Kiaulienos šonkaulius sukapoti gabaliukais, apibarstyti mėsos prieskoniais, pipirais ir druska. Palikti marinuotis apie valandą laiko. Tada šonkauliukus apkepti keptuvėje ir sudėti į verdantį vandenį troškintis. Slyvas nulieti verdančiu vandeniu ir suberti į puodą su šonkauliais. Viską troškinti apie valandą laiko ant mažos ugnies.
Skanaus.
Kiaulienos šonkauliukai su džiovintomis slyvomis
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
| 1200 gramų | kiauliena (šonkauliai) |
| 1 valgomasis šaukštas | prieskoniai (mėsai) |
| šiek tiek | druska |
| 0.5 arbatinio šaukštelio | juodieji pipirai |
| 2 stiklinės | džiovintų slyvų |
| šiek tiek | aliejaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Troškinta vištiena ananasų sultyse
-
Jautiena su ryžiais
-
Kiauliena su imbieru
-
Troškinys čenachinėse
-
Krienuose troškinta karka
-
Vištiena dižono garstyčių padaže su troškintais žirneliais ir bulvių koše
-
Indiška vištiena visai šeimai
-
Avienos šutinys su pupomis
-
Troškinta kiškiena su grybais
-
Kiaulienos ir morkų troškinys
-
Troškinti inkstai su citrina
-
Faršu įdarytos paprikos
-
Vištienos guliašas su bruknių padažu
-
Troškinys žarijose
-
Avienos ragu
-
Šventinis kiaulienos karis
-
Rauginti kopūstai su rūkytomis ausimis
-
Troškinta triušiena
-
Bulgariškas avienos ragu
-
Troškinta aviena kaimiškai
Kiaulienos šonkauliukai su džiovintomis slyvomis
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Kiauliena, šonkauliai,
1200 gramų -
Prieskoniai, mėsai,
1 valgomasis šaukštas - Druska
-
Juodieji pipirai,
0.5 arbatinio šaukštelio -
Džiovintos slyvos,
2 stiklinės - Aliejus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kiaulienos šonkaulius sukapoti gabaliukais, apibarstyti mėsos prieskoniais, pipirais ir druska. Palikti marinuotis apie valandą laiko. Tada šonkauliukus apkepti keptuvėje ir sudėti į verdantį vandenį troškintis. Slyvas nulieti verdančiu vandeniu ir suberti į puodą su šonkauliais. Viską troškinti apie valandą laiko ant mažos ugnies.
Skanaus.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
