
Jautienos muštinis su svogūnais
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
800 gramų | jautiena |
1 valgomasis šaukštas | taukai (kiaulių) |
6 vienetai | svogūnai |
0.5 valgomojo šaukšto | kvietiniai miltai |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Mėsa nuplaunama, nusausinama ir, nupjausčius plėves, supjaustoma 2—3 cm (skersai skaidulų) griežinėliais. Jie pamušami kūjeliu ir padaromi apvalūs. Kiekvienas toks apvalus gabaliukas 15 min. kepinamas gerai įkaitintuose riebaluose. Svogūnai supjaustomi griežinėliais, apibarstomi miltais ir kepinami svieste, kol pagels. Tada pasūdomi. Prieš tiekiant muštiniai sudedami į pašildytą pusdubenį ir aplaistomi ištirpintu sviestu bei skysčiu, kuriame kepė. Ant kiekvieno jų dedama po šaukštą pakepintų svogūnų. Prie jų tinka keptos bulvės, rauginti agurkai, salotos.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Ekspress šašlykai
-
Malta mėsa tešloje
-
Zuikis - vyniotinis su šparagais ir raudona paprika
-
Sluoksniuotos tešlos pyragas su pievagrybiais ir faršu
-
Kiaulienos nugarinės kepsneliai su svogūnų-grietinėlės padažu
-
Avienos čiopsai su polenta ir mėtomis
-
Įdaryti burokėliai
-
Veršienos kepsnys
-
Jautienos brandintas steikas T-BONE su gražgarstėmis
-
Orkaitėje kepti kotletai su sūriu
-
Pikantiškoji kiauliena
-
Jautienos steikas RIB EYE citrinų aromate
-
Jautiena su garstyčių padažu
-
Kepta kiauliena su raugintais kopūstais
-
Šernienos kepsnys lenkiškai
-
Įdaryti makaronai
-
Kiaulienos kepsnys
-
Virtos veršelio kojos
-
Farširuotas žiedinis kopūstas
-
Sprandinės kepsnys grilyje
Jautienos muštinis su svogūnais
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Jautiena,
800 gramų -
Taukai (kiaulių),
1 valgomasis šaukštas -
Svogūnai,
6 vienetai -
Kvietiniai miltai,
0.5 valgomojo šaukšto - Juodieji pipirai
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Mėsa nuplaunama, nusausinama ir, nupjausčius plėves, supjaustoma 2—3 cm (skersai skaidulų) griežinėliais. Jie pamušami kūjeliu ir padaromi apvalūs. Kiekvienas toks apvalus gabaliukas 15 min. kepinamas gerai įkaitintuose riebaluose. Svogūnai supjaustomi griežinėliais, apibarstomi miltais ir kepinami svieste, kol pagels. Tada pasūdomi. Prieš tiekiant muštiniai sudedami į pašildytą pusdubenį ir aplaistomi ištirpintu sviestu bei skysčiu, kuriame kepė. Ant kiekvieno jų dedama po šaukštą pakepintų svogūnų. Prie jų tinka keptos bulvės, rauginti agurkai, salotos.
Reklama:
Komentarai (6)
-
x
2009-10-01 10:13
Taukai gadina patiekala. Juk jautiena yra gera mesa, o kiaule zmogui kenksminga. Taigi, receptas sugadintas!!!
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...