Kiaulienos šonkaulius sukapoti gabaliukais, apibarstyti mėsos prieskoniais, pipirais ir druska. Palikti marinuotis apie valandą laiko. Tada šonkauliukus apkepti keptuvėje ir sudėti į verdantį vandenį troškintis. Slyvas nulieti verdančiu vandeniu ir suberti į puodą su šonkauliais. Viską troškinti apie valandą laiko ant mažos ugnies.
Skanaus.

Kiaulienos šonkauliukai su džiovintomis slyvomis
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
1200 gramų | kiauliena (šonkauliai) |
1 valgomasis šaukštas | prieskoniai (mėsai) |
šiek tiek | druska |
0.5 arbatinio šaukštelio | juodieji pipirai |
2 stiklinės | džiovintų slyvų |
šiek tiek | aliejaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kiškiena bulgariškai
-
Kiaulienos troškinys-sriuba
-
Vištiena su ananasais
-
Triušio kepsnys
-
Troškinti kiaulių inkstai
-
Karštieji kukurūzai su šonine ir porais
-
Veršienos kepenėlių troškinys
-
Troškinukas su krevetėmis
-
Kiauliena su krakmolu medaus ir apelsinų padaže
-
Jautienos troškinys su bruknėm
-
Keri viščiukas
-
Kiauliena bulgariškai
-
Tėčio kiaulienos ir daržovių troškinys
-
Triušienos troškinys su ryžiais
-
Guliašas
-
Kiaulienos faršo troškinys
-
Vištiena su abrikosais
-
Daržovių bei mėsos troškinys
-
Vištienos kepenėlės su obuoliais
-
Amerikietiškai pagaminta mėsa
Kiaulienos šonkauliukai su džiovintomis slyvomis
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Kiauliena, šonkauliai,
1200 gramų -
Prieskoniai, mėsai,
1 valgomasis šaukštas - Druska
-
Juodieji pipirai,
0.5 arbatinio šaukštelio -
Džiovintos slyvos,
2 stiklinės - Aliejus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kiaulienos šonkaulius sukapoti gabaliukais, apibarstyti mėsos prieskoniais, pipirais ir druska. Palikti marinuotis apie valandą laiko. Tada šonkauliukus apkepti keptuvėje ir sudėti į verdantį vandenį troškintis. Slyvas nulieti verdančiu vandeniu ir suberti į puodą su šonkauliais. Viską troškinti apie valandą laiko ant mažos ugnies.
Skanaus.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...