
Margas keksas
Porcijų skaičius:
8
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
4 vienetai | kiaušiniai |
500 gramų | miltai |
250 gramų | cukrus |
250 gramų | margarinas |
100 mililitrų | pienas |
1 arbatinis šaukštelis | kepimo milteliai |
1 arbatinis šaukštelis | kakava |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Margariną suplakti su cukrumi iki purios masės,idėti kiaušinius ir vėl gerai išplakti.Suberti miltus ir kepimo miltelius,supilti pieną ir viską gerai sumaišyti.Kepti 180- °C temp. 40-50 min. Įmaišius šaukštelį kakavos,gausis margas keksas.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Keptas Tinginys
-
Margaritos varškės apkepas
-
Vasariškas obuolių pyragas
-
Minkštutis obuolių pyragas
-
Obuolių pyragas su varške ir karamele
-
Mielinis pyragas su aguonomis
-
Mėlynių pyragas
-
Obuolių ir aviečių pyragas
-
Slyvinis
-
Šokoladinis varškės pyragas
-
Apvalus „Napoleonas“
-
Balta sluoksniuota duona
-
Biskvitinis obuolių pyragas
-
Varškės pyragas
-
Krokodilas
-
Trupininis pyragas ,,Ubagas''
-
Pyragas su mandarinais
-
Cinamoninis vyniotinis su obuoliais
-
Kuršėnų vyniotinis
-
Pyragas su persikais
Margas keksas
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 8
-
Kiaušiniai,
4 vienetai -
Miltai,
500 gramų -
Cukrus,
250 gramų -
Margarinas,
250 gramų -
Pienas,
100 mililitrų -
Kepimo milteliai,
1 arbatinis šaukštelis -
Kakava,
1 arbatinis šaukštelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Margariną suplakti su cukrumi iki purios masės,idėti kiaušinius ir vėl gerai išplakti.Suberti miltus ir kepimo miltelius,supilti pieną ir viską gerai sumaišyti.Kepti 180- °C temp. 40-50 min. Įmaišius šaukštelį kakavos,gausis margas keksas.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai