomis
-
Troškinta žuvis
-
Lašiša garuose
-
Tešloje kepti žuvies piršteliai
-
Kulebekas
-
Aštrios krevetės grilyje
-
Kepta aštri menkė
-
Lašiša su citrina
-
Suktinukai
-
Lietuviški "sushiai"
-
Karpis, troškintas piene
Ant garų kepta lašiša su prieskoniais
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Lašiša,
2 gabalai -
Citrinos,
0.5 vieneto -
Prieskonių mišinys, (džiovinta paprika, svogūnas, česnakas, salieras, poras),
1 žiupsnelis -
Druska,
1 žiupsnelis -
Pipirai,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Lašiša įtrinama druska ir pipirais. Apšlakstyti iš pusės citrinos išspaustomis sultimis.
Lašišos gabaliukai dedami į garpuodį ir apibarstomi prieskonių mišiniu.
Ant garų virti apie 20 minučių. Skanaus.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai