
Tradiciniai šašlykai
Porcijų skaičius:
8
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
2 kilogramai | kiauliena |
2 vienetai | svogūnai |
3 valgomieji šaukštai | majonezas |
1 vienetas | citrinos |
2 arbatiniai šaukšteliai | druska |
0.5 arbatinio šaukštelio | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
1.
Supjaustome mėsą, įpjaustome svogūną, įspaudžiame citriną, sudedame druską ir pipirus ir viską išmaišome.
2.
Tuomet sudedame majonezą ir dar kartą viską išmaišome. Marinuojame bent 24 h, keliskart pamaišydami kad marinatas įsigertų.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kiaulienos išpjovos suktinukai ant iešmelio
-
Dešrelės su įdaru
-
Kiniškos šventės namuose
-
Sprandinės šašlykas alaus ir granatų marinate
-
Pietų kotletukai
-
Baklažano suktinukai užkepti su kumpiu ir sūriu
-
Makaronų apkepas su mėsa ir sūriu
-
Mėsos kepsniukai su kumpio juostelėmis
-
Avienos kebabas
-
Keptas triušis su ryžiais
-
Indiškai kepta kiauliena
-
Įdarytos parikos
-
Su svarainiais troškinta veršiena
-
Paprasti virtinukai su mėsa
-
Neįprasti šašlykai
-
Keptos bulvės su mėsa
-
Kotletai
-
Kiaulienos kepsnys
-
Šašlykai marinuoti kefyre
-
Kukuliukai švediškai
Tradiciniai šašlykai
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 8
-
Kiauliena,
2 kilogramai -
Svogūnai,
2 vienetai -
Majonezas,
3 valgomieji šaukštai -
Citrinos,
1 vienetas -
Druska,
2 arbatiniai šaukšteliai -
Pipirai,
0.5 arbatinio šaukštelio - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Supjaustome mėsą, įpjaustome svogūną, įspaudžiame citriną, sudedame druską ir pipirus ir viską išmaišome.
Tuomet sudedame majonezą ir dar kartą viską išmaišome. Marinuojame bent 24 h, keliskart pamaišydami kad marinatas įsigertų.
Reklama:
Komentarai (4)
-
Koste
2015-08-18 13:55
Kokie cia dar tradiciniai, tradiciniai su actu marinuojami.
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...