400 gramų | vištienos filė |
250 gramų | moliūgai |
1 sauja | moliūgų sėklos |
šiek tiek | druska |
2 valgomieji šaukštai | apynių (smulkinti) |
4 valgomieji šaukštai | alyvuogių aliejaus |
150 gramų | pelėsinis sūris |
Populiariausi receptai šią savaitę
- Vištienos užkepėlė
- Vištienos užkepėlė
- Cukinijų apkepas
- Mėsos kukuliai baltame padaže
- Kopūstų lapų apkepas su mėsa
- Grikinis vištienos „Zuikis“ su violetiniu svogūnu
- Mėsos - bulvių apkepas
- Netikra lazanija
- Vištienos apkepas
- Omletas su kumpiu ir žirneliais
- Varškės ir maltos mėsos apkepas su sūriu
- Malta mėsa tešloje
- Bulvių apkepas
- Šašlykas obuolių sulčių marinate
- Sočiausioji pica
- Mėsos pynutės
- Vištienos apkepas su obuoliais
- Bulvių patiekalas
- Daržovių ir mėsos apkepas
- Kalakutienos pyragas
Vištienos ir moliūgų apkepėlė
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Vištienos filė,
400 gramų -
Moliūgai,
250 gramų -
Moliūgų sėklos,
1 sauja - Druska
-
Apyniai, smulkinti,
2 valgomieji šaukštai -
Alyvuogių aliejus,
4 valgomieji šaukštai -
Pelėsinis sūris,
150 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Vištieną supjaustyti kubeliais, pagardinti druska, smulkintais apyniais ir palikti 30 minučių marinuotis.
Moliūgo minkštimą supjaustyti ir sudėti į dubenį. Sudėti moliūgų sėklas, berti truputį druskos ir apynių. Palikti marinuotis 30 minučių.
Stambiais kubeliais supjaustyti pelėsinį sūrį.
Į kepimo indą, pateptą alyvuogių aliejum, sluoksniais sudėti produktus. Pirmiausia sudėti vištieną, tada moliūgus ir pelėsinį sūrį. Viską apšlakstyti aliejumi.
Apkepą pašauti į įkaitintą iki 180°C temperatūros orkaitę ir kepti 40 - 50 minučių.