200 gramų | varškė |
2 vienetai | kiaušiniai |
šiek tiek | druska |
2 valgomieji šaukštai | cukrus |
0.5 vieneto | citrinos (žievelė) |
šiek tiek | pienas |
Populiariausi receptai šią savaitę
- "Amerikietiškas" obuolių pyragas
- Dieviškas obuolių pyragas
- Sluoksniuoti karameliniai pyragėliai
- Aguonų-migdolų pyragas
- Tortilla de patatas (Bulvių omletas)
- Imbierinis namelis
- Mėlynas raudongūžių kopūstų pyragas
- Pyragas su kukuliais
- Pyragas prie sultinio ar sriubos
- Varškės pyragas su jogurtu
- Dangiškas pyragas su Spelta
- Aguoninis pyragas
- Obuolių pyragas
- Plokštainis su abrikosais ir varške
- Vištos vyniotinis su džiovintomis slyvomis
- Onutės šimtalapis
- Gardusis Kuršėnų vyniotinis
- Gaivus bananų ir meduolių pyragas
- Saulėgrąža
- Duona su pomidorais
Vengriški varškės pyragėliai
- Paruošimo laikas:
-
Varškė,
200 gramų -
Kiaušiniai,
2 vienetai - Druska
-
Cukrus,
2 valgomieji šaukštai -
Citrinos, žievelė,
0.5 vieneto - Pienas
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Varškė pertrinama per sietą, sumaišoma su tryniu, druska, cukrumi, citrinos žievele. Įpilama pieno arba grietinėlės. Atskilai išplakami baltymai. Viskas sumaišoma, padaroma tešla. Ji 0,5 val. palaikoma. Po to iš jos padaroma 12 pyragėlių kurie iškepami keptuvėje. Ant dalies paruoštų pyragaičių uždėliojama varškės, ant viršaus užvožiami kiti pyragėliai.
Komentarai (7)
-
Goda
2010-11-28 13:23
Siaubas , rasit nemoki. Siaubingas receptas FUUUUU!!!! :bloga: %-) %-) :-@ :stop: :fuu: :fuu:
-
Ramune
2010-02-18 09:36
o miltu ar krakmolo kokio nereikia :-( :-( :-(
-
to laura
2010-02-17 19:44
%-) :bloga: :bloga: %-) :bloga: %-) :bloga:
-
laura
2010-02-07 12:08
:bloga: %-) %-) :miegu: :-o