4 vienetai | kiaušiniai |
200 gramų | kvietiniai miltai |
200 gramų | cukrus |
5 arbatiniai šaukšteliai | kakava |
1 arbatinis šaukštelis | soda |
1 arbatinis šaukštelis | citrinos rūgštis |
100 gramų | sviestas |
Patiekti su ledais arba grietinėle.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Paprastas pyragas su persikais
- Vištienos pyragas su grybais
- Pyragas su persikais
- Šimtalapis
- Vyniotinis su obuolienės ir grietinės įdaru
- Biskvitinis, purus uogų pyragas
- Obuolių ir riešutų pyragas
- Lilės tortas
- Varškinis pyragas su obuoliais
- Tinginys tarp aguonų
- Trupiniuotis su slyvomis
- Greitai paruošiamas meduolių ir bananų tortas
- Kakavinis pyragas su juodais serbentais
- Velykinis pyragas su įdaru
- Obuolių pyragas su aguonomis
- Marmurinis keksas
- Gražusis obuolių pyragas
- Kopūstų pyragas su grybais
- Trupininis pyragas su varške ir persikais
- Pyragas su kriaušėmis
Miglės kakavinis pyragas
- Paruošimo laikas:
-
Kiaušiniai,
4 vienetai -
Kvietiniai miltai,
200 gramų -
Cukrus,
200 gramų -
Kakava,
5 arbatiniai šaukšteliai -
Soda,
1 arbatinis šaukštelis -
Citrinos rūgštis,
1 arbatinis šaukštelis -
Sviestas,
100 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Kiaušinius išsukti su cukrumi kol nebe girgždės. Ištirpinti sviestą ir lėtai įmaišyti. Sudėti kakavą ir maišyti kol gausis konsistencija panaši į karštą šokoladą. Suberti sodą ir citrinos rūgštį ir maišyti kol iškils tuomet per sietelį maišant suberti miltus. Į kepimo skardą sudėti tešlą ir pašauti į įkaitusią orkaitę ir kepti 20- 30 minučių 180 laipsnių temperatūroje.
Patiekti su ledais arba grietinėle.
Komentarai (7)
-
Greta
2017-01-08 10:21
kokio skermens tortine?
-
Patricija
2015-11-05 18:53
O jei idejai tik viena ruši kakavos
-
gabrielė
2014-10-08 08:59
kokioj temperatūroj kepti? skardos nereikia niekuo ištepti?
-
Vaida
2013-03-28 22:53
reiktu prideti, kad tirpi ir juoda kakava dedasi, nes recepte nenurodyta:)
-
Jūratė
2011-05-06 16:09
O kas jeigu tik vienos rūšies ydėčiau?
-
Migle :)
2010-11-18 08:58
siaip turi buti 2 kakavos rusys tirpi ir tikra tamsi kakava :-)