
0.75 stiklinės | miltai |
0.5 stiklinės | kakava (nesaldi) |
1 žiupsnelis | druska |
1.5 stiklinės | cukrus |
50 gramų | sviestas |
1 valgomasis šaukštas | vanilinis cukrus |
2 vienetai | kiaušiniai |
50 gramų | šokoladas |
1 sauja | riešutai |
Taip pat galima padaryti šokoladinį glaistą, kad būtų dar " šokoladiškesnis " skonis.(50-100g šokoladas, 60 g sviestas, kakava, cukraus pudra, pienas.(Cukraus pudrą ir pieną dėkite atsižvelgdamos į šokoladinio kremo konsistencija, ji turi būti grietinės tirštumo).) :)
Skanaus! :)
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Chocoflan – kakavinis pyragas su pudingu
-
Citrininis riešutinis keksas
-
Vaisinis varškinukas
-
Biskvitinis obuolių pyragas
-
Obuolių pyragas
-
Cinamoninis vyniotinis su obuoliais
-
Žuvies pyragas
-
Paprastasis šokoladinis pyragas
-
Šokoladinis vyšnių pyragas
-
Karolio obuolių pyragas
-
Niujorko pyragas
-
Šlapias pyragas
-
Rausvas tortas
-
Lengvai pagaminamas pyragas
-
Rusiškas morkų pyragas
-
Gražusis obuolių pyragas
-
Kefyro pyragas Zebriukas
-
Ramunės obuolių pyragas
-
Brownies pyragas (tipiškas Norvegiškas)
-
Obuolių pyragas su aguonomis
A la Brownie

- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 8
-
Miltai,
3/4 stiklinės -
Kakava, nesaldi,
0.5 stiklinės -
Druska,
1 žiupsnelis -
Cukrus,
1.5 stiklinės -
Sviestas,
50 gramų -
Vanilinis cukrus,
1 valgomasis šaukštas -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Šokoladas,
50 gramų -
Riešutai,
1 sauja - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Sumaišykite sausus ingredientus : miltus, cukrų, kakavą, druską. Tada sudėkite sviestą, vanilę, kiaušinius ir gerai išsukite iki vientisos masės (neperplakite).
Sulaužykite plytelę šokolado ir panarinkite į masę. Taip pat galite dėti ir riešutus. Nedidelę skardą ištepkite sviestu ir pabarstykite miltais arba įtieskite kepimo popierių.
Supilkite tešlą. Kepkite iki 180 °C temp. įkaitintoje orkaitėje 30 - 40 minučių.
Galima patiekti visiškai ataušusį arba šiltą su ledais, braškėmis ir riešutais.
Taip pat galima padaryti šokoladinį glaistą, kad būtų dar " šokoladiškesnis " skonis.(50-100g šokoladas, 60 g sviestas, kakava, cukraus pudra, pienas.(Cukraus pudrą ir pieną dėkite atsižvelgdamos į šokoladinio kremo konsistencija, ji turi būti grietinės tirštumo).) :)
Skanaus! :)