100 gramų | sūris (fermentinis) |
400 gramų | pievagrybiai |
2 valgomieji šaukštai | grietinė |
200 gramų | makaronai |
Sūrį sutarkuoti.
Į skardą sudėti pusę išvirtų makaronų, patepti grietine, dėti apvirtus pievagrybius, ant viršaus – tarkuotą sūrį, vėl aptepti grietine ir sudėti likusius makaronus. Kepti 200° C orkaitėje 15 min.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Lazanija su lašiša
- Ryžiai su kiaušiniais
- Lazanija su veršiena
- Makaronai su tunu ir baklažanais
- Jautiena kiniškai
- Naminių makaronų suktinukai su mėsa
- Farfalle makaronai (kaspinėliai) su pomidorų padažu
- Spageti su kukuliais
- Ryžių ir veršienos blyneliai
- Makaronų ir sūrio apkepas
- Sojos faršas su makaronais
- Olandiškas ryžių apkepas
- Žuvies apkepas su ryžiais ir daržovėmis
- Nuostabioji paelija
- Makaronų apkepas su sūriu
- Makaronai su faršu
- Įdaryti makaronai
- Itališkų makaronų apkepas, Lazanija
- Silkės apkepas su ryžiais
- Raudonieji ryžiai su vištiena ir daržovėmis
Makaronų apkepas su pievagrybiais
- Paruošimo laikas:
-
Sūris, fermentinis,
100 gramų -
Pievagrybiai,
400 gramų -
Grietinė,
2 valgomieji šaukštai -
Makaronai,
200 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Makaronus išvirti, pievagrybius nuplauti, supjaustyti kubeliais ir apvirti (iki 5 minučių pavirti).
Sūrį sutarkuoti.
Į skardą sudėti pusę išvirtų makaronų, patepti grietine, dėti apvirtus pievagrybius, ant viršaus – tarkuotą sūrį, vėl aptepti grietine ir sudėti likusius makaronus. Kepti 200° C orkaitėje 15 min.
Komentarai (4)
-
Jane
2013-08-18 16:03
ne nu, net apetitas dingo. Nu baisi foto, manau ir skonis panasus.
-
Kristina
2011-08-12 20:01
Na as truputi pagerinciau receptuka, bet manau butu skanu, bandysiu panasu kepti tik pasidarysiu padaziuka ir uzpilsiu
-
ieva
2009-08-01 12:51
Skaniai turėtu būti :-) Reiks kada nors pasidaryti :galvoju: