
Viščiukai kiaušinyje
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
1 vienetas | vištiena (jauna) |
2 valgomieji šaukštai | aliejaus |
0.5 vieneto | svogūnai |
1 sauja | pievagrybiai |
0.3 stiklinės | konservuoti žirneliai |
1 valgomasis šaukštas | žalumynų |
0.8 arbatinio šaukštelio | cukrus |
3 vienetai | kiaušiniai |
3 valgomieji šaukštai | baltas vynas |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Viščiukas nuvalomas. Iš odos ir kaulų išverdamas sultinys (jis nuvirinamas iki 0,25 L). Žalia vištiena supjaustoma siauromis juostelėmis ir apkepinama įkaitintame aliejuje, kol pasidaro šviesiai rusva. Suberiami smulkiai supjaustyti svogūnai, grybai, žirniai, prieskoniniai žalumynai, druska ir cukrus. Viskas ištroškinama. Po to supilamas vynas. Sultinys pravėsinamas ir sumaišomas su gerai išplaktais kiaušiniais bei kitais produktais. Viskas po lygiai išpilstoma į keturis mažus dubenėlius, šie sustatomi į, didelį puodą su karštu vandeniu, įkišami į orkaitę ir joje palaikomi, kad sutirštėtų kiaušinių masė. Valgis paduodamas tuoj pat su skrebučiais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vištienos kepsneliai su varškės sūriu
-
Kepta supjaustyta višta
-
Kepta žąsies kulšelė
-
Vištienos drebučiai su krienų padažu
-
Kepsnys su persikais ir majonezu
-
Vištienos gabaliukai aluje
-
Marinuoti vištų sparneliai su šonine
-
Sluoksniuotas apkepas
-
Kepta višta su pelerūnu ir provanso žolelėmis
-
Vištienos kepsniukai - blyneliai
-
Vištienos kotletai su grybais
-
Kepta vištiena su daržovėmis
-
Kijevo kotletai
-
Vištienos šlaunelės su petražolėmis
-
Aštrūs vištienos sparneliai
-
Vištiena kinietiškai
-
Eskalopas su pomidorais ir sūriu
-
Įdaryta obuoliais antis
-
Greiti vištienos kąsneliai
-
Vištienos pyragas
Viščiukai kiaušinyje
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Vištiena, jauna,
1 vienetas -
Aliejus,
2 valgomieji šaukštai -
Svogūnai,
0.5 vieneto -
Pievagrybiai,
1 sauja -
Konservuoti žirneliai,
1/3 stiklinės -
Žalumynai,
1 valgomasis šaukštas -
Cukrus,
4/5 arbatinio šaukštelio -
Kiaušiniai,
3 vienetai -
Baltas vynas,
3 valgomieji šaukštai - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Viščiukas nuvalomas. Iš odos ir kaulų išverdamas sultinys (jis nuvirinamas iki 0,25 L). Žalia vištiena supjaustoma siauromis juostelėmis ir apkepinama įkaitintame aliejuje, kol pasidaro šviesiai rusva. Suberiami smulkiai supjaustyti svogūnai, grybai, žirniai, prieskoniniai žalumynai, druska ir cukrus. Viskas ištroškinama. Po to supilamas vynas. Sultinys pravėsinamas ir sumaišomas su gerai išplaktais kiaušiniais bei kitais produktais. Viskas po lygiai išpilstoma į keturis mažus dubenėlius, šie sustatomi į, didelį puodą su karštu vandeniu, įkišami į orkaitę ir joje palaikomi, kad sutirštėtų kiaušinių masė. Valgis paduodamas tuoj pat su skrebučiais.
Reklama:
Komentarai (6)
-
jurgita
2009-09-24 12:57
%-) %-) %-) %-) %-) %-) %-) %-) %-)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...