
Jautienos muštinis su svogūnais
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
800 gramų | jautiena |
1 valgomasis šaukštas | taukai (kiaulių) |
6 vienetai | svogūnai |
0.5 valgomojo šaukšto | kvietiniai miltai |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Mėsa nuplaunama, nusausinama ir, nupjausčius plėves, supjaustoma 2—3 cm (skersai skaidulų) griežinėliais. Jie pamušami kūjeliu ir padaromi apvalūs. Kiekvienas toks apvalus gabaliukas 15 min. kepinamas gerai įkaitintuose riebaluose. Svogūnai supjaustomi griežinėliais, apibarstomi miltais ir kepinami svieste, kol pagels. Tada pasūdomi. Prieš tiekiant muštiniai sudedami į pašildytą pusdubenį ir aplaistomi ištirpintu sviestu bei skysčiu, kuriame kepė. Ant kiekvieno jų dedama po šaukštą pakepintų svogūnų. Prie jų tinka keptos bulvės, rauginti agurkai, salotos.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Makaronų apkepas su mėsa ir sūriu
-
Avienos muštiniai
-
Šašlykas majoneze
-
Ranka
-
Naminiai kotletukai
-
Kepsneliai su sūriu
-
Lazaninis makaronų apkepas
-
Šašlykai pomidorų pastos marinate
-
Kepta menkė
-
Tiuringijos kepsnys puodelyje
-
Keptas veršienos kumpis su obuoliais
-
Pikantiška triušiena
-
Steikai
-
Jautienos nugarinė, marinuota daržovių sultinyje ir sojų padaže
-
Aštrus karbonadas
-
Šašlykas baltojo vyno marinate
-
Kopūstainiai su mėsa
-
Lenkiškai troškintos kepenėlės
-
Sprandinės kepsnys
-
Amerikietiškai pagaminta mėsa
Jautienos muštinis su svogūnais
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Jautiena,
800 gramų -
Taukai (kiaulių),
1 valgomasis šaukštas -
Svogūnai,
6 vienetai -
Kvietiniai miltai,
0.5 valgomojo šaukšto - Juodieji pipirai
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Mėsa nuplaunama, nusausinama ir, nupjausčius plėves, supjaustoma 2—3 cm (skersai skaidulų) griežinėliais. Jie pamušami kūjeliu ir padaromi apvalūs. Kiekvienas toks apvalus gabaliukas 15 min. kepinamas gerai įkaitintuose riebaluose. Svogūnai supjaustomi griežinėliais, apibarstomi miltais ir kepinami svieste, kol pagels. Tada pasūdomi. Prieš tiekiant muštiniai sudedami į pašildytą pusdubenį ir aplaistomi ištirpintu sviestu bei skysčiu, kuriame kepė. Ant kiekvieno jų dedama po šaukštą pakepintų svogūnų. Prie jų tinka keptos bulvės, rauginti agurkai, salotos.
Reklama:
Komentarai (6)
-
x
2009-10-01 10:13
Taukai gadina patiekala. Juk jautiena yra gera mesa, o kiaule zmogui kenksminga. Taigi, receptas sugadintas!!!
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...