
Apkepas
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
400 gramų | bulvių | |
200 gramų | pievagrybiai | |
1 vienetas | svogūnai | |
2 žiupsneliai | krapai (džiovinti arba švieži) | |
2 žiupsneliai | druska | |
2 žiupsneliai | pipirai | |
100 gramų | sūris (fermentinis) | |
Kepimui: | ||
šiek tiek | aliejaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Bulves nuskuskite, nuplaukite ir supjaustykite griežinėliais. Aptepkite aliejumi, sudėkite į kepimo indą, barstykite druskos, pipirų, smulkintų krapų ir pašaukite į orkaitę 1 valandai. Keptuvėje apkepkite pjaustytus grybus su smulkintais svogūnais. Baigiant kepti bulvėms, grybus su svogūnais sudėkite ant bulvių ir pabarstykite tarkuotu fermentiniu sūriu.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Avižinių dribsnių apkepas su mėsa
-
Apkepas „Vienas ir du“
-
Romšteksas majonezo padaže
-
Velykinis kiaušinių ir sūrio vyniotinis
-
Bulvių patiekalas
-
Lazanija su baziliku
-
Daržovių ir mėsos apkepas
-
Apkepas „La Graikija“
-
Kopūstų lapų apkepas su mėsa
-
Mėsos pynutės
-
Kiaulienos su kruopom apkepas
-
Cukinijos ir maltos mėsos apkepas
-
Bulvių apkepas
-
Bulvių ir faršo apkepas
-
Paukštienos apkepas
-
Ukrainietiškas mėsos apkepas
-
Kiaulienos apkepas su daržovėmis
-
Vištienos ir pievagrybių pyragas
-
Vištienos apkepėlė
-
Cukinijų apkepas
Apkepas
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Bulvės,
400 gramų -
Pievagrybiai,
200 gramų -
Svogūnai,
1 vienetas -
Krapai, džiovinti arba švieži,
2 žiupsneliai -
Druska,
2 žiupsneliai -
Pipirai,
2 žiupsneliai -
Sūris, fermentinis,
100 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
- Aliejus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Bulves nuskuskite, nuplaukite ir supjaustykite griežinėliais. Aptepkite aliejumi, sudėkite į kepimo indą, barstykite druskos, pipirų, smulkintų krapų ir pašaukite į orkaitę 1 valandai. Keptuvėje apkepkite pjaustytus grybus su smulkintais svogūnais. Baigiant kepti bulvėms, grybus su svogūnais sudėkite ant bulvių ir pabarstykite tarkuotu fermentiniu sūriu.
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...