Tradiciniai šašlykai
Porcijų skaičius:
8
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
2 kilogramai | kiauliena |
2 vienetai | svogūnai |
3 valgomieji šaukštai | majonezas |
1 vienetas | citrinos |
2 arbatiniai šaukšteliai | druska |
0.5 arbatinio šaukštelio | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
1.
Supjaustome mėsą, įpjaustome svogūną, įspaudžiame citriną, sudedame druską ir pipirus ir viską išmaišome.
2.
Tuomet sudedame majonezą ir dar kartą viską išmaišome. Marinuojame bent 24 h, keliskart pamaišydami kad marinatas įsigertų.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Įdaryti burokėliai
- Paprasti balandėliai
- Kepta kiaulienos karka žarijose
- Stirnos nugarinė
- Bajoriški Radvilų zrazai
- Šventinškai paruošta sprandinė
- Kiaulienos kepsniai
- Paprastasis guliašas
- Traškus kiaulienos kepsnys, marinuotas su Ancho aitriosiomis paprikomis
- Mėsa su apelsinais
- Lazaninis makaronų apkepas
- Kiauliena su imbieru
- Ant iešmo kepta aviena
- Kotletai "Du viename"
- Virta marinuotos jautienos nugarinė
- Kiaulienos kotletai
- Veršienos kotletukai
- Mėsinis riestainis su kiaušiniu
- Mėsos kukuliai su mocarelos įdaru
- Pikantiški veršienos kepsniai
Tradiciniai šašlykai
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 8
-
Kiauliena,
2 kilogramai -
Svogūnai,
2 vienetai -
Majonezas,
3 valgomieji šaukštai -
Citrinos,
1 vienetas -
Druska,
2 arbatiniai šaukšteliai -
Pipirai,
0.5 arbatinio šaukštelio - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Supjaustome mėsą, įpjaustome svogūną, įspaudžiame citriną, sudedame druską ir pipirus ir viską išmaišome.
Tuomet sudedame majonezą ir dar kartą viską išmaišome. Marinuojame bent 24 h, keliskart pamaišydami kad marinatas įsigertų.
Reklama:
Komentarai (4)
-
Koste
2015-08-18 13:55
Kokie cia dar tradiciniai, tradiciniai su actu marinuojami.
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...