Kiaušinius išsukti su cukrumi kol nebe girgždės. Ištirpinti sviestą ir lėtai įmaišyti. Sudėti kakavą ir maišyti kol gausis konsistencija panaši į karštą šokoladą. Suberti sodą ir citrinos rūgštį ir maišyti kol iškils tuomet per sietelį maišant suberti miltus. Į kepimo skardą sudėti tešlą ir pašauti į įkaitusią orkaitę ir kepti 20- 30 minučių 180 laipsnių temperatūroje.
Patiekti su ledais arba grietinėle.
Miglės kakavinis pyragas
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
| 4 vienetai | kiaušiniai |
| 200 gramų | kvietiniai miltai |
| 200 gramų | cukrus |
| 5 arbatiniai šaukšteliai | kakava |
| 1 arbatinis šaukštelis | soda |
| 1 arbatinis šaukštelis | citrinos rūgštis |
| 100 gramų | sviestas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Bananinis tortas-pyragas
-
Pyragas su kumpiu ir agurkais
-
Obuolių pyragas su riešutais
-
Morkų pyragas
-
Vištienos ir pievagrybių pyragas
-
Pyragas „Skanumėlis“
-
Gaivusis pyragas
-
Cukinijų pyragas
-
Vyniotinis su braškine uogiene
-
Ypatingas varškės pyragas
-
Kopūstų pyragas su grybais
-
Klasikinis pyragas "Tosca"
-
Citrininis pyragas su rikotos sūriu
-
Varškės ir moliūgų apkepas
-
Obuolių ir varškės pyragas prie kavos
-
Mano pyragas
-
Didysis kriaušių pyragas
-
Kalėdinis keksas
-
Grybų pyragas
-
Sezamo gardumynas
Miglės kakavinis pyragas
Komentarai:
7
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kiaušiniai,
4 vienetai -
Kvietiniai miltai,
200 gramų -
Cukrus,
200 gramų -
Kakava,
5 arbatiniai šaukšteliai -
Soda,
1 arbatinis šaukštelis -
Citrinos rūgštis,
1 arbatinis šaukštelis -
Sviestas,
100 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kiaušinius išsukti su cukrumi kol nebe girgždės. Ištirpinti sviestą ir lėtai įmaišyti. Sudėti kakavą ir maišyti kol gausis konsistencija panaši į karštą šokoladą. Suberti sodą ir citrinos rūgštį ir maišyti kol iškils tuomet per sietelį maišant suberti miltus. Į kepimo skardą sudėti tešlą ir pašauti į įkaitusią orkaitę ir kepti 20- 30 minučių 180 laipsnių temperatūroje.
Patiekti su ledais arba grietinėle.
Reklama:
Komentarai (7)
-
Greta
2017-01-08 10:21
kokio skermens tortine?
-
Patricija
2015-11-05 18:53
O jei idejai tik viena ruši kakavos
-
gabrielė
2014-10-08 08:59
kokioj temperatūroj kepti? skardos nereikia niekuo ištepti?
-
Vaida
2013-03-28 22:53
reiktu prideti, kad tirpi ir juoda kakava dedasi, nes recepte nenurodyta:)
-
Jūratė
2011-05-06 16:09
O kas jeigu tik vienos rūšies ydėčiau?
-
Migle :)
2010-11-18 08:58
siaip turi buti 2 kakavos rusys tirpi ir tikra tamsi kakava :-)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
