Makaronus išvirti, pievagrybius nuplauti, supjaustyti kubeliais ir apvirti (iki 5 minučių pavirti).
Sūrį sutarkuoti.
Į skardą sudėti pusę išvirtų makaronų, patepti grietine, dėti apvirtus pievagrybius, ant viršaus – tarkuotą sūrį, vėl aptepti grietine ir sudėti likusius makaronus. Kepti 200° C orkaitėje 15 min.

Makaronų apkepas su pievagrybiais
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
100 gramų | sūris (fermentinis) |
400 gramų | pievagrybiai |
2 valgomieji šaukštai | grietinė |
200 gramų | makaronai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Varškės ir ryžių apkepas
-
Citrininiai ryžiai
-
Pomidorų ir makaronų apkepas
-
Ryžių kepsneliai
-
Plovas orkaitėje
-
Kiaulienos troškinys su ryžiais
-
Makaronai su šonine
-
Pasta su grill baklažanais
-
Varškės apkepas su ryžiais
-
Makaronų apkepas su sūriu
-
Plovas
-
Makaronų apkepas su obuoliais
-
Makaronų saulytė
-
Tagliatelle su krevetėmis
-
Makaronų apkepas su kalakutiena
-
Makaronai su faršu
-
Ryžių ir kiaulienos apkepas su grybais
-
Spageti Carbonara
-
Įdaryti makaronai
-
Įdaryti makaronai "Cannelloni"
Makaronų apkepas su pievagrybiais
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Sūris, fermentinis,
100 gramų -
Pievagrybiai,
400 gramų -
Grietinė,
2 valgomieji šaukštai -
Makaronai,
200 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Makaronus išvirti, pievagrybius nuplauti, supjaustyti kubeliais ir apvirti (iki 5 minučių pavirti).
Sūrį sutarkuoti.
Į skardą sudėti pusę išvirtų makaronų, patepti grietine, dėti apvirtus pievagrybius, ant viršaus – tarkuotą sūrį, vėl aptepti grietine ir sudėti likusius makaronus. Kepti 200° C orkaitėje 15 min.
Reklama:
Komentarai (4)
-
Jane
2013-08-18 16:03
ne nu, net apetitas dingo. Nu baisi foto, manau ir skonis panasus.
-
Kristina
2011-08-12 20:01
Na as truputi pagerinciau receptuka, bet manau butu skanu, bandysiu panasu kepti tik pasidarysiu padaziuka ir uzpilsiu
-
ieva
2009-08-01 12:51
Skaniai turėtu būti :-) Reiks kada nors pasidaryti :galvoju:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...