| šiek tiek | druska |
| 1 vienetas | svogūnai |
| 1 valgomasis šaukštas | taukai (kiaulių) |
| 3 vienetai | morkos |
| 1 valgomasis šaukštas | grietinė |
| 120 gramų | kiaulienos lašiniai |
| 8 vienetai | bulvių |
| 800 gramų | triušiena |
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Aluje troškinta jautiena
-
Avienos ir paukštienos šašlykas - kebabas
-
Ryžių ir kiaulienos apkepas su grybais
-
Įdaryti jautienos kepsneliai
-
Ūkininko suktinukas
-
Rostbifas
-
Įdaryti pomidorai
-
Šonkauliukai troškinti pomidorų padaže
-
Su kefyru marinuoti šašlykai
-
Kotletukai ant laužo
-
Troškinta veršiena
-
Jautienos nugarinė su daržovėmis
-
Naminiai hamburgeriai
-
Kiaulienos šašlykas su medumi
-
Kiaulienos nugarinė ananasų sultyse
-
Mėsos kukuliai su mocarelos įdaru
-
Mamos kotletukai su pievagrybiais ir imbieriniu padažu
-
Jautienos kukuliai
-
Šutinta kiškiena
-
Kepenys su mandarinais
Kepta triušiena
akcijas
- Paruošimo laikas:
- Druska
-
Svogūnai,
1 vienetas -
Taukai (kiaulių),
1 valgomasis šaukštas -
Morkos,
3 vienetai -
Grietinė,
1 valgomasis šaukštas -
Kiaulienos lašiniai,
120 gramų -
Bulvės,
8 vienetai -
Triušiena,
800 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Triušiena (užpakalinė dalis su juosmeniu) nuplaunama, nusausinama, pasūdoma, prismaigstoma lašiniukų, aptepama grietine, dedama į skardą su įkaitintais riebalais ir kepama karštoje orkaitėje (180-190 laipsnių apie 1 valandą). Kai mėsa apkepa, sudedamos supjaustytos daržovės ir kepama, kas 10 min. palaistant triušiena atsiradusiu skysčiu. Iškepta triušiena supjaustoma ir sudedama į pašildytą pusdubenį. Kartu tiekiama ir iškeptų daržovių. Nuo kepsnio skysčio nugraibstomi riebalai, atskiedžiami karštu vandeniu, paverdami ir supilami ant mėsos.
Komentarai (9)
-
lina
2013-11-29 21:01
nuostabus patiekaliukas.mes tai patys auginame triusius tai triusiena lepinames daznai.
-
rita
2013-04-28 10:59
manau,cia skanu. Bandysiu. :-)
-
aida
2011-12-24 12:44
super receptas. seima pagyre per vakariene. tik prie jo reikia padaziuko gietininio :-) :super:
