Velykinis kiaušinių ir sūrio vyniotinis
AUTORIUS:
Karolina
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
500 gramų kiauliena (malta)
350 gramų sūris (fermentinis)
6 vienetai kiaušiniai
1 vienetas svogūnai
250 gramų majonezas (VILNIUS , pusriebis)
3 skiltelės česnakas
3 žiupsneliai prieskoniai (maltai mėsai)
2 žiupsneliai druska
šiek tiek aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Fermentinį sūrį sutarkuojame smulkia tarka, sumaišome jį su kiaušiniais ir majonezu. Masę gerai išmaišome.
2.
Į plokščią keturkampę kepimo skardą patiesiame kepimo popierių, suvilgome jį aliejumi, pilame sūrio masę ir tolygiai paskirstome.
3.
Statome skardą į orkaitę, iš anksto įkaitintą iki 200°C temp. ir kepame apie 10 minučių. Ištraukiame ir palikame atvėsti.
4.
Nulupame ir smulkiai sukapojame česnaką. Nulupame ir smulkiais kubeliais supjaustome svogūną.
5.
Viską suverčiame į mėsos faršą, beriame maltos mėsos prieskonių, kvapiųjų maltų pipirų, druskos, įmušame kiaušinį. Faršą gerai išmaišome.
6.
Kai sūrio pagrindas atvės, ant jo tolygiai po visą plotą užtepame mėsos įdarą ir susukame vyniotinį.
7.
Vyniotinį dedame ant skardos, patiestos kepimo popieriumi, ir kepame 200 laipsnių karščio orkaitėje 40 minučių.
8.
Atvėsintą vyniotinį supjaustome gabaliukais ir puošiame žalūmynais.

Populiariausi receptai šią savaitę

Velykinis kiaušinių ir sūrio vyniotinis

Komentarai: 2
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 10
Ingredientai:
Gaminimo eiga:
  1. Fermentinį sūrį sutarkuojame smulkia tarka, sumaišome jį su kiaušiniais ir majonezu. Masę gerai išmaišome.

  2. Į plokščią keturkampę kepimo skardą patiesiame kepimo popierių, suvilgome jį aliejumi, pilame sūrio masę ir tolygiai paskirstome.

  3. Statome skardą į orkaitę, iš anksto įkaitintą iki 200°C temp. ir kepame apie 10 minučių. Ištraukiame ir palikame atvėsti.

  4. Nulupame ir smulkiai sukapojame česnaką. Nulupame ir smulkiais kubeliais supjaustome svogūną.

  5. Viską suverčiame į mėsos faršą, beriame maltos mėsos prieskonių, kvapiųjų maltų pipirų, druskos, įmušame kiaušinį. Faršą gerai išmaišome.

  6. Kai sūrio pagrindas atvės, ant jo tolygiai po visą plotą užtepame mėsos įdarą ir susukame vyniotinį.

  7. Vyniotinį dedame ant skardos, patiestos kepimo popieriumi, ir kepame 200 laipsnių karščio orkaitėje 40 minučių.

  8. Atvėsintą vyniotinį supjaustome gabaliukais ir puošiame žalūmynais.

Receptą atsiuntė Karolina
Reklama:

Komentarai (2)


  • aleksandras 2015-04-03 23:19

    elyte ,aciu jums,geru svenciu.


  • elyte 2015-04-02 15:53

    Kepu 20 min 160 temperaturoj ir suvyniojus kepti ne didesnej 160 temp


Daugiau receptų