Kiaušinius išsukti su cukrumi kol nebe girgždės. Ištirpinti sviestą ir lėtai įmaišyti. Sudėti kakavą ir maišyti kol gausis konsistencija panaši į karštą šokoladą. Suberti sodą ir citrinos rūgštį ir maišyti kol iškils tuomet per sietelį maišant suberti miltus. Į kepimo skardą sudėti tešlą ir pašauti į įkaitusią orkaitę ir kepti 20- 30 minučių 180 laipsnių temperatūroje.
Patiekti su ledais arba grietinėle.
Miglės kakavinis pyragas
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
| 4 vienetai | kiaušiniai |
| 200 gramų | kvietiniai miltai |
| 200 gramų | cukrus |
| 5 arbatiniai šaukšteliai | kakava |
| 1 arbatinis šaukštelis | soda |
| 1 arbatinis šaukštelis | citrinos rūgštis |
| 100 gramų | sviestas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Citrininis pyragas su rikotos sūriu
-
Biskvitinis, purus uogų pyragas
-
Paprastas obuolių pyrgas
-
Citrininis vyniotinukas su uogiene
-
Pyragas su kukuliais
-
Ryžių pyragas su silke
-
Pyragas su mandarinais
-
Morkų tortas
-
Vyšnių tortas
-
Pyragas su braškėmis
-
Mėlynių pyragas
-
Trupininis pyragas su uogiene
-
Velykinis pyragas su įdaru
-
Varškės "Extazy"
-
Sausainių pyragas vaikams
-
Aguonų-migdolų pyragas
-
Tikrasis šimtalapis
-
Obuolių pyragas su riešutais
-
Apkepas su vištiena, grybais ir brokoliais
-
Brownies pyragas (tipiškas Norvegiškas)
Miglės kakavinis pyragas
Komentarai:
7
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kiaušiniai,
4 vienetai -
Kvietiniai miltai,
200 gramų -
Cukrus,
200 gramų -
Kakava,
5 arbatiniai šaukšteliai -
Soda,
1 arbatinis šaukštelis -
Citrinos rūgštis,
1 arbatinis šaukštelis -
Sviestas,
100 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kiaušinius išsukti su cukrumi kol nebe girgždės. Ištirpinti sviestą ir lėtai įmaišyti. Sudėti kakavą ir maišyti kol gausis konsistencija panaši į karštą šokoladą. Suberti sodą ir citrinos rūgštį ir maišyti kol iškils tuomet per sietelį maišant suberti miltus. Į kepimo skardą sudėti tešlą ir pašauti į įkaitusią orkaitę ir kepti 20- 30 minučių 180 laipsnių temperatūroje.
Patiekti su ledais arba grietinėle.
Reklama:
Komentarai (7)
-
Greta
2017-01-08 10:21
kokio skermens tortine?
-
Patricija
2015-11-05 18:53
O jei idejai tik viena ruši kakavos
-
gabrielė
2014-10-08 08:59
kokioj temperatūroj kepti? skardos nereikia niekuo ištepti?
-
Vaida
2013-03-28 22:53
reiktu prideti, kad tirpi ir juoda kakava dedasi, nes recepte nenurodyta:)
-
Jūratė
2011-05-06 16:09
O kas jeigu tik vienos rūšies ydėčiau?
-
Migle :)
2010-11-18 08:58
siaip turi buti 2 kakavos rusys tirpi ir tikra tamsi kakava :-)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
