Jautienos muštinis su svogūnais
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
| 800 gramų | jautiena |
| 1 valgomasis šaukštas | taukai (kiaulių) |
| 6 vienetai | svogūnai |
| 0.5 valgomojo šaukšto | kvietiniai miltai |
| šiek tiek | juodieji pipirai |
| šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Mėsa nuplaunama, nusausinama ir, nupjausčius plėves, supjaustoma 2—3 cm (skersai skaidulų) griežinėliais. Jie pamušami kūjeliu ir padaromi apvalūs. Kiekvienas toks apvalus gabaliukas 15 min. kepinamas gerai įkaitintuose riebaluose. Svogūnai supjaustomi griežinėliais, apibarstomi miltais ir kepinami svieste, kol pagels. Tada pasūdomi. Prieš tiekiant muštiniai sudedami į pašildytą pusdubenį ir aplaistomi ištirpintu sviestu bei skysčiu, kuriame kepė. Ant kiekvieno jų dedama po šaukštą pakepintų svogūnų. Prie jų tinka keptos bulvės, rauginti agurkai, salotos.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Armėniški arba mini mantai
-
Pikantiška triušiena
-
Netikras zuikis tešloje
-
Kiaulienos šašlykai, marinuoti su kefyru
-
Keptos barbekiu jautienos receptas
-
Pievagrybių apkepas
-
Tradiciniai kotletai su majonezu
-
Šventinškai paruošta sprandinė
-
Kepta kiškiena marinate
-
Maltinukai su sūriu
-
Kiaulienos šašlykai greitai
-
Faršu įdaryti pomidorai
-
Orkaitėje kepti kotletai
-
Čili jautienos gaminimas
-
Kaimiškas pjausnys
-
Aštrios naminės dešrelės ant laužo
-
Kepta veršiena
-
Kiaulienos nugarinės kepsneliai su svogūnų-grietinėlės padažu
-
Lenkiškai troškintos kepenėlės
-
Mėsos kepsniukai su kumpio juostelėmis
Jautienos muštinis su svogūnais
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Jautiena,
800 gramų -
Taukai (kiaulių),
1 valgomasis šaukštas -
Svogūnai,
6 vienetai -
Kvietiniai miltai,
0.5 valgomojo šaukšto - Juodieji pipirai
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Mėsa nuplaunama, nusausinama ir, nupjausčius plėves, supjaustoma 2—3 cm (skersai skaidulų) griežinėliais. Jie pamušami kūjeliu ir padaromi apvalūs. Kiekvienas toks apvalus gabaliukas 15 min. kepinamas gerai įkaitintuose riebaluose. Svogūnai supjaustomi griežinėliais, apibarstomi miltais ir kepinami svieste, kol pagels. Tada pasūdomi. Prieš tiekiant muštiniai sudedami į pašildytą pusdubenį ir aplaistomi ištirpintu sviestu bei skysčiu, kuriame kepė. Ant kiekvieno jų dedama po šaukštą pakepintų svogūnų. Prie jų tinka keptos bulvės, rauginti agurkai, salotos.
Reklama:
Komentarai (6)
-
x
2009-10-01 10:13
Taukai gadina patiekala. Juk jautiena yra gera mesa, o kiaule zmogui kenksminga. Taigi, receptas sugadintas!!!
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
