
Tradiciniai šašlykai
Porcijų skaičius:
8
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
2 kilogramai | kiauliena |
2 vienetai | svogūnai |
3 valgomieji šaukštai | majonezas |
1 vienetas | citrinos |
2 arbatiniai šaukšteliai | druska |
0.5 arbatinio šaukštelio | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
1.
Supjaustome mėsą, įpjaustome svogūną, įspaudžiame citriną, sudedame druską ir pipirus ir viską išmaišome.
2.
Tuomet sudedame majonezą ir dar kartą viską išmaišome. Marinuojame bent 24 h, keliskart pamaišydami kad marinatas įsigertų.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Maltos jautienos vyniotiniai
-
Sibiro koldūnai
-
Guliašiukas
-
Kotletai "Du viename"
-
Medžiotojų šašlykai
-
Dzūkiški kukulaičiai
-
Ant iešmo kepta aviena
-
Balandėliai pekino kopūsto lapuose
-
Savo sultyse marinuoti šašlykai
-
Jautienos nugarinė, marinuota daržovių sultinyje ir sojų padaže
-
Mėsa su grybų padažu prancuziškai
-
Kepti kotletai su moliūgais
-
Kiaulienos kepsniukai svogūnėlių padaže
-
Kepta menkė
-
Kukuliai
-
Sultingi jautienos kotletai
-
Jautienos "Fajitas" / Fajitas de res
-
Šašlykai su majonezu
-
Tradiciniai šašlykai
-
Naminiai mėsainiai su ant grilio kepta mėsyte
Tradiciniai šašlykai
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 8
-
Kiauliena,
2 kilogramai -
Svogūnai,
2 vienetai -
Majonezas,
3 valgomieji šaukštai -
Citrinos,
1 vienetas -
Druska,
2 arbatiniai šaukšteliai -
Pipirai,
0.5 arbatinio šaukštelio - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Supjaustome mėsą, įpjaustome svogūną, įspaudžiame citriną, sudedame druską ir pipirus ir viską išmaišome.
Tuomet sudedame majonezą ir dar kartą viską išmaišome. Marinuojame bent 24 h, keliskart pamaišydami kad marinatas įsigertų.
Reklama:
Komentarai (4)
-
Koste
2015-08-18 13:55
Kokie cia dar tradiciniai, tradiciniai su actu marinuojami.
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...