500 gramų | kiauliena (malta) |
350 gramų | sūris (fermentinis) |
6 vienetai | kiaušiniai |
1 vienetas | svogūnai |
250 gramų | majonezas (VILNIUS , pusriebis) |
3 skiltelės | česnakas |
3 žiupsneliai | prieskoniai (maltai mėsai) |
2 žiupsneliai | druska |
šiek tiek | aliejaus |
Populiariausi receptai šią savaitę
- Pyragas su lašišos įdaru
- Vištienos apkepas
- Vištienos ir baklažanų apkepas
- Mėsos, bulvių ir makaronų apkepas
- Soti pica
- Musak
- Kiaulienos apkepas su daržovėmis
- Garfildo lazanija
- Vištienos užkepėlė
- Kopūstų lapų apkepas su mėsa
- Malta mėsa tešloje
- Vištienos ir briuselio kopūstų apkepas
- Avižinių dribsnių apkepas su mėsa
- Prancūziškas mėsos pyragas
- Faršo, paprikos ir pomidorų apkepas
- Kiaulienos su kruopom apkepas
- Vištienos apkepas su cukinija
- Apkepas
- Pievagrybių apkepas
- Paukštienos apkepas
Velykinis kiaušinių ir sūrio vyniotinis
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 10
-
Kiauliena, malta,
500 gramų -
Sūris, fermentinis,
350 gramų -
Kiaušiniai,
6 vienetai -
Svogūnai,
1 vienetas -
Majonezas, VILNIUS , pusriebis,
250 gramų -
Česnakas,
3 skiltelės -
Prieskoniai, maltai mėsai,
3 žiupsneliai -
Druska,
2 žiupsneliai - Aliejus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Fermentinį sūrį sutarkuojame smulkia tarka, sumaišome jį su kiaušiniais ir majonezu. Masę gerai išmaišome.
Į plokščią keturkampę kepimo skardą patiesiame kepimo popierių, suvilgome jį aliejumi, pilame sūrio masę ir tolygiai paskirstome.
Statome skardą į orkaitę, iš anksto įkaitintą iki 200°C temp. ir kepame apie 10 minučių. Ištraukiame ir palikame atvėsti.
Nulupame ir smulkiai sukapojame česnaką. Nulupame ir smulkiais kubeliais supjaustome svogūną.
Viską suverčiame į mėsos faršą, beriame maltos mėsos prieskonių, kvapiųjų maltų pipirų, druskos, įmušame kiaušinį. Faršą gerai išmaišome.
Kai sūrio pagrindas atvės, ant jo tolygiai po visą plotą užtepame mėsos įdarą ir susukame vyniotinį.
Vyniotinį dedame ant skardos, patiestos kepimo popieriumi, ir kepame 200 laipsnių karščio orkaitėje 40 minučių.
Atvėsintą vyniotinį supjaustome gabaliukais ir puošiame žalūmynais.
Komentarai (3)
-
aleksandras
2015-04-03 23:19
elyte ,aciu jums,geru svenciu.
-
elyte
2015-04-02 15:53
Kepu 20 min 160 temperaturoj ir suvyniojus kepti ne didesnej 160 temp