
Margas keksas
Porcijų skaičius:
8
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
4 vienetai | kiaušiniai |
500 gramų | miltai |
250 gramų | cukrus |
250 gramų | margarinas |
100 mililitrų | pienas |
1 arbatinis šaukštelis | kepimo milteliai |
1 arbatinis šaukštelis | kakava |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Margariną suplakti su cukrumi iki purios masės,idėti kiaušinius ir vėl gerai išplakti.Suberti miltus ir kepimo miltelius,supilti pieną ir viską gerai sumaišyti.Kepti 180- °C temp. 40-50 min. Įmaišius šaukštelį kakavos,gausis margas keksas.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Juodųjų serbentų pyragas su varške
-
"Amerikietiškas" obuolių pyragas
-
Tinginys pagal J. Oliverį
-
Miglės kakavinis pyragas
-
Vyšnių tortas
-
Tortas su varškės kremu
-
Apverstas pyragas su ananasais
-
Tortas "Velykų kiaušinis"
-
Saulėgrąža
-
Šokoladinis bananinis keksas
-
Obuolių pyragas
-
Brownies pyragas (tipiškas Norvegiškas)
-
Šokoladinis tortas
-
Džiovintų vaisių pyragas
-
Duona su pomidorais
-
Varškės apkepas su šokolado glaistu
-
Senovinis varškės pyragas
-
Firminis mamos persikų pyragas
-
Pyragas "Kiselius"
-
Pyragas su kopūstais
Margas keksas
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 8
-
Kiaušiniai,
4 vienetai -
Miltai,
500 gramų -
Cukrus,
250 gramų -
Margarinas,
250 gramų -
Pienas,
100 mililitrų -
Kepimo milteliai,
1 arbatinis šaukštelis -
Kakava,
1 arbatinis šaukštelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Margariną suplakti su cukrumi iki purios masės,idėti kiaušinius ir vėl gerai išplakti.Suberti miltus ir kepimo miltelius,supilti pieną ir viską gerai sumaišyti.Kepti 180- °C temp. 40-50 min. Įmaišius šaukštelį kakavos,gausis margas keksas.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai