| šiek tiek | druska |
| 1 vienetas | svogūnai |
| 1 valgomasis šaukštas | taukai (kiaulių) |
| 3 vienetai | morkos |
| 1 valgomasis šaukštas | grietinė |
| 120 gramų | kiaulienos lašiniai |
| 8 vienetai | bulvių |
| 800 gramų | triušiena |
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kiaulienos kepsniai orkaitėje su pomidorais ir pievagrybiais
-
Kepsnys Verseka
-
Klasikinis kiaulienos šašlykas
-
Balandėliai pekino kopūsto lapuose
-
Troškinta triušiena
-
Skani kiauliena "Funtikas"
-
Įdaryta veršiena
-
Aštrus guliašas
-
Vyniotinis "Siurprizas"
-
Bajoriški Radvilų zrazai
-
Triušienos pjausniai
-
Holishki (balandėliai)
-
Įdarytos paprikos
-
Mamos kotletukai su pievagrybiais ir imbieriniu padažu
-
Makaronų apkepas su mėsa ir sūriu
-
Buritos (burritos)
-
Kaspinėliai su špinatais
-
Naminiai mėsainiai su ant grilio kepta mėsyte
-
Naminiai kotletukai
-
Troškinta jautiena su bruknėmis
Kepta triušiena
akcijas
- Paruošimo laikas:
- Druska
-
Svogūnai,
1 vienetas -
Taukai (kiaulių),
1 valgomasis šaukštas -
Morkos,
3 vienetai -
Grietinė,
1 valgomasis šaukštas -
Kiaulienos lašiniai,
120 gramų -
Bulvės,
8 vienetai -
Triušiena,
800 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Triušiena (užpakalinė dalis su juosmeniu) nuplaunama, nusausinama, pasūdoma, prismaigstoma lašiniukų, aptepama grietine, dedama į skardą su įkaitintais riebalais ir kepama karštoje orkaitėje (180-190 laipsnių apie 1 valandą). Kai mėsa apkepa, sudedamos supjaustytos daržovės ir kepama, kas 10 min. palaistant triušiena atsiradusiu skysčiu. Iškepta triušiena supjaustoma ir sudedama į pašildytą pusdubenį. Kartu tiekiama ir iškeptų daržovių. Nuo kepsnio skysčio nugraibstomi riebalai, atskiedžiami karštu vandeniu, paverdami ir supilami ant mėsos.
Komentarai (9)
-
lina
2013-11-29 21:01
nuostabus patiekaliukas.mes tai patys auginame triusius tai triusiena lepinames daznai.
-
rita
2013-04-28 10:59
manau,cia skanu. Bandysiu. :-)
-
aida
2011-12-24 12:44
super receptas. seima pagyre per vakariene. tik prie jo reikia padaziuko gietininio :-) :super:
