Upėtakis su mėlynėmis
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
INGREDIENTAI:
400 gramų upėtakis (be odelės)
2 valgomieji šaukštai sviestas (lydytas)
100 gramų uogienė (mėlynių)
0.25 vieneto svogūnai (smulkintas)
2 skiltelės česnakas
1 arbatinis šaukštelis čiobreliai (džiovinti)
1 arbatinis šaukštelis garstyčios
šiek tiek druska
šiek tiek kvapieji pipirai
šiek tiek petražolės (papuošimui)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Į puodelį sukrečiam mėlynių uogienę, smulkintus svogūnus ir česnakus, garstyčias, čiobrelius ir maišant užvirinti. Upėtakio gabaliukus pabarstyti druska ir pipirais, išdėlioti sviestu pateptoje skardoje ir abi puses kepame po 7 minutes. Upėtakį dėti ant lėkštės, užpilti mėlynių padažu, patiekti su ryžiais. Skanaus :)

Populiariausi receptai šią savaitę

Upėtakis su mėlynėmis

Komentarai: 4
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Į puodelį sukrečiam mėlynių uogienę, smulkintus svogūnus ir česnakus, garstyčias, čiobrelius ir maišant užvirinti. Upėtakio gabaliukus pabarstyti druska ir pipirais, išdėlioti sviestu pateptoje skardoje ir abi puses kepame po 7 minutes. Upėtakį dėti ant lėkštės, užpilti mėlynių padažu, patiekti su ryžiais. Skanaus :)

Reklama:

Komentarai (4)


  • Zuvu priesas 2010-09-08 12:35

    Labai patiko receptas nuostabus skonis...- spejo nusibosti standartiskai kepti ar troskinti upetakiai o sis liuks :super: ... as ismeginau ir bruknes, tiko gal net labiau! skanaus... %-)


Daugiau receptų