Kiaulienos šonkaulius sukapoti gabaliukais, apibarstyti mėsos prieskoniais, pipirais ir druska. Palikti marinuotis apie valandą laiko. Tada šonkauliukus apkepti keptuvėje ir sudėti į verdantį vandenį troškintis. Slyvas nulieti verdančiu vandeniu ir suberti į puodą su šonkauliais. Viską troškinti apie valandą laiko ant mažos ugnies.
Skanaus.

Kiaulienos šonkauliukai su džiovintomis slyvomis
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
1200 gramų | kiauliena (šonkauliai) |
1 valgomasis šaukštas | prieskoniai (mėsai) |
šiek tiek | druska |
0.5 arbatinio šaukštelio | juodieji pipirai |
2 stiklinės | džiovintų slyvų |
šiek tiek | aliejaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Troškinta laukinė antis
-
Arvydo troškinti kopūstai su parūkyta dešra
-
Maltos jautienos vyniotiniai
-
Baltasis čili troškinys
-
Naminis jautienos troškinys
-
Troškinti inkstai su citrina
-
Vyniotiniai su stirniena
-
Vištiena grybų padaže
-
Belgiškas jautienos ir alaus troškinys
-
Arvydo kiaulienos delikatesas
-
Troškinta aviena su moliūgais
-
Avienos šutinys su pupomis
-
Triušio kepsnys
-
Sotus troškinys moliūge "Smile"
-
Pupelių troškinys su mėsa
-
Meksikietiškas troškinys
-
Šparaginių pupelių troškinys su dešra
-
Vištienos ir bulvių čenachai
-
Guliašo sriuba arba "Zupa gulaszowa"
-
Žiediniai kopūstai su kumpiu
Kiaulienos šonkauliukai su džiovintomis slyvomis
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Kiauliena, šonkauliai,
1200 gramų -
Prieskoniai, mėsai,
1 valgomasis šaukštas - Druska
-
Juodieji pipirai,
0.5 arbatinio šaukštelio -
Džiovintos slyvos,
2 stiklinės - Aliejus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kiaulienos šonkaulius sukapoti gabaliukais, apibarstyti mėsos prieskoniais, pipirais ir druska. Palikti marinuotis apie valandą laiko. Tada šonkauliukus apkepti keptuvėje ir sudėti į verdantį vandenį troškintis. Slyvas nulieti verdančiu vandeniu ir suberti į puodą su šonkauliais. Viską troškinti apie valandą laiko ant mažos ugnies.
Skanaus.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...