Apkepas
AUTORIUS:
Miglė
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
400 gramų bulvių
200 gramų pievagrybiai
1 vienetas svogūnai
2 žiupsneliai krapai (džiovinti arba švieži)
2 žiupsneliai druska
2 žiupsneliai pipirai
100 gramų sūris (fermentinis)
Kepimui:
šiek tiek aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Bulves nuskuskite, nuplaukite ir supjaustykite griežinėliais. Aptepkite aliejumi, sudėkite į kepimo indą, barstykite druskos, pipirų, smulkintų krapų ir pašaukite į orkaitę 1 valandai. Keptuvėje apkepkite pjaustytus grybus su smulkintais svogūnais. Baigiant kepti bulvėms, grybus su svogūnais sudėkite ant bulvių ir pabarstykite tarkuotu fermentiniu sūriu.

Populiariausi receptai šią savaitę

Apkepas

Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 6
Ingredientai: Kepimui:
Gaminimo eiga:

Bulves nuskuskite, nuplaukite ir supjaustykite griežinėliais. Aptepkite aliejumi, sudėkite į kepimo indą, barstykite druskos, pipirų, smulkintų krapų ir pašaukite į orkaitę 1 valandai. Keptuvėje apkepkite pjaustytus grybus su smulkintais svogūnais. Baigiant kepti bulvėms, grybus su svogūnais sudėkite ant bulvių ir pabarstykite tarkuotu fermentiniu sūriu.

Receptą atsiuntė Miglė
Reklama:

Komentarai


Daugiau receptų