
4 vienetai | kiaušiniai |
50 gramų | sūris (fermentinis) |
50 gramų | sūris (pelėsinis) |
50 mililitrų | pienas |
0.5 vieneto | svogūnai |
1 arbatinis šaukštelis | prieskoniai |
3 saujos | špinatai |
2 valgomieji šaukštai | aliejaus |
1. Kiaušinių masę kepti ant nedidelės ugnies, uždengtu dangčiu, ant viryklės.
2. Kiaušinių masę dėti į karščiui atsparų, riebalais išteptą indą ir kepti iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje, kol paviršius ims ruduoti.
3. Pats skaniausiai - jeigu turite keptuvę, tinkamą naudoti ir ant viryklės, ir orkaitėje (ketaus), kiaušinių masę suverskite į ją ir ant nedidelės ugnies kiaušinienę palaikykite ant viryklės, kol masė pradės tirštėti. Tuomet dėti kepti į iki 180 laipsnių įkaitintą orkaitė, kol paviršius pradės ruduoti.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Omletas su prieskoniniais žalumynais
-
Pica Margarita
-
Veršio inkstų apkepas
-
Duonos apkepas
-
Speltos pica
-
Žuvies ir daržovių apkepas
-
Varškės ir bananų apkepas
-
Duonos skrebučių apkepas
-
Žuvies apkepas su ryžiais ir daržovėmis
-
Pyragas „La Sūrio“
-
Obuolių apkepas
-
Bulvių plokštainis su grybais
-
Soti Sauliaus pica
-
Ryžių apkepas
-
Margaritos žuvies apkepas
-
Pievagrybių apkepas
-
Varškės ir ryžių apkepas
-
Perlinių kruopų apkepas
-
Sūrio apkepas
-
Tirolietiškas omletas su grybais
Šventinė kiaušinienė

- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Kiaušiniai,
4 vienetai -
Sūris, fermentinis,
50 gramų -
Sūris, pelėsinis,
50 gramų -
Pienas,
50 mililitrų -
Svogūnai,
0.5 vieneto -
Prieskoniai,
1 arbatinis šaukštelis -
Špinatai,
3 saujos -
Aliejus,
2 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Kiaušinius su pienu išplakite, į juos sutarkuokite fermentinį ir sutrupinkite pelėsinį sūrį, špinatus, prieskonius. Išmaitykite.
Įkaitintame aliejuje apkepinkite svogūnus, juos suverskite į kiaušinių masę, išmaišykite.
Yra trys kepimo variantai:
1. Kiaušinių masę kepti ant nedidelės ugnies, uždengtu dangčiu, ant viryklės.
2. Kiaušinių masę dėti į karščiui atsparų, riebalais išteptą indą ir kepti iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje, kol paviršius ims ruduoti.
3. Pats skaniausiai - jeigu turite keptuvę, tinkamą naudoti ir ant viryklės, ir orkaitėje (ketaus), kiaušinių masę suverskite į ją ir ant nedidelės ugnies kiaušinienę palaikykite ant viryklės, kol masė pradės tirštėti. Tuomet dėti kepti į iki 180 laipsnių įkaitintą orkaitė, kol paviršius pradės ruduoti.